lørdag, januar 23, 2021

VR og Fremtidsgaming!

Daily Rush Debat Off-topic VR og Fremtidsgaming!

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  Jeg får her på det sidste nogle vilde visioner om hvad vi laver om 5-10 år. (forhåbentligt så snart)

  Ok forestil jer at man vågner, tænder for sin maskine, tager sin USB-Virtual Reality sæt på (handsker, dragt, hjelm med indbyggede 3D briller og surround-sound-headphones).

  Maskinen siger “Loading Complete” og man befinder sig i Utopia-en verden som man kan forestille sig at befinde sig i som minder om det man kalder paradis. Og det er kun ens skrivebord. Skoven som man befinder sig i, er kun en flade man står på og himlen er selve skrivebordet hvor alle ikoner er. Man skal selv aktivere dem ved at “røre” dem med VR.

  Man åbner så det MMORPG (som jeg forestiller mig i fremtiden(ironisk at nævne et MMORPG, når jeg selv forsøger at stoppe et (WoW(:p))))….anyway… Det som jeg vil prøve at forklare i ord nu er noget jeg forestiller mig en gang imellem og det giver mig kuldegysninger:

  Man logger ind, man laver sin karakter PRÆCIS som man vil have ham/hende til at være. Man kan selv designe 3d figuren med hænder: ansigt, kropsbygning, farver osv. Det kan tager timer/dage at designe. Man ved inderst inde at man godt kunne tænke sig at være… (lad os sige) en Sorcerer! Man customiser så sin class, sin potentiale, sin fortid osv osv. Når man så efter lang tid er færdig og har givet ham et navn, så starter spillet. *fader ud til sort*…….
  ………….
  ………………
  …………………LOADING…………………………….

  ……………..
  ……….
  Og så kommer det: det første man ser er sine egne hænder, præcis som man bevæger dem, men de ser ik ud som dine rigtige hænder og det tøj du har på er heller ikke det samme. Du befinder dig i en gammel hytte som er lige blevet overfaldet af…….. lad os sige .. ORKER!. Dine forældre ligger døde, og dramatikken er i top. Faderen, som er døende, rækker hånden ud og fortæller dig hvad der lige er sket og grafikken, musikken og alt andet er så fucking overbevisende at du ikke længere hedder Anders fra Raslesunden 3b, men FERENOR The Son of Algosh the Great (myeeessss..). Spillet pauser og du tænker “WTF?!” men så lægger du mærke til de 3 replikker som du skal vælge at svare og så “I will avenge you father, rest in peace!”. Du lever dig så meget i stemningen og musikken (som spiller præcis efter hvordan stemningen er) at du får tårer i øjne irl, og har nu en mission! At tage hævn!!!

  Du går ud af hytten og som ikke kan beskrives med menneskelige ord, ser du en fantasiskov som ser så kolosal og drømmeagtig, men alligevel så levende ud, at du tænker nu (OMFG HVAD FANDEN SKAL JEG MED IRL NÅR JEG HAR DET HER?!)… Du hører fugle, vandfald, vind, og alting giver dig chills… du er overvældet… gå hjem Half-Life2, Unreal3, og Diablo3 (til den tid, du ved), for det her er den vildeste spiloplevelse du nogensinde har set. (og du troede du var kræsen)….. ANYfuckingWAY!

  Efter at have savlet så meget (at det nærmest kortslutter dit Virtual Reality sæt) over hele den bane, så “vågner” du pludselig og kommer i tanke om hvad du egentlig skal. Du begynder at følge efter orkenes fodspor, og kan høre dem langt i baggrunden grine. Du møder en gammel mand på vejen, som stopper dig og siger at nu har du oplevet nok til at kunne stige i level…. WTF?? Seriøst?!?! …………. DING!!!

  (grats)

  Du tager lyn som din spell og kigger på dine hænder, som nu gløder op og lyner med energi. Det er en spell der hedder “Azrak’kanei’kulerai!”

  Og du prøver et par gange med at udtale det, men det lykkes ik helt. Det er ligesom Karaoke. Det lykkes dig endelig at udtale det og du kommer til at sætte ild til et træ! Du føler dig magtfuld!!! Men så bliver strømmen afbrudt på din VR maskine og du kommer tilbage til den kedelige IRL verden.

  Så tager man sin VR-maske af og finder ud af hvor meget rod man har lavet på sit værelse efter at er gået amok med alle de magier.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 64 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Tjaldfeen
  Bruger
  1.112 indlæg
  Offline

  seriøst..

  læg dig og sov!! det tror jeg du trænger til!
  xD

  (mega sej idé/beskrivelse forresten)

  "Coffee and bras are basically the same.. 3 cups is 1 too many!" -Demetri Martin

  #2

  Bom
  Bruger
  1.483 indlæg
  Offline

  5-10 år? nej.. det tror jeg sq ikke.. godt nok en grafikken blevet en del bedre siden starcraft for 9 år siden, men egentligt er der jo ikke sket det store.
  Det er sq samme måde vi spiller spillene på, og jeg tror der vil gå meget længere før der kommer noget der virkeligt er revolutionerende.

  #3

  roadrunnah
  Bruger
  14.414 indlæg
  Offline

  #2 vil sige 50-100 år, hvis vi stadig er her…

  DAMN YOU Clicker Heroes!

  #4

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  ej seriøst.. teknologien udvikler sig jo i eksponentiel grad

  og det her projekt er jo langt fra umulig at lave

  #5

  Mathal
  Bruger
  1.869 indlæg
  Offline

  Virtual Reality har vaeret her en del aar nu (kan selv huske da jeg spillede Quake 2 med det de kaldte for “virtual reality”), og det store problem med den slags er hvordan man bevaeger sig rundt, da jeg spillede Quake havde man en hjelm paa og et gevaer i haanden saa man kunne dreje sig 360 grader MEN man blev noedt til at holde en knap inde for at bevaege sig ligeud. For at goere den slags realistisk bliver man naesten noedt til at give spilleren ubegraenset plads at bevaege sig rundt paa, dvs. saa man kan bevaege sig rigtigt, og det er maaske lige farligt nok. Bevares om 5-10 aar er spillene da nok blevet endnu paenere end de allerede er nu, men den store revolution er nok ikke lige om hjoernet.

  _Mathal

  #6

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  det ku være fed forretning at drive:

  Leje hundravis af hektar plads, og lave det til playground. 500,- om måneden for medlemskab!

  btw jeg kom til at tænke lidt på Oblivion da jeg skrev topic

  #7

  Kwanza
  Bruger
  5.529 indlæg
  Offline

  Man skulle designe en eller anden form for maskine der minder om et løbebånd, men med sensorer, der opfatter hvilken retning man bevæger sig i, og så bevæger det bånd man løber på i den retning, hvis i forstår hvad jeg mener.

  Sådan en tingest kunne vel godt laves i en størrelse så den kunne være i et normalt rum, og hvis sensorerne og selve det man løber på kunne laves ordentligt, så kunne man spille VR uden at have uendelig plads.

  Man ville dog være nødt til at ofre et helt rum på hvad der essentielt er et avanceret joystick, men så får man jo også motion af det.

  #8

  Mathal
  Bruger
  1.869 indlæg
  Offline

  Jeg tror alligevel det ville vaere rimeligt farligt at bevaege sig rundt men bind for oejnene saa at sige.

  #7 Det loebebaand du snakker om virker som en bedre ide, at du samtidig vil faa motion er selvfoelgelig et plus, man skal saa lige finde ud af hvordan man tilfoejer muligheden for at hoppe, men det er da ikke utaenkeligt at man kan tilfoeje nogle trisser osv. der kan holde en fast omkring skuldrene, maven osv. saa man kan hoppe hvor det stadig er forsvarligt. De omtalte trisser ville ogsaa kunne hjaelpe hvis man men man er gang i en heftig CS kamp snubler saa man ikke slaar sig.. slet ikke noget daarlig ide.
  Hey er der nogen der er med paa at starte et firma der udvikler saadan et produkt? Det maa der da vaere gode penge i

  _Mathal

  #9

  LESKIL
  Bruger
  81 indlæg
  Offline

  Jeg tror lige jeg designer et VR sæt der kan aflæse tanker, så kan man sidde i sin stoll mens man går rundt

  #10

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  man burde også opfinde en pille der ikke har nogen skadelig virkning på kroppen, bivirkninger eller afhængighed, men med den pille skal spiloplevelsen virkeliggøres sådan at man på ingen måde kan blive bevidst om at det kun er et spil

  #11

  LESKIL
  Bruger
  81 indlæg
  Offline

  #10
  Det kunne blive en yderst ubehagelig oplevelse
  heh kommer til at tænke på The Matrix

  #12

  holm2201
  Bruger
  990 indlæg
  Offline

  #0
  Du kunne jo starte med at få dig et liv, ellers kunne dine tanker ende med at gøre dig destruktiv, så du ikke eksistererer om 5-10 år.

  HO SLOT CAR RACING.

  #13

  Anonym 3.915 indlæg
  Offline

  #12 med at få mig et liv? Du kender mig ikke, så hvordan er du ligepludselig Dr. Phil at høre på? Desuden er det her topic ik 100% seriøst… du skal prøve at få dig humor, mand

  #11 hehe netop, men chancen ville også være der for at opnå den yderst euforiserende oplevelse, stærkere end nogen bog, film, drøm, eller tanke hvis man har et usselt liv i forvejen, så har man vel ik meget at miste

  #14

  xplorer1978
  Bruger
  1.368 indlæg
  Offline

  #12 Det var sgu da en laterlig kommentar at smide ud med. Det #0 har fat i her har eksiseret i 15 år sådan cirka, og jeg´ved ikke selv hvad der er udviklet siden men en ting er 100% sikker VR er her men bare for dyrt for os almindelig folk at få finger i, jeg tror at vi kommer til at se VR i form af Konsoler og jeg tror ikke der kommer til at gå så vanvitig langtid igen før vi ser de første modeller af sådan en fætter men 15+år mere så er vi ved at være der

  #15

  zwartz_afk
  Bruger
  5.543 indlæg
  Offline

  #0 – Er du fuld? Eller på stoffer?

  derstandt: Hver pige din en sugar daddy for stort set

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 64 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.