lørdag, januar 16, 2021

Xbox One sidste generation for MS

Daily Rush Debat Platform Xbox Xbox One sidste generation for MS

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Deadmeat
  Bruger
  7.624 indlæg
  Offline

  …I hvert fald i den forstand, at Microsoft er klar til at tage et opgør med den traditionelle konsol livscyklus.

  Project Scorpio bliver starten på dette. På denne måde går MS så Valve direkte i bedene. Dvs der er ikke længere nogen egentlige generationsskifte, men i stedet løbende opdatering af hardware. Spillene vil dog kunne køre på flere iterationer af Xbox platformen – dog naturligvis med varierende detaljegrad af grafikken.

  Det er et modigt skifte i strategien, som nok ender med at tabe en del brugere til Sony (hvis de fortsætter den nuværende strategi), men også har chancen for at vinde nogen PC gamere over, der ellers ikke ville lege med.

  Personligt er jeg positivt stemt for idéen. Hvad er stemningen her på DR?

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Det er det helt rigtige at gøre. Tidligere tiders tågede ideer om konsolcyklusser på ti år (som aldrig har holdt), skal bare ud.

  https://www.engadget.com/2016/08/17/microsoft-aaron-greenberg-qa-project-scorpio-vr/

  Microsoft har også lanceret deres Xbox Play Anywhere initiativ og det vil helt sikkert kunne vinde den en del af de core-gamere de tabte ved at lancere Xbox One som et tåbeligt og misforstået mediecenter.

  Det et tydeligt at de har lagt en klar strategi nu.

  Daily Rush Head Honcho

  #2

  TormDK
  Bruger
  14.794 indlæg
  Online

  Der kommer nye hardware iterationer, selvfølgelig – men de har jo deres Platform as a Service, så hvorfor skulle man så navngive en ny konsol som noget andet. Det giver ingen mening fra et strategi perspektiv.

  #3

  Demiminigod
  Bruger
  2.010 indlæg
  Offline

  Det er lidt både og for mit vedkommende.

  Det er selvfølgelig en fordel, at man kan holde trit med PC’en i form af grafiske muligheder. På den anden side, hvis jeg kigger tilbage, var der stor, stor forskel på det første kult af spil til X360 og så GTA V som udkom mod slutningen af X360erens levetid.

  Min største tvivl er at finde i optimering. Udviklere, der udvikler til Microsoft eller Sonys konsoller skal kun tænke på den hardware, der er i de specifikke konsoller. Nu inviterer Microsoft så flere tilfældigheder ind i ligningen. Apple kan få det til at virke år på år med deres telefoner (mere eller mindre) – men det er selvfølgelig også en mindre kompleks enhed med diverse (gavnlige) restriktioner.

  Live fra Katastrofernes Tid

  #4

  Deadmeat
  Bruger
  7.624 indlæg
  Offline

  #4: Men mon ikke en del af sigtet er, at spillene skal udvikles til PC og så tilpasses de forskellige Xbox iterationer. I praktisk vil det betyde at original Xbox one f.eks. kører ved ‘medium’ grafik indstillinger og Xbox Scorpio kører ‘high’. Jeg ved ikke hvor meget yderligere optimering, der er behov for med Xbox One når nu den kører Windows 10 og DirectX som en PC.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.