fredag, juli 20, 2018

Nyt John Wick 3 billede viser sexede Halle Berry i rollen som Sofia

Indspilningerne af John Wick 3 er i fuld gang nu. Der er undsluppet et nyt billede og denne gang får vi sexede Halle Berry at se i rollen som Sofia.

Warner Bros. giver Jared Leto sin helt egen Joker-film

Det lader til at Warner Bros. giver Jared Leto sin egen The Joker-film, til trods for at han ikke ligefrem imponerede i rollen i Suicide Squad.

Lovende Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 trailer

Disney har udsendt en Wreck-It Ralph 2 trailer, som varsler godt for filmen i november måned. Skarp humor, masser af action og en visuel CGI-fest synes at vente forude.

Første Bumblebee trailer varsler 80’er auto-bots med retro-tendenser

Det kan godt være at Paramount Pictures har parkeret den syvende Transformers film på et sidespor, men spin-offs er de ikke bange for. Den første Bumblebee trailer er nu sluppet ud.

Westworld skuespiller får hovedrolle i Sonic the Hedgehog spillefilm

James Marsden, som for øjeblikket kan ses som "Teddy" i HBO's Westworld, får en hovedrolle i Paramount Pictures' kommende Sonic the Hedgehog spillefilm.

Ant-Man and The Wasp Unleashed trailer / TV spot fra Marvel

Skulle du have lyst til mere efter de voldsomme begivenheder i Infinty War, kan du se Ant-Man and The Wasp den 6. juli. Marvel er klar med en ny Unleashed trailer / TV Spot i dag.

Solo skuffer i biografen med mindre billetsalg end forventet

Disney & LucasFilms Solo: A Star Wars Story åbningsweekend er den dårligste for en Star Wars-film til dato. Filmen skuffer med et mindre billetsalg end forventet.

Deadpool 2 henter $301 mio. ind på den første weekend

Til trods for en R-rating (18), har Deadpool 2 indtjent imponerende $301 mio. på bare én weekend. Den er derved 20th Century Fox' bedst sælgende film.

Lando Calrissian kan få sin helt egen Star Wars-film

Donald Glover er et af de hotteste navne for tiden. Childish Gambino hitter stort og han spiller Lando Calrissian i Solo: A Star Wars Story. LucasFilm bekræfter at de bestemt er interesseret i at give ham mere spilletid.

Ny Jurassic World: Fallen Kingdom trailer fra Universal Pictures

Universal Pictures har bidraget med en ny trailer for Jurassic World: Fallen Kingdom, som bestemt ikke sparer på action-sekvenserne. Filmen får premiere den 22. juni.

POPULÆRE