I disse dage får vi nogle rigtig spændende første kig på næste års store nørdefilm, og turen er nu nået til Ghostbusters: Afterlife. Sony har frigivet den første trailer, og du kan se den lige her:

Filmen er en efterfølger til de to oprindelige Ghostbusters-film fra 1984 hhv. 1989. Replikken “There hasn’t been a ghost sighting in 30 years” understreger formodentlig, at rebootet fra 2016 ikke er en del af historien.

Man ser dem ikke i traileren, men både Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd og Ernie Hudson fra de originale film, er med i Afterlife. Harold Ramis, som spillede Egon Spengler, døde desværre i 2014.

Finn Wolfhard fra Stranger Things er også på rollelisten, og fans af Stranger Things husker selvfølgelig, at vi allerede har set ham i et Ghostbusters outfit, nemlig tilbage i anden sæson af serien.

Udover det byder traileren på et gensyn med den ikoniske Ectomobile, som selvfølgelig er obligatorisk i en Ghostbusters-film.

Filmen er instrueret af Jason Reitman, og hvis efternavnet virker bekendt, er det ikke noget tilfælde. Han er nemlig søn af Ivan Reitman, som instruerede de to oprindelige Ghostbusters-film.

Ghostbusters: Afterlife får premiere til sommer næste år, og baseret på den første trailer kan man vist godt begynde at glæde sig.

19 KOMMENTARER

  1. #1 Jeg synes nu den var fin nok. Ikke fantastisk, men heller ikke i nærheden af at have fortjent den mængde hate. En rimelig fjollet film, men det var de gamle altså også

  2. #1 Men når det så er sagt, synes jeg den nye her ser bedre ud – i hvert fald baseret på hvad vi har set indtil videre.

  3. #2 Tjoo. Tror enlig bare jeg er lidt træt af “kvinde” film hvor det skal være en stærk kvinde bare for at være en kvinde og ikke for filmens skyld.

    Lidt lige som MIB også. Og nogen andre jeg ikke lige kan huske nu

    Det fint med film som Wonder Women og Black Widow da det ligesom skal være det.

  4. Ser spændende ud, og når man nu var glad for de oprindelige, så håber jeg på et sjældent gensyn med dem alle , også selvom de er 30 år ældre Det var klasse da de kom ud.

  5. #4 Jeg er skuffet over, at den nye Charlie’s Angels ikke er med 3 mænd i hovedrollerne. Jeg troede, at vi var i en tid, hvor man byttede køn på hovedrollerne, men det går åbenbart kun den ene vej.;)