Med den overvældende hype op til og i de første uger af udgivelsen af Red Dead Redemption 2, var der mange som har spået spillet til at løbe med titlen som Game of the Year 2018.

Det blev dog ikke hestene med de skrumpende testikler som løb med sejren, men i stedet for gik prisen til God of War med hans Leviathan økse. Begge spil havde otte nomineringer hver, og er must-have spil til PlayStation 4.

Har du, ligesom mig, stadig God of War oplevelsen til gode, så er der ikke længere nogenu undskyldning for at lade være. Jeg er netop gået igang og er blevet tævet ca. 15 gange af en trold, inden jeg slukkede min PlayStation i ren frustration. Måske jeg skulle bruge weekenden på git gut…

22 KOMMENTARER

 1. Velfortjent. GoW har en bedre historie. RDR2 har så til gengæld en langt mere levende verden og mere langtidsholdbart gameplay.

 2. Jeg har ikke spillet GoW endnu, men jeg synes RDR2 er mega svært ved at holde mig fanget.
  Al ting tager simpelthen for lang tid, og så er ens bande at tyve bare ikke særlig “likeable”

 3. Fortjent 100% kunne ikke ligge spillet fra mig inden jeg var færdig brugte 45timer over 4dage længe siden et spil har hooked mig så meget.

 4. Haha – det var også et fint reality check da jeg startede GOW, og havde sat sværhedsgraden lidt for højt..den allerførste slåskamp blev jeg hakket i stykker 10 gange ;).

  Gik lidt for meget udover tempoet og oplevelsen, så måtte en tak ned. Men man bliver ret hurtigt en dødsmaskine

 5. Bliver da nød til at købe GoW!

  RDR2 har jeg gennemført og ja det er en fantastisk verden de har skabt! men derudover syntes jeg ikke det bød på så meget nyt i forhold til GTA.

 6. Jeg ved alle siger God of war er klasse, og jeg ved også det har fået de vildeste anmeldelser. Men, det fanger mig ikke rigtigt, jeg ved ikke om det er fordi jeg har indtrykket af at det er hack’n’slash kampsystem, passer det? For noget af det jeg ved bedst omkring spil, er at det er singleplayer med en god historie, andre spil tiltaler mig på ingen måde. Går jeg glip af noget?

 7. #13 det er jo et konsol only spil. Så hvis man ikke spiller konsol, kan man vel godt have undgået at høre om det.
  Håber lidt det snart kommer på mode igen at lave multiplayer spil der rent faktisk er multiplayer og ikke bare single-player hvor man tilfældigvis kan spille mod/med andre, men hvor hele spildesignet er lavet så du kan undgå interaktion med de andre spillere. Forstår ikke hvorfor det ikke kan lade sig gøre, der er så mange online communities i dag, men spillene der bygger på sociale relation bliver færre og færre.

 8. Jeg græd da jeg var færdig med GoW!! Det var simpelthen et fantastisk spil.

  RDR2 er jeg faldet af på synes ikke begejstringen holdte ved. Godt spil, men ikke bedre end GoW!

 9. Har fået spillet en del timer efterhånden! wow! det er jo mega fedt! minder slet ikke om de gamle spil (på den gode måde)

  Det er jo noget helt andet end RDR2, men indtil videre syntes jeg faktisk også GOW er federe!