tirsdag, september 29, 2020

WoW nostalgi overload

Daily Rush Debat Spil World of Warcraft WoW nostalgi overload

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Nu hvor Battle For Azeroth er lige på trapperne, kan jeg anbefale Wireds feature med Ion Hazzikostas (Game Director), Patrick Magruder (Lead Gameplay Engineer) og Jimmy Lo (Visual Development Supervisor), hvor de gennemgår World of Warcrafts udvikling og ændringer igennem samtlige hidtil 7 expansions.

  Damn det bringer gode minder og især for de som var med helt fra starten af. Der er sikkert en del af jer som allerede har set videoen, men her er den for alle. Læn jer tilbage og få et vilde nostalgiske tilbageblik på de mange mange gaming-minder

  Daily Rush Head Honcho

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 34 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Heschen
  Bruger
  1.820 indlæg
  Offline

  Elsker de her film hvor Blizzard fortæller om hvordan de oplevede de første par år.
  Sjovt at de slet ikke i deres vildeste fantasi selv havde regnet med den succes wow fik.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #2

  goffer
  Bruger
  452 indlæg
  Offline

  Alt den classic hype fik mig også til at genaktivere min account, men efter et par uger gik jeg død igen, prøvede så at hoppe på en af de private vanilla servere, og der har jeg sgu set lyset igen
  Så nu tøffer jeg rundt på Kronos indtil classic rammer.

  PSN: Goffer-DK

  #3

  Schalde
  Bruger
  6.132 indlæg
  Offline

  #2 Har det lige modsat af dig.. gammel wow veteran og har kamp spillet vanilla i sin tid. Men loggede på en privat her for 8 mdr siden og røv kedet mig rent ud sagt. Er enig i verden er blevet mindre mmo agtig med instant queue i nutid wow men for mig ligger nostalgien ikke i gameplayet længere.. Men en stor verden at udforske

  I could agree with you, but then we'd both be wrong

  #4

  NoFaith
  Bruger
  4.208 indlæg
  Offline

  Hvorfor siger folk altid “læn dig tilbage” inden man skal til at se noget godt? som om folk sidder stift foroverbøjet som deres standard siddeposition, i tilfælde af man skal se noget man ikke gider se eller noget ubehageligt, læn dig tilbage…. pffff.

  Its Funny Because Its True...

  #5

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Wow kan nu spilles udelukkende med abonnement. Man skal ikke længere købe “basis” spillet. Blev ændret i sidste uge. Vil man spille BFA skal det dog tilkøbes

  Daily Rush Head Honcho

  #6

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  #3: Enig. Efter et par timers nostalgi flip, er vanilla wow altså noget begrænset.

  Daily Rush Head Honcho

  #7

  Nass
  Bruger
  2.093 indlæg
  Offline

  #4 En ægte DR kommentar med en ægte DR thumbnail. Bravo!

  Hell, it's about time

  • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 2 måneder siden af  Nass.
  #8

  Thendur
  Medlem
  9.604 indlæg
  Offline

  Har ikke spillet i evigheder, men gik igang igen forleden – det var en god beslutning, maks hygge at rende rundt på sin ældgamle “Bloodsail Admiral” Paladin igen

  "You can do it your own way. If it's done just how I say."

  #9

  re4per
  Bruger
  372 indlæg
  Offline

  Har spillet meget WoW vanilla, tbc og wotlk det var hyggelige tider. Interessen faldt dog mere og mere for hver expansion efter cata.

  Tænker da jeg lige skal prøve den nye expansion også, men det går sikkert som den sidste gang, så får jeg lige level’et min hunter eller lock op, får lidt lilla gear og så er det slut. Ville egentlig gerne have flying men går altid død i det. Er det mon lige så besværligt i den nye expansion?

  CMDR Reaper

  #10

  R3CoR
  Bruger
  2.582 indlæg
  Offline
  #11

  Drixx
  Bruger
  2.987 indlæg
  Offline

  #10 tror han snakker om BFA flyin.

  Et helt almindeligt fyr

  #12

  mengsk
  Bruger
  1.097 indlæg
  Offline

  Wow tabte Loren i tbc, gnisten i pandaria. Men det er noget vrøvl at vanilla er begrænset. Spiller det både som Diablo 2 season ladder, casual og som PvP Bg action,- som hvis man gamer et spil pubg eller lign.

  Men den bedste privat vanilla server, er self en ny progressiv server. Men glem nu Kronos, med mindre de har launchet en ny. Lightshope.org har en ny med 9000-12000 online 24/7

  - Spil Vanilla, lev drømmen.

  #13

  mengsk
  Bruger
  1.097 indlæg
  Offline

  Ud over det så var vanilla mere komplekst på mange måde, end moderne wow. Feks når man. Ser på theorycraft, se finder stadig nye bis og builds den dag idag. Så mange år efter launch.

  - Spil Vanilla, lev drømmen.

  #14

  Phonetic
  Bruger
  23.574 indlæg
  Offline

  Er altså lidt sjovt at så mange ikke kan li Mists of Pandaria. Jeg synes faktisk det er en af de bedste expansions, især på story fronten. Ja det var anderledes og mindre “orker og elver”, men ser tilbage på Pandaria som et rigtig godt friskt pust og noget af det bedste artwork i WoW til dato.

  Men det er tydeligt at Blizzard siden Pandaria ikke rigtig har turdet så meget. Både Warlords of Draenor, Legion og snart Battle for Azeroth er alle tre i den mere vante “WoW-ånd”.

  Daily Rush Head Honcho

  #15

  Ixnatifual
  Bruger
  2.449 indlæg
  Offline

  Glæder mig til Classic WoW. Synes Vanilla er meget sjovere spil end det moderne WoW. Det er slet ikke mit type spil længere.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 34 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.