Disneys D23 Expo event i Anaheim, Californien – som afholdes i samme konferencecenter som BlizzCon, i øvrigt – er netop overstået. Eventet ligger kun omkring en måned fra San-Diego Comic Con, hvor Marvel annoncerede ikke mindre end seks film og fem serier, men på D23 Expo viste det sig, at Disney havde endnu flere nyheder i ærmet.

På Marvel-fronten blev det til hele tre serier mere, som alle lander på Disneys kommende streamingtjeneste Disney+. Det drejer sig om de tre Marvel-karakterer Moon Knight, She Hulk og Ms. Marvel, der hver får deres egen live action serie. Hvem der kommer til at stå foran og bag kameraerne vides ikke endnu, og Marvel har heller ikke annonceret, hvornår de nye serier får premiere. Med andre ord ikke mange detaljer endnu, men Marvels sikre hånd taget i betragtning er der grund til at glæde sig allerede nu.

På D23 Expo blev der også sat en premieredato på én af de film, der manglede på Comic Con: Black Panther 2. Fans af den første film skal dog være tålmodige et godt stykke tid endnu. Black Panther 2 rammer først din lokale biograf den 6. maj 2022:

Star Wars-fans fik en trailer, de har ventet længe på. Det drejer sig selvfølgelig om serien The Mandalorian, som får premiere på Disney+, når tjenesten slår dørene op den 12. november i år. Du kan se traileren herunder.

På D23 Expo blev endnu et rygte bekræftet: Ewan McGregor vender tilbage til Star Wars-universet i sin rolle som den unge Obi-Wan Kenobi.

Handlingen foregår otte år efter Episode III – Revenge of the Sith, og følger Obi-Wan på planeten Tatooine. Serien har ikke noget navn endnu og heller ingen premieredato.

Endelig blev der på D23 Expo viste en særlig trailer til Episode IX – The Rise of Skywalker:

Traileren har naturligvis allerede skabt en voldsom debat på nettet, om hvad man skal lægge i det sidste shot af Rey…

Efter både D23 Expo og San Diego Comic Con har fans af Marvel og Star Wars en hel del at se frem til. Og der er ingen tvivl om, at Disney+ går all in på at kapre sci-fi/comic book/nørd-segmentet over, når tjenesten går i luften om få måneder.

5 KOMMENTARER

  1. Kylo Ren: The man with the vampire cape!

    Læg mærke til vandpytten han står i. Kappen har ingen genspejling, så det er HELT klart et hint om at Star Wars IX kommer til at introducere vampyrer! Om Kylo så bliver nødt til at få et lyssværd med primært UV-lys, vides endnu ikke. Til gengæld kan han gøre god brug af sit kors-formede lyssværd, som jo allerede i Star Wars VII var et subtilt hint til hans fremtid som Cosmic Buffy.