onsdag, december 11, 2019

WOW: Feral (Cat) Druid dps i raids

Daily Rush Debat Spil World of Warcraft WOW: Feral (Cat) Druid dps i raids

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Heschen
  Bruger
  1.790 indlæg
  Offline

  Hej DR

  Jeg er en af mange der begynder på Wow igen nu når Classic udkommer.
  Spillede Druide i vanilla, men var mest resto i hele raid perioden og det gider jeg ikke igen.

  Vil gerne spille druide igen, men feral denne gang, da jeg elsker hele hybrid tingen med både stealth, rogue agtige skills, healing og tank på samme tid.
  Mit problem er bare at DPS ikke er i nærheden af andre “rene” dps klasser og derfor er jeg bange for at jeg ikke ser det indvendige af raids.

  Man kan dog gøre noget for at hjælpe på dette, men dette er ikke den måde jeg gerne vil spille på.

  1. Bruge en lvl 40 craftet helm, der giver 20 energy når man skifter ind i cat form. Dette gør at man skal Powershifte ind og ud af cat hele tiden for at holde sin dps ok, og da jeg ikke er hardcore eller ønsker at blive dette, er dette mere en gene end noget andet for mig og ødelægger lidt det lidt for mig.

  2. Da cat ikke får dps fra deres våben, så skal man farme en low lvl (29) mace, som har 3 charges der giver 50% attack speed i 30 sec….. denne skal man så have en 15-30 stykker med i raids og bruge på bosser.

  Begge disse metoder er for mig ikke sådan en druide burde spilles, selv om jeg erkender det er en nødvendighed for at lave dps der kommer i nærheden af Warriors/Rogues.

  Jeg kan ikke helt finde ud af om man behøver min/max i dag for at klare raids, eller om man bare er blevet så god til WOW at man i dag har meget mere frihed til at spille som man vil?

  Hvad tror i?
  Skal jeg bide i det sure æble og bare spille en Rogue, eller tror i det bliver “nemt” at finde guilds der bare raider casual og har plads til en druid feral med middelmådig dps, men selvfølgelig kan offtanke, innervate og heale (lidt) ??

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  TormDK
  Bruger
  14.531 indlæg
  Offline

  #0 Casual er vejen frem.

  #2

  R3CoR
  Bruger
  2.516 indlæg
  Offline

  Det går an på hvilket guild du finder, bund og grund. Helm og Gnomeregan våben er et must for at lave “okay” damage i forhold til de andre specs men du kan sagtens raide som en normal feral så længe dit guild tillader det.

  Det sjove er at der stortset er intet content i wow classic der kræver 40 dybt seriøse spillere, selv Naxx40 var en cakewalk i sig selv når du kommer forbi de chokepoints Blizzard havde lavet (Resistance checks, attunement etc)

  Personligt kommer jeg selv til at spille Night elf priest, selv om Dwarf’s var vigtige pga Fear ward. Jeg spiller så også med venner hvor vi tillader alle former for specs osv, så længe vi har det sjovt

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 3 uger siden af  R3CoR.
  #3

  LiberNull
  Bruger
  5.132 indlæg
  Offline

  vildt!

  Pindis eller Penis... det bestemmer selv hvad du have i din mund.

  #4

  Heschen
  Bruger
  1.790 indlæg
  Offline

  #2 Det jeg er bange for er at det i sig selv bliver svært nok bare at skaffe 40 mennesker der kan raide og især ikke for dem der bare spiller casual, og man derfor bliver nød til at være i en semi seriøs guild alligevel.

  Problemet er jo at man kommer til at bruge alt si tid på denne ene char., og man ikke bare lige skifter når man er 60 hvis det ikke flasker sig.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #5

  Ixnatifual
  Bruger
  2.146 indlæg
  Offline

  Det kunne måske også være vejen frem at være Feral tank da man så kan være DPS i de situationer, hvor der er ikke er brug for en off-tank, hvilket vil være ofte.

  En god strategi kunne være at sikre sig et guild i forvejen som er med på det. Så er der mindre risiko for man “spilder” sin character.

  #6

  Anathema
  Bruger
  1.694 indlæg
  Offline

  Det vigtigste er du har det sjovt mens du spiller. Og hvis man er en god spiller der kender sin class godt, så er der meget du can byde ind med utility wise. Som du nævner offtank, innervate og heals, men også battleres, cc, kiting mv.

  Hvis det var mit guild ville jeg ingen problemer have med at invitere dig med, hellere folk der nyder spille og spiller på sin egen (fornuftige) måde, end elitist dps der tror alt handler om tal. I et raid på 40 man, ville jeg give mindst 5 spots måske mere til de skæve specs. Selv en retribution paladin med de rette buffs, god HoP og LoH timing kan være værd at have med.

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 3 uger siden af  Anathema.
  #7

  mengsk
  Bruger
  1.045 indlæg
  Offline

  På privats, har jeg set flere retlols enhancement og boomkins, som ugentligt har arrangeret bwl, zg ony MC pugs. Og når de selv er raidleaders så det går det jo fint. Men der skal meget arbejde i det. Og tror at det ofte ikke ender i mere end 1-2 bosskills

  - Spil Vanilla, lev drømmen.

  #8

  Nioxic
  Bruger
  17.657 indlæg
  Offline

  Du skal ikke satse på at kunnne køre det altid.

  Jeg kunne forestille mig, hvis du havde lidt gear fra fx. AQ40/20, så kunne du måske godt klare dig nogenlunde i fx. MC eller ZG. – altså, hvis du “outgearer” det content du er i. Vi havde en druid healer i vores gamle guild, som var boomkin enkelte gange, når vi kørte farm-runs af BWL. jeg husker det som værende ok. samme med en enkelt pala healer, som var dps når vi kørte 5mans dungeons (også da vi var igennem AQ)

  Om du kan – selv med de korrekte items – klare dig i molten core progress raids, det tvivler jeg på. men jeg synes da du skal finde ud af det. Hvis du skal være horde på shazzrah skal jeg med glæde køre et par dungeons med dig og få dig gearet på når du når level 60. (jeg skal være protection warrior)

  http://www.reddit.com/r/random/

  #9

  Heschen
  Bruger
  1.790 indlæg
  Offline

  #8
  Skal faktisk spille på Shazzrah med en 5 venner, så grupper er ikke noget problem for mig at finde men 1000 tak for buddet

  Det er heller ikke fordi jeg ikke kan få pre-raid gear uden problemer, problemet er så snart det hedder raids, så har feral druid så dårlig et ry at jeg er bange for ikke komme med i et raid.

  Jeg forstår godt at der ikke er plads til klasser der ikke yder nok i progression raids i top guilds, derfor jeg håber der kommer en masse guilds med casual raids der gælder om at have det sjovt frem for hvem der clear MC først.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #10

  Tequilashot
  Bruger
  4.685 indlæg
  Offline

  #0 haha held og lykke med det mr restro druid
  Gæt hvem der kommer til at heale.
  Enten dig eller den hunter.
  Måske, hvis du er guild leader kan du få lov til og lege missekat.

  Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

  #11

  Zoster
  Bruger
  137 indlæg
  Offline

  Jeg spillede rogue i vanilla, men i de efterfølgende expansions spillede jeg paladin, priest og druid.

  Altid skiftet meget i blandet specs, dog raidet primært som tank eller healing. Men havde da en enkelt expansion som dps.

  Jeg ville gerne have valgt druid til classic, men som du selv nævner så er den ikke rigtig god til at DPS. Og den kan altså heller ikke rigtig bruges som tank.

  Så ville komme til at heal, og der vælger jeg nok classics bedste healing class: priest istedet for.

  Udover det så kommer jeg til at være casual, og hvis man gerne vil ha en raid plads en gang i mellem, med casual gear/tid brugt på farm stuff osv. så syntes jeg du skal hjælpe dig selv og spille et optimalt spec.

  Hvis du gerne vil dps primært, så vælg evt. en rogue

  #12

  Heschen
  Bruger
  1.790 indlæg
  Offline

  #11 Rigtig god pointe du kommer med, nok også lidt det jeg selv er kommet frem til.
  Er sikker på jeg vil elske at lvl op som druid og PVP er også fedt som feral hybrid, men så snart det kommer til endgame, så er det nok ikke besværet værd at være feral.
  Er dog sikker på jeg vil savne stealth alt for meget så Rogue er nok løsningen

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 3 uger siden af  Heschen.
  #13

  Jacques
  Bruger
  9.998 indlæg
  Offline

  Be that kitty cat, man! ❤️

  Bye with a warmly hugs

  #14

  Drixx
  Bruger
  2.815 indlæg
  Offline

  Syntes du skal spille cat, det er tydeligvis det du vil. Hvis du er på shazzrah og horde, er jeg gm for et guild som vil raide, jeg vil gerne have dig med som feral. Vi er casual friendly og tilbyder raiding til folk der vil, vi er alle sammen 25+ i alder og håber på at få et godt community fokuseret guild på benene.

  Men håber du finder ud af hvad du vil, så du kan komme ind og lave det content du gerne vil! god søndag

  Et helt almindeligt fyr

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.