Med Disneys kommende tjeneste Disney Plus lige om hjørnet, er konkurrenterne i gang med at ruste sig til en intensiv kamp om streamingkronerne. Netflix producerer store mængder originalt indhold, og de formår stadig at hive en overraskelse ud af ærmet.

Én af dem kom for to dage siden, da Netflix annoncerede, at de sammen med Wizards of the Coast arbejder på en animeret Magic: The Gathering-serie:

Som det fremgår af tweetet, er ingen ringere end brødrene Anthony og Joe Russo involveret i det nye show. I den mere nørdede ende af film- og TV-branchen behøver de to brødre næppe den store introduktion; de står bag fire film i Marvel Cinematic Universe: Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame. Læser man lidt nærmere, viser det sig dog, at de to ikke skal instruere, men er inde over projektet som executive producers.

Den nye serie bliver første gang Magic: The Gathering tager springet fra kort- og computerspil til TV-skærmen. Serien bliver produceret hos Octopie Studios, og animationen håndteres af Bardel Entertainment, som tidligere har lavet Teen Titans Go! i DC-universet.

Hvornår vi kan streame den nye serie, vides endnu ikke.

7 KOMMENTARER

  1. Håber virkelig at vi kommer til følge Planeswalkers historie i serien.

    Liliana, Chandra, Sorin og Nicol Bolas har nok de vildeste historie.