lørdag, august 8, 2020

warrior i instance

Daily Rush Debat Spil World of Warcraft warrior i instance

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  Nu har jeg levlet en warrior op til lvl 26. Det var da fandme skuffende at få at vide at Challenging Roar man får, har 10 mins cooldown. Det kan man jo ikke bruge til en skid. Med så høj CD glemmer jeg jo bare at bruge den skill. Og i 6 sekunder… helt ærligt.. man skulle tro Druids er bedre class designet til tanking.

  Har lige været i Stockades. Kæft det var belastende at være tank. At hele tiden kæmpe om at få aggro fra folk der nuker mass DPS. Og stacke sunders var åbenbart ikke nok de fleste gang.

  Jeg ved at level 26 er ikke højt nok til at have ordentlige abilities, men det giver stadig et godt indtryk af hvordan det bliver senere.

  Grind er derimod fun med warrior. Man kan blive ved og ved, med fuld rage, charge, og cleving + first aid… men i instances, synes jeg sgu ikke det er lige så fedt som at være holy priest fx.

  Som priest står du jo og idler blandt din gruppe og smider heal en gang imellem, dispells, som ik er så tit, og buffs, varer ½ time så de klarer sig selv…

  Er det bare mig som synes at warriors er belastende at spille i instance?

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Grifler
  Bruger
  3.495 indlæg
  Offline

  Warriors er kun sjove at spille i instances, hvis man spiller med folk der ved hva de laver. Ellers render man bare rundt for at holde agro. Møg belastende! Jeg lavede min til en fury warrior, og prøvede at få en feral drood med hvergang, så jeg bare du DPS’e :p Men synes det er sjovt at spille warrior i instance med folk der ved de skal vente eller lade være med at nuke-dps med det samme. SÅ er der lidt mere udfordring. For da jeg spillede lod ind i mellem folk dø, hvis de konstant tog agro. Ellers lærer de det sku ik…

  You haven't lived until you've cried pooping.

  #2

  Znappi
  Bruger
  992 indlæg
  Offline

  Sjovt at heale..
  Sjovt at tanke..
  Svært at heale til tider..
  Altid svært at tanke

  derfor jeg spiller druid

  #3

  JT
  Bruger
  2.318 indlæg
  Offline

  Synes aldrig det har været et problem for mig at holde aggro som warrior i lowlevel instances… Det var så os engang i patch 1.10 men skulle da ikke mene at warriors tanking abilities har ændret sig?

  Just kidding God tirsdag

  #4

  zwartz_afk
  Bruger
  5.544 indlæg
  Offline

  #3 – nej men folks DPS har ændret sig.

  Men dog vil jeg sige, at jeg ikke synes det var specielt svært at tanke i low-level instances. Det begyndte først rigtigt at blive udfordrerne efter level 60 (med mindre du raider på level 60 ofc.).

  Heldigvis, fatter folk efter 2.-3. de dør (for det meste), at der er noget som hedder damage-control.

  derstandt: Hver pige din en sugar daddy for stort set

  #5

  sYnCHAoZ
  Bruger
  12.036 indlæg
  Offline

  Tanking er ALTID svært, og nok noget af det absolut sværeste i spillet rent pve mæssigt. Har selv en level 52 fuld prot tank, som har været prot siden level 10. Og ja, fuck hvor er det belastende at tanke med randoms – de nuker alt der bevæger sig, og selv som fuld prot er det umuligt at have nok aggro management til at holde alle mobs.

  Single targets og packs med 2 eller 3 mobs er nemt nok, men så snart blizzard synes det er morsomt at lave de der 5-6-7+ packs, så sidder man bare og ryster på hovedet, når man spiller tank.

  Som #2 så fint siger det; …altid svært at tanke.

  #6

  ZotauzZ
  Bruger
  3.643 indlæg
  Offline

  Det er ikke svært at tanke hvis man selv må vælge hvem man spiller med. Hvilket man heldigvis kan på 70, roughly.

  Jeg er selv klart størst fan af healing, dernæst dps… Har lvlet rogue, hunter & mage til 60 (mage til 70 i tbc), priest af healere til 60 og en enkelt warr til 60.

  Jeg er pt 49 pala xD Healing er teh BEST!

  For the Lufsi!

  #7

  SkaFt
  Bruger
  5.200 indlæg
  Offline

  Jeg elsker random grupper.. det går altid galt =)

  Hvad bliver det næste?

  #8

  Weisleder
  Bruger
  697 indlæg
  Offline

  Har en warrior som jeg spillede op til lvl 42.. og da jeg havde taget SM et par gange var jeg lige ved at brække mig over hvordan folk de ikke kan styrer sig i instance..

  Så jeg stoppede med at være tank.. gik over og ville spille druid.. første gang jeg tar WC bliver jeg bedt om at være tank.. så tænkte jeg.. fuck det..

  Så nu jeg lock.. meget sjovere at smadrer end at tanke

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.