Fans af Marvel Cinematic Universe kommer bestemt ikke til at kede sig! Som forventet har Marvel løftet sløret for deres planer for de næste par års film og serier. Det skete under deres panel tidligt lørdag aften amerikansk vestkysttid på San-Diego Comic Con.

Herunder finder du de seks film og fem serier, som Marvel Studios talte om under den 90 minutter lange seance. Serierne kommer til at streame på den kommende Disney+ streamingtjeneste, som går i luften senere på året.

Kommende Marvel Cinematic Universe film:

 • Black Widow: Udover naturligvis Scarlett Johansson finder man også David Harbour fra Stranger Things på rollelisten. Premiere 1. maj 2020.
 • The Eternals: Superhelteteamet The Eternals’ første film får premiere 6. november 2020. På rollelisten finder man bl.a. Richard Madden og Angelina Jolie.
 • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Med canadiske Simu Liu i rollen som martial arts helten Shang-Chi, og med bl.a. Tony Leung og Awkwafina på rollelisten. Premiere 12. februar 2021.
 • Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Benedict Cumberbatch er tilbage i rollen som Doctor Strange den 7. maj 2021. Scarlet Witch, spillet af Elizabeth Olsen, dukker også op, og filmen er direkte forbundet til Scarlet Witch-serien WandaVision.
 • Thor: Love and Thunder: På trods af at Chris Hemsworths kontrakt med Marvel var udløbet, er han tilbage i rollen som Thor. Tessa Thompson er også med igen, og Natalie Portman vender tilbage til MCU som Jane Foster. Filmen får premiere 5. november 2021.
 • Blade: Marvel Studios fik rettighederne til vampyrjægeren Blade tilbage i 2012, og nu er der en ny Blade-film på vej med Mahershala Ali i titelrollen. Filmen har endnu ikke fået en premieredato.

Kommende Marvel Cinematic Universe serier på Disney+:

 • The Falcon and The Winter Soldier: Sebastian Stan (The Winter Soldier) og Anthony Mackies (The Falcon) serie får premiere til efteråret 2020.
 • WandaVision: Både Elizabeth Olsen og Paul Bettany vender tilbage som hhv. Scarlet Witch og Vision. Serien får premiere til foråret 2021.
 • Loki: Tom Hiddlestons egen serie som Loke får premiere til foråret 2021.
 • What If…?: Marvel Cinematic Universe får sin første animerede serie i What If…?, som får premiere til sommer 2021.
 • Hawkeye: Jeremy Renner vender tilbage som bueskytten Hawkeye fra Avengers i sin egen serie. Får premiere til efteråret 2021.

Du kan læse Marvels egen oversigt over kommende film og serier her.

14 KOMMENTARER

 1. #5: Tjah, personligt havde jeg ikke forventet Black Panther 2 før tidligst 2022. Især ikke efter det kom frem at de fasttrackede Thor 4. Sammen med Guardians 3.

 2. Har opgivet kampen med at få set alle filmene, og egentlig bare droppet superhelte film :S
  Men en ny Blade film ser jeg da frem til !

 3. En Blade film med Ali, count me in!

  Undrer mig også at Dailyrush’s MAGA segment endnu ikke her har beklaget sig over meldingen om at Natalie Portman skal være female Thor…

 4. Kun éen ting her kan få mit Hype Meter en lille smule op: Håbet om et nyt Confusion track fra New Order i Blade.

  #9
  Hun skal jo ikke være female Thor.

  Hun skal være Thor.

 5. #10: Det er lidt et definitionsspørgsmål. Bliver man automatisk til Thor når man overtager mjølner? Eller skal man have overdraget selve navnet også? Etc. Og det er jo ikke fordi den “rigtige” Thor ikke eksisterer mere (sådan er det i hvert fald i tegneserierne), han har bare mistet sin værdighed, fordi han har mistet troen på sig selv som gud.

 6. #12
  I bund og grund har du ret, ja. Thor Odinson er stadig Thor, og vil altid være “den rigtige” Thor, fordi han vitterligt er Tordenguden. Født og skabt som sådan.

  Marvel har bare en underlig tendens til at sige, at hvem end er værdig til at bære Mjølner, er Thor – uanset køn eller art (Beta Ray Bill var også “Thor” på et tidspunkt, og han er ikke engang af den menneskelige race) – også delvis fordi de som er værdig ikke bare har hammeren, men også fordi de får (nogle af) Thor Odinsons gudelige krafter.

  Flere af dem, som har ejet Mjølner, skiftede endda navn til Thor.

 7. True. I øvrigt bør alle læse Jason Aarons gigantiske Thor-run, som kulminerede for nylig med War of the Realms. Noget af det bedste Marvel i mange år.