Hjemstedet for rusherne og forummet for Danmarks stærkeste community kører videre. Daily Rush fortsætter i Phonetics ånd. Efter en af de sværeste uger, er Daily Rush tilbage.

Efter at Jan har forladt os alt, alt for tidligt, har den forgangne uge budt på en tung sorg, massevis af tårer og svære øjeblikke. Ugen har dog på absolut smukkeste vis slået fast med syvtommer søm, at vores lille store DR-community er overvældende stærkt. Det har både jeg, DR-crewet og Jans nærmeste virkelig følt i denne svære tid. Jeg er dybt, dybt taknemmelig for den store opbakning I alle har givet både mig, DR-crewet, selve DR og mindet om Jan. Beskeder har strømmet ind via forummet, DR-forsiden, Steam, Facebook og SMS i takt med, at donationerne til Jans buket og Mindegave fossede ind igennem hele ugen.

Onsdag aften satte en lille gruppe fra DR-crewet sig sammen, og vi er fast besluttede på, at Daily Rush kører videre, ganske som Jan ønskede det. Helt og aldeles lavpraktisk betyder det, at fra på mandag af, vil nyhederne og artiklerne så småt begynde at rulle ud på siden igen.

Ord og tanker fra ugen, hvor Phonetic gik bort

Som I alle nok er klar over nu, så er Jan ”Phonetic” de Sousa gået bort, da hans cancer desværre kom tilbage igen. Forløbet var på bamhjertelig vis kort, og selvom Jan havde det hårdt til sidst, var han i bogstaveligt forstand med her på DR til det absolut sidste. Fredagen inden den skæbnesvangre mandag fik jeg stablet et Forza Horizon 4-stream på benene, hvor Jan så med fra hospitalssengen via hans højtelskede iPad Pro. Forza-spillene var uden tvivl Jans yndlings-spilserie, og det er dejligt at tænke på, at vi kunne dele de øjeblikke, inden det var for sent.

Jan var med hele vejen, fordi Daily Rush betød enormt meget for ham. Daily Rush var Jans livsværk, og derfor vil vi meget gerne køre det videre i Jans ånd. Mange af os fra crewet, og jer brugere, har jo været herinde nærmest det halve af vores liv. Daily Rush er mangt og meget, men mest af alt et sted, hvor vi alle sammen kan hygge med vores hobby og diskutere alt mellem himmel og jord. Og det vil vi fortsat gøre i lang tid fremover.

Det skal også stå skrevet her, at Jan sort på hvidt fortalte mig, at han ønskede, at Daily Rush blev drevet videre efter sin død. Javel, Editor-in-Chief. Vi kører videre med dig foroven, og du skal vide, at DR er i de bedste hænder.

Den smukke buket, som I var med til at give. Blomsterbinderen kiggede meget underligt på mig, da jeg spurgte om, hvorvidt jeg kunne få sat en negleklipper ind i buketten.

En lille gruppe fra DR-crewet var både med til at sige farvel til Jan på Hvidovre kapel, samt til mindeceremonien på Jans yndlingssted, en vinstue på Vesterbro. Vi er familien og Jans nærmeste meget taknemmelige for, at vi måtte være med til afskeden og til at mindes Jan.

Alle I rushere skal også vide, at der er blevet sat meget stor pris på både jeres varme kommentarer og til jeres mange donationer, der gik til Kræftens Bekæmpelse. Over 285 var med til at give en flot buket og en donation på 4.000 kroner. Og der kommer faktisk endnu en donation når ugen rinder ud, da flere har doneret løbende.

Der var så mange af jer, der var med til at donere, at de 220 tegn, der var plads til på Mindegaven, ikke engang var nok til et forbogstav til hver af jer. Så det blev til at lang liste!

Til mindeceremonien var vinstuen dækket af dejlige billeder af Jan fra hele hans liv. Lige fra dengang han faktisk havde langt garn på toppen, til hans sidste glade tid på de portugisiske strande, hvor han ivrigt delte billeder fra smukke solnedgange. På endevæggen var der dog noget, som gik lige i hjertet på mig. Udprintede kommentarer fra Daily Rush. Det tog pusten fra mig at se, at Jans nærmeste faktisk var lidt tættere på Daily Rush end vi lige skulle regne med. Faktisk er mange af kommentarerne taget med i en smuk mindebog om Jan, som hans familie nu har.

Så I skal altså vide, at jeres kommentarer, korte som lange, har givet trøst og glæde i en svær tid.

Hjertevarmende kommentarer på væggen, hvor vi holdt en smuk mindeceremoni for Jan. De kommentarer betyder mere, end I ved. Og ja, det er Jan med kæmpe manke på billedet til venstre!

Hvorom alting er, så skal Daily Rush bestå uden Jans sikre hænder på roret, og hans altid kritiske indstilling til alt … ja bare til alt, for han var ikke nem at gøre tilfreds, hvilket har sikret, at Daily Rush er en af de få danske spilsider, der stadigvæk består her i 2018. Og det har også tvunget alle os skribenter til at udvikle os, da vi sjældent gik fri for en eller anden form for berettiget kritik fra vores Editor-in-chief.

Vi vil nu forsøge at gøre Jan kunsten efter, og levere daglige nyheder med en personlig vinkel og artikler med holdninger, personlighed og karisma. Det bliver sgu ikke nemt, hvis jeg skal være helt ærlig. Men hvis det var nemt, så ville det ikke være helt så sjovt.

Jan vil altid være en del af Daily Rush og vores tanker. Vi vælger nu at se fremad, og have Jans kritiske feedback evigt i vores tanker, så vi aldrig mister det, som igennem mange år har gjort Daily Rush til noget helt særligt.

Vi håber på, at I alle vil være med til at gøre Daily Rush til den bedste gaming-side med det sjoveste community i mange år fremover.

45 KOMMENTARER

 1. Fandme smukt skrevet. Fik en tåre i øjet. Og så en grin og smil på læben over negle klipperen til buketten

  Men ja flere af os har jo været her inde i så mange år at det ville svære svært at slippe.
  Og har også tit tænkt på det er lidt øv jeg ikke har mødt flere af jer her inde fre end jeg har.

  Men er super glad for DR forsætter. Men hvem kommer så til at stå ved roret?

 2. #1 Ikke som sådan. Vi har ikke rigtigt uddelt den titel endnu. Så Jan er stadigvæk Editor-in-Chief for os Men Chrism kommer til at fungere som redaktør og vi andre er skribenter, der skal skrible en masse.

  Når al støvet har lagt sig, så kommer der nok noget mere fast. Lige nu ved vi bare, at vi vil køre videre, og vi er igang med at fordele opgaver og sådan bag scenen

  #2 Tak for det!

  Hvem der bliver 1. styrmand, ved vi ikke endnu. Lige nu er vi en dedikeret gruppe, der løfter i fællesskab. På et tidspunkt kommer der dog en chef-redaktør.

  Jan var alt på DR, så hans mange kasketter skal deles imelles DR-crewet. Det tager tid, og lige nu fokuserer vi på at få hjulene til at køre rundt og få skrevet en masse gode ting til siden.

 3. Dejligt, at I vil køre DR videre. Det er vi mange, der sætter pris på, og jeg er sikker på, at det også ville glæde Jan. Som jeg allerede har skrevet én gang, så må I endelig sige til, hvis der er noget, I mangler hjælp til. Jeg er sikker på, at vi er mange, der gerne giver en hånd med til at få det hele til at køre.:)

  “Den smukke buket, som I var med til at give. Blomsterbinderen kiggede meget underligt på mig, da jeg spurgte om, hvorvidt jeg kunne få sat en negleklipper ind i buketten.”

  Er negleklipperen der et sted? Jeg kan ikke spotte den. Men respekt for, at du spurgte.:)

 4. Det er endnu engang smukke ord Banan og det er fantastisk at høre, at i driver DR videre. Selvom jeg aldrig har mødt Jan personligt, så har jeg en klar fornemmelse af, at det er præcis det han gerne ville have.
  Det rammer lige i hjertet når man læser din beskrivelser af Jan og det gør ekstra ondt fordi, at jeg selv har haft kræften inde på livet og altid går med tanken om, at det kan komme tilbage. Der er ingen tvivl om, at det kommer til at “gøre ondt” og besøge DR i lang tid fremover men det er en dejlig nyhed, i en ellers trist uge, at i holder DR kørende.

 5. Det er simpelthen så smukt skrevet og det både lyder og ser ud som om i fik taget en rigtig god afsked med Jan.
  Sider fanme og for det sygeste hjerte banken og vand i øjnene når jeg læser overstående.

  DR-Crew i gør det skide godt og i er simpelthen verdensmænd i mine øjne.

  Tak for i køre det videre og tak for det kæmpe arbejde i gør jer her i den svære tid.

 6. @brunebanan tak for den rørende opdatering og det er rart at høre, at der blev taget afsked med Jan på en så fin måde.

  Og ja, hatten af for DR-Crew og hep hep herfra med at samle trådene op og komme videre herfra

  Det har også været utroligt opløftende at se hele DR community rykke sammen om tingene på denne måde.

 7. Det er ret spot on med halvdelen af mit liv. Om 2 år når jeg bliver 32 så er den sgu god nok :0

  Tak for update banan. Har været lidt i tvivl om hvad der ville ske herinde, så fedt at høre!

 8. Flot skrevet og rigtig dejligt at høre at den eneste side med et commuiny som jeg har været medlem af fortsætter!!! Hurraaa!
  Og rigtig flot arbejde BB med buketten og billeder. Blev rørt over at se og læse dine opdateringer!

 9. Folk kiggede sq lige ind på mit kontor da jeg udbrød et højt “yeah”, da jeg læste den her nyhed. Hehe ups, men.. Skide godt drenge!

  Det bliver en god dag 😁

 10. Rart med en god nyhed her i mørket

  Fedt I kører videre!
  Flot skrevet og rørende at se at familien faktisk var “med på sidelinjen”

  Glad for at siden består – så er den daglige hyggestund med kaffen sikret (nogengange er den kaffe røget ud af munden pga fed og sjov formulering i Jeres skrevne ord)

 11. Tak for den fine uppdatering bananen!

  Usch hvor svært og skrive lige nu. Men jeg tænker hele tiden på det sidste han skrev til mig om at mit sprog er blevet ‘svenskificeret’, at han havde overskud og på noget vis kendte til mig mere end jeg viste om, sætter virkelig tanker igang om hvor dedikeret og engageret han var i sine brugere. Desuden knækker det mig hver gang og se at vores kommentarer hænger på væggen.

  Er super glad for at i vil fortsætte i Jans ånd. Kör hårt!

 12. Flot arbejde til jer alle i redaktionen. Jeg vil allernødigst undvære Dailyrush og det har siden år 2000 været det første site jeg checker, når jeg åbner en browser.

  Derfor er jeg personligt glad for, I vil arbejde føre sitet videre.
  Det kan godt være tiden og muligheden for gaming ikke er helt som den var for 18 år siden, men det ændrer ikke på lysten er uændret.

 13. Jeg stemmer i med de andre; kanon flot arbejde og det lader til at der blev sagt farvel i Phonetics ånd.

  Det gør mig virkelig glad at læse, at DR fortsætter

 14. Jeg er måske en meget følsom person. Jeg kan græde af de fleste film som indeholder klavermusik og duer. Men det her:

  “Forza-spillene var uden tvivl Jans yndlings-spilserie, og det er dejligt at tænke på, at vi kunne dele de øjeblikke, inden det var for sent.”

  Fik mig alligevel til at knibe en lille tåre. Til meget stor forundren fra mine kollegaere..

  Endnu engang tak for indsatsen!

 15. Pisse fedt Banan! Det site her har været os alle meget nære, som vi alle har givet udtryk for!
  Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer, fremad fremad fremad!

  Smukt skrevet.

  Ha’ en dejlig dag allesammen

 16. Tak fordi I kører DR videre. Det er stadigvæk et underholdende sted at komme forbi dagligt og det glæder mig, at det kommer til at eksistere i lang tid fremover.

 17. Dejlig nyhed – det ville være et stort tab hvis siden skulle lukkes ned. I må række ud hvis der er noget man kan hjælpe med selv om jeg ikke lige ved hvad det skulle være.

 18. Tak til BB for dels opdatering om sitet og dels den gode beskrivelse af Jan og han iPad. Godt skrevet.
  Til hele crewet … 23 zillioner tak for I tager handsken op, og kører Dailyrush videre. Det ville være for hårdt, hvis DR bare “forsvandt” fra nettet ….

  Jan skrev i denne tråd https://www.dailyrush.dk/debat/emne/astralis-vs-faze-clan/ fredag d 21/9 kl 22:52. Altså knap 3 dage inden han døde. Jeg går ud fra det så er skrevet på hans iPad?
  Det må vel være hans sidste officielle indlæg her på DailyRush.dk?

 19. Så kom der tårer igen. Tak for den smukke skrivelse, Dennis! Det var dejligt at høre lidt mere om Jans forløb, og at han fulgte lidt med på din gaming stream, selvom det var så sent i forløbet.

  Jeg er rigtig glad for at høre at sitet kører videre, og at det bliver i Jans ånd. I gør et virkelig godt stykke arbejde, og jeg gentager endnu engang, at jeg er sikker på, at vi er mange der gerne byder ind, hvis der er behov for det. Måske er der også skribent spirer som går og overvejer at kunne skrive lidt med

  Jeg var jo selv Quake skribent i lang tid, i mine spæde teenageår, men jeg har aldrig mistet lysten til at skrive. Det er bare hulens svært med kone og to små børn, at finde tiden til at være med. Det er hammer ærgerligt. Jeg må fundere lidt videre over det

  Leve Daily Rush og Jans vision, arbejde og moral!

  I er nogle seje gutter i crewet

 20. En smule forsinket vil jeg skrive, at det gør mig utroligt ondt, at Phonetic alt for tidligt er gået bort. Mine tanker går til hans familie. Det var begrænset, hvad jeg havde med ham at gøre, men jeg var kun 15 år, da jeg første gang benyttede hans side – og det er nu over halvdelen af mit liv siden.

  Jeg kan godt være strid og skrive nogle dumme ting, men der var altid højt til loftet hos Phonetic – og tak for det.

  Hvil i fred.

 21. En opløftende nyhed i en trist tid. Ser frem til at være en del af DKs bedste community mange år frem. Tak til Bananen og DRs Crew, I fortjener den største respekt for jeres indsats.

 22. Dejlig artikel! Jeg har som så mange andre også brugt Daily Rush siden de spæde teenage år og uden at kende Jan personligt, må jeg bare konstatere at det er en af de sider, hvor kvaliteten på alle parametre er super god. Mine tanker går til både Jan’s familie og alle jer der driver siden, som betyder rigtig meget for en voksen gamer, som mig (og mange af jer andre)
  Nu er Forza Horizon 4 installeret og jeg vil sende Jan en kærlig tanke når jeg ræser derudaf i min firhjulstrukne Koenigsegg Agera
  Tak til Jan for at have skabt et så givende fællesskab og ære være hans minde!