lørdag, september 22, 2018

Se traileren til dokumentarfilmen “Fuck You All” om den notoriske Uwe Boll

En af verdens mest forhadte, udskældte og uden tvivl elendigste filmagere har nu fået sin helt egen dokumentarfilm. Historien om tyske Uwe Boll er på vej, og nu kan du selv se traileren til "Fuck You All".

Casting manuskript til The Witcher på Netflix er blevet lækket

Casting af de rette skuespillere er ofte store og ganske åbne processer, og nu har det da også resulteret i, at en reddit-bruger har snuset sig frem til et...

Få en Oscar-statuette for at være bedst til at være mest populær

De konservative traditionalister med hang til film og gyldne statuetter er ikke så glade i disse dage. For vi har nemlig fået den største forandring i Oscar-showet i mange...

Dave “Drax” Bautista kalder Disneys fyring af James Gunn for “kvalmende”

Dave Bautista udviser ingen frygt eller respekt overfor Disney med ord som "kvalmende" og "fascistiske cybernazister".Det gik vist ikke manges næse forbi, da Disney i slutningen af juli fyrede...

Guardians of the Galaxy skuespillerne bakker samlet op omkring James Gunn

Disney og Marvels fyring af James Gunn fra Guardians of the Galaxy Vol. 3 vakte opsigt og også stor debat her på Daily Rush. Nu står Guardians skuespillerne samlet frem med opbakning til Gunn.

James Gunn fyret fra Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3

Disney / Marvel har fyret og fjernet James Gunn som instruktør og forfatter af Guardians of the Galaxy Vol. 3, pga. ti år gamle og kontroversielle tweets om voldtægt og pædofili.

Nathan Fillion spiller Nathan Drake i fan-skabt Uncharted film

Nathan Fillion, har gjort noget nær den bedste reklame for sig selv til rollen som Nathan Drake i Uncharted filmen. En 15 minutter lang fan-skabt Uncharted film er dukket op i dag.

HBO’s nye ejer AT&T vil øge udbuddet på Time Medias kronjuvel

Meget tyder på, at AT&T vil pille ved formlen for milliardsuccesen HBO og deres kritikerroste tv-serier, som Sopranos, Game og Thrones og senest Westworld. HBO skal konkurrere med Netflix.

Ant-man & The Wasp indbringer $85 mio. i debut-weekenden

Marvels Ant-Man & The Wasp har leveret en debutweekend med en indtjening på $85 mio. internationalt. Marvels 20'ende film har leveret 78 % større indtjening end den første Ant-Man film i 2015.

Ny The Predator trailer giver 80’er fornemmelser på godt og ondt

Du skal nok være til det mere corny og kliché-agtige, hvis du vil nyde Shane Blacks kommende The Predator film. En ny trailer giver mere end bare en lille smag af 80'erne.

POPULÆRE