Horror-klassikeren Hellraiser fra 1987 var en filmatisering af en bog af engelske Clive Barker, som også skrev og instruerede. Filmen fik ikke færre end ni sequels af stærkt varierende kvalitet, og søreme om der ikke også er et remake på vej.

Men fans af Pinhead og de andre Cenobite-dæmoner i Hellraiser-universet har mere at se frem til. Deadline rapporterer nemlig, at HBO har sikret sig rettighederne til at lave en TV-serie baseret på Hellraiser. Serien er ikke et remake, men derimod en fortsættelse af begivenhederne fra filmene.

Det bliver David Gordon Green, som skrev og instruerede Halloween-filmen fra 2018, som skal instruere den nye series pilot og indledende afsnit. Det lader ikke til, at Clive Barker selv er involveret i projektet.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg tror jeg har fået set dem alle eller næsten alle gennem tiden. En af de sidste var vist en science fiction film hvor en mand havde bygget en rumstation som fælde for Pinhead.

    Så vidt jeg husker var de to første de fedeste.

  2. Det ser jeg frem til. Kunne godt blive fascinerende rent visuelt, tiden har ligesom været “med” bogens univers. Og jeg har mere tiltro til, at HBO kan løfte Pinhead anno 2020 end Netflix.