mandag, januar 21, 2019

Diablo er muligvis på vej til Netflix som animeret TV-serie

Hvis vi skal tro et nu slettet tweet, så kan Activision Blizzard og Netflix være på vej ind i et yderst interessant samarbejde. Nemlig en animeret Diablo Netflix-serie.

2 Rainbow Six-film på vej med Michael B. Jordan i hovedrollen

Variety har opstøvet information om, at Paramount Pictures har hyret Michael B. Jordan til to film i John Clancy's evigt voksende underholdnings-univers.

Insomniacs Spider-Man knuser Homecoming-filmen og slår rekorder på stribe

Med 3,3 millioner solgte spil på de første tre dage, har Insomniac Games' Spider-Man vippet God of War af pinden som det hurtigst sælgende "first party" spil, og det slår også indtjeningen for Spider-Man Homecoming!

Se første billede af Joaquin Phoenix som Jokeren i den kommende film “Joker”

Instruktør Todd Philips har endelig delt det første billede fra den kommende standalone film om Jokeren, hvor vi kan se Joaquin Phoenix som den vanvittig skurk.

Alan Wake bliver til en TV-serie med Remedys Sam Lake som executive producer

Remedys dystre thriller Alan Wake er nu på vej til fjernsynet som en live-action tv-serie. Remedys egen Sam Lake er executive producer og projektet er et samarbejde imellem Contradiction Films og Remedy Entertainment. 

Se traileren til dokumentarfilmen “Fuck You All” om den notoriske Uwe Boll

En af verdens mest forhadte, udskældte og uden tvivl elendigste filmagere har nu fået sin helt egen dokumentarfilm. Historien om tyske Uwe Boll er på vej, og nu kan du selv se traileren til "Fuck You All".

Casting manuskript til The Witcher på Netflix er blevet lækket

Casting af de rette skuespillere er ofte store og ganske åbne processer, og nu har det da også resulteret i, at en reddit-bruger har snuset sig frem til et...

Få en Oscar-statuette for at være bedst til at være mest populær

De konservative traditionalister med hang til film og gyldne statuetter er ikke så glade i disse dage. For vi har nemlig fået den største forandring i Oscar-showet i mange...

Dave “Drax” Bautista kalder Disneys fyring af James Gunn for “kvalmende”

Dave Bautista udviser ingen frygt eller respekt overfor Disney med ord som "kvalmende" og "fascistiske cybernazister".Det gik vist ikke manges næse forbi, da Disney i slutningen af juli fyrede...

Guardians of the Galaxy skuespillerne bakker samlet op omkring James Gunn

Disney og Marvels fyring af James Gunn fra Guardians of the Galaxy Vol. 3 vakte opsigt og også stor debat her på Daily Rush. Nu står Guardians skuespillerne samlet frem med opbakning til Gunn.

POPULÆRE