onsdag, juni 20, 2018

Zelda: Tips og Tricks (ingen spoilers)

Daily Rush Debat Spil Zelda: Tips og Tricks (ingen spoilers)

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Canis_Lupus
  Bruger
  1.875 indlæg
  Offline

  Del jeres tips og tricks og gerne uden spoilers til spillet:
  Jeg har lige fundet ud af noget mega fedt når man bruger buen.
  Det virker med Pro controlleren til Switch, men har ikke prøvet med joy consene.

  – Når du holder højre trigger nede for at tage buen op, og holder knappen inden for at skyde, du kan sigte (op og ned, venstre højre) bare ved at bevæge kontrolleren rundt, den skifter automatisk over til motion controls (aner ikke hvordan den gør det) men det virker og det er pisse fedt

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 45 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Superknys
  Bruger
  2.493 indlæg
  Offline

  Den bruger helt automatisk motion control, når man skal sigte med buen, men fx også med dine Runes. Det er det samme med Joycon

  Jeg har lavet mig en hel liste med små detaljer og deslige jeg har opdaget, gennem mine efterhånden mange timer med spillet.

  Fx, hvis du slår en ganske almindelig blå Chuchu ihjel, med et ild våben, får du ild Chu Jellys ud af det. Det samme gælder med is og strøm våben.

  #2

  Nioxic
  Bruger
  17.072 indlæg
  Offline

  hehe… joy “consene”

  http://www.reddit.com/r/random/

  #3

  Rieder73
  Bruger
  5.573 indlæg
  Offline

  Man kan lave ild hvorsom helst med en bunke træ og flint (hvis man altså ikke vil spilde en fire/bomb arrow på det). Slå til flint med et metalvåben og voila!

  Hvis man er lidt lav på rupees kan min i Lurelin village gå ind til gambleren. Her kan man gamble 100 rupees og så vælge en af de tre chests. Save først inden du gør det. Det er random, så jeg plejer at tage den miderste bare. Rammer du de 300 ruppes takker du nej til et spil mere og saver igen. Rammer du ikke de 300 loader du spillet igen. Man kan skrabe en del ruppes ind på den måde, især hvis man er heldig at ramme nogle gange i træk så man ikke skal loade hele tiden. Fik 6000 på en halv time.

  viewreview.podbean.com

  #4

  Baijs
  Bruger
  1.180 indlæg
  Offline

  #3 Hehe er det ikke lidt snyd?

  Så en anden skriv i dag, at når man klatrer i regnvejr, så falder man jo ned ved den 5. bevægelse. Der kan man så vælge at hoppe i stedet, for ikke at miste højde. Så kræver det bare lidt mad der giver stamina, så kan man godt komme op

  #5

  Rieder73
  Bruger
  5.573 indlæg
  Offline

  #4:
  Det synes jeg ikke, nej.

  viewreview.podbean.com

  #6

  Baijs
  Bruger
  1.180 indlæg
  Offline

  I min bog er det ligesom at simulere sin kamp igen i Football Manager. Men hver sin smag

  #7

  VampiricEye
  Bruger
  23.179 indlæg
  Offline

  #5 Du omgår da spillet for at give dig selv en utilsigtet fordel. Man kan sikkert diskutere, om det skal kategoriseres som snyd. Men det er indiskutabelt, at det er topfesent.:)

  Jeg ELSKER Mikaas generøsitet!

  #8

  Ixnatifual
  Bruger
  1.865 indlæg
  Offline

  De burde gemme seed’et til randomfunktionen til ens save game så man ville få samme resultat selvom man snyder med save/reload funktionen. Eller blot lave en FUNDS cheat så man ikke skal spilde tid på at save/reloade

  #9

  Superknys
  Bruger
  2.493 indlæg
  Offline

  Synes også, som VampiricEye, at det er topfesent at save/loade sig til Rupees, men men har hver sin tilgang til spillet Jeg synes dog det er ganske nemt at få Rupees, hvis man går efter at smadre alle de Ores man kommer forbi. Jeg løber rundt med mere end 10.000 Rupees i øjeblikket, efter at have spillet lidt mere end 50 timer.

  Hvis man går rundt med, fx, et Great Flameblade, eller andet ildsværd, kan man holde sig varm i kolde områder. Det samme gælder den anden vej rundt, med issværd i varme områder.

  #10

  Rieder73
  Bruger
  5.573 indlæg
  Offline

  #7:
  Nej det er det ikke.

  viewreview.podbean.com

  #11

  BruneBanan
  Moderator
  35.421 indlæg
  Offline

  Mit bedste trick er nok at lade være med at lytte til VampiricEye og hans konstante ævlen løs om den fucking Switch … nu har det kostet mig 4.000 kroner for at få den skide konsol og det eneste spil, som jeg nok kommer til at købe til den. Og nu er mit liv helt fucked, da jeg ikke kan stoppe med at spille Zelda. Tak for lort.

  #12

  VampiricEye
  Bruger
  23.179 indlæg
  Offline

  #11 Haha, det var så lidt! Og så er jeg ikke engang selv kommet igang med Zelda, selvom jeg har haft det liggende siden i onsdags… Min begrænsede spiltid går pt. primært med Shovel Knight: Treasure Trove.:)

  Jeg ELSKER Mikaas generøsitet!

  #13

  Superknys
  Bruger
  2.493 indlæg
  Offline

  #11

  Haha, så hoppede du alligevel i

  #14

  BruneBanan
  Moderator
  35.421 indlæg
  Offline

  #12/13 Ja, jeg kunne satme ikke lade være. Alle voldsnakkede så meget om Zelda, at jeg ikke kunne modstå fristelsen. Og DAMN! Det spil kunne vitterligt gå hen og være et af de bedste nogensinde.

  Har spillet en tre timer, og mine begyndertips er her:

  1. Stop med at læs og find selv ud af det. Oplev det hele selv. Seriøst. Der er SÅ mange små fede ting, og det er fantastisk at finde ud af det på egen hånd.

  2. Uendelig stamina glitch. Jeg kan allerede nu bestige alt, selvom min stamina ikke er opgraderet. Der er en mindre men ekstremt brugbar glitch, der giver dig mulighed for at kravle uendeligt, så længe at væggen ikke er helt lodret. Det er super simpelt. Hold venstre joystic opad hele tiden. Tryk så hurtigt på B. Nu vil Zelda slippe og falde. Men da du holder joystic’et opad, vil han løbe kort på stedet og imens få stamina tilbage. Vupti, mere stamina til dit kravleri. Det virker ikke på lodrette vægge, da man bare falder ned. Men på alle andre fungerer det Snyd? Måske. Fedt? For mig er det, da jeg udforsker for vildt! Det virker endda i regnvejr.

  3. Kast våben i hovedet af fjenderne, lige inden våbnet går i stykker. Derved giver det langt mere skade! Kaster med “R”.

  4. Træt af “klonk klonk klonk klonk” lyden, når du løber? Fjern buen, det er den. der larmer. Det gør de i hvert fald hos mig.

  5. Få flere pile ved at holde et træskjold op, når en fjende skyder imod dig. Træskjoldet vil have pilene siddende. Så kan du tage dem. SEEEEJT!

  6. Hvis du har fundet flint, så smid det på jorden ved siden af noget træ (måske fæld et træ) og så wack det med et metal våben. Så er der bål

  7. Du kan sætte ild til dine træpile, hvis du har et bål eller anden ild. Meget effektivt, hvis du ikke har ildpile i dit inventory! Især hvis der er røde tønder i en lejr med svære fjender.

  #15

  Superknys
  Bruger
  2.493 indlæg
  Offline

  #14

  Jeg har set mange skrive, at Stamina er et problem. For mig har det aldrig været et problem, på nogen måde. Man kan ALTID finde en måde at komme op af bjerget, UDEN at “snyde” Jeg er dog ved at være så langt, at jeg har rigeligt Stamina, især når man kan lave potions, der giver ekstra af det.

  Og skrev du lige at “Nu vil Zelda slippe og falde”… Kan du se hvad der er i vejen med den sætning

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 45 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.