onsdag, marts 21, 2018

House of Cards sæson 6 teaser viser Claire Underwood som ny præsident

Netflix har bidraget med en 45 sekunder appetitvækker / teaser for sjette og sidste sæson af House of Cards. Claire Underwood (Robin Wright) tager over som præsident i Kevin...

Spielbergs Ready Player One får sig endnu en trailer

Warner Bros. og Steven Spielberg er den 29. marts klar med filmen Ready Player One. Den seneste trailer bidrager med masser af referencer til 80'er popkultur og også Halo, Mario og Hello Kitty.

Sony & Marvel klar med første teaser trailer for Venom

Sony Pictures og Marvel har nu leveret den første teaser trailer for Venom. Se Tom Hardy transformere sig fra journalisten Eddie Brock til Venom.Venom er produceret (og ejet) af...

Game of Thrones-forfattere skal lave Star Wars-film for Disney

Disney vil nu sætte Game of Thrones forfatterne David Benioff og D.B. Weiss til at lave Star Wars-film. Filmene er et sideprojekt udover Skywalker-sagaen. Malker Disney nu Star Wars for hårdt?

Ny Deadpool 2 teaser trailer introducerer Josh Brolins Cable

20th Century Fox har nu leveret den anden Deadpool 2 trailer. Josh Brolins skurkefigur Cable bliver introduceret med Ryan Reynolds helt særlige humor.Er du dukkespil, er denne seneste Deadpool...

Jurassic World: Fallen Kingdom trailer fra Universal Pictures

Det var ikke let at holde styr på de mange film og tv-serie trailers under nattens Super Bowl LII. Universal diskede op med den anden trailer for Jurassic World: Fallen Kingdom.

Nintendo og Illumination indgår aftale om Super Mario-film

Businesswire bekræfter nu, at Chris Meledandris Illumination Entertainment har indgået en aftale med Nintendo som en fælles produktion af film baseret på Super Mario.

Sæson 2 af Westworld får premiere den 22. april

Skulle du have misset nyheden i vores forum, kunne HBO i går afsløre, at anden sæson af Westworld ville få premiere den 22. april. Se den stemningsfulde trailer her.

Solo: A Star Wars Story teaser traileren er nu landet

Efter at have fristet med et 45 sekunder klip ved Super Bowl LII, har Disney og LucasFilm nu udsendt den første teaser trailer for Solo: A Star Wars Story. Se traileren nu.

Avengers: Infinity War fik en Super Bowl teaser trailer i nat

Marvel har fire film på vej i år. Den største og mest ventede af dem, Avengers: Infinity War, fik en kort men effektiv lille teaser under Super Bowl LII...

POPULÆRE