torsdag, marts 21, 2019

Netflix lukker og slukker for The Punisher og Jessica Jones

Fans af Jessica Jones og The Punisher på Netflix har i nogle måneder vidst, at de to shows nok hang i en tynd tråd. I dag blev det så...

PS Plus-abonnenter får to måneders gratis adgang til HBO Nordic

Er du slet ikke med på beatet, når vennerne snakker om Game of Thrones, Westworld eller The Handmaid's Tale? Det kan du nu gøre noget ved, uden merpris, såfremt...

Netflix dropper både Luke Cage og Iron Fist og distancerer sig fra Marvel

Netflix stopper Luke Cage efter 2. sæson. Aflysningen af Luke Cage kommer i kølvandet på nyheden om, at Iron Fist også bliver droppet.

Optagelser til Grand Theft Auto-dokumentar er i gang

Med Red Dead Redemption 2 på trapperne, kunne man tænke at Grand Theft Auto V snart ville træde tilbage fra rampelyset, som vor tids muligvis største spilsucces. Interessen for...

Sherlock-forfattere laver ny serie om Dracula

Var man begejstret for Sherlock-serien med Brincleback Clonkerdunk i hovedrollen som den distræte detektiv, kan der være god grund til at glæde sig til holdets næste projekt. En ny...

Diablo er muligvis på vej til Netflix som animeret TV-serie

Hvis vi skal tro et nu slettet tweet, så kan Activision Blizzard og Netflix være på vej ind i et yderst interessant samarbejde. Nemlig en animeret Diablo Netflix-serie.

2 Rainbow Six-film på vej med Michael B. Jordan i hovedrollen

Variety har opstøvet information om, at Paramount Pictures har hyret Michael B. Jordan til to film i John Clancy's evigt voksende underholdnings-univers.

Insomniacs Spider-Man knuser Homecoming-filmen og slår rekorder på stribe

Med 3,3 millioner solgte spil på de første tre dage, har Insomniac Games' Spider-Man vippet God of War af pinden som det hurtigst sælgende "first party" spil, og det slår også indtjeningen for Spider-Man Homecoming!

Se første billede af Joaquin Phoenix som Jokeren i den kommende film “Joker”

Instruktør Todd Philips har endelig delt det første billede fra den kommende standalone film om Jokeren, hvor vi kan se Joaquin Phoenix som den vanvittig skurk.

Alan Wake bliver til en TV-serie med Remedys Sam Lake som executive producer

Remedys dystre thriller Alan Wake er nu på vej til fjernsynet som en live-action tv-serie. Remedys egen Sam Lake er executive producer og projektet er et samarbejde imellem Contradiction Films og Remedy Entertainment. 

POPULÆRE