fredag, september 18, 2020

Vi mister feriedage næste år =(, skriv under!

Daily Rush Debat Politik Vi mister feriedage næste år =(, skriv under!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 60 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  -dut-
  Bruger
  2.804 indlæg
  Offline

  Der er jo kun tale om et enkelt år. Måske lidt meget at gøre ud af det.

  #2

  GoDiZh
  Bruger
  145 indlæg
  Offline

  skrevet under

  #3

  Spoock
  Bruger
  1.519 indlæg
  Offline

  Nej tak. Problemet er ikke voldsomt stort og de fleste kan aftale personlige ordninger med deres chefer. Der vil altid være fordele og ulemper i valg til at gå over til nyt system.

  #4

  kongkim
  Bruger
  16.201 indlæg
  Offline

  Man mister jo ikke 9 dage som de skriver. Men får dem igen bare på et andet tidspunkt.

  Medlem af den religiøse Pc-Religion Konsol hader to the max. PC for ever. - Største ønske på DR: Alle fora på forsiden.

  #5

  gumshot
  Bruger
  507 indlæg
  Offline

  Jeg er helt enig med andre.

  Det giver ingen mening at spare de penge op til man pensioneres, ligemeget størrelsen eller nuværende begrundelse. Som med andre opsparinger staten har lavet, så er penge kommet til udbetaling før tid.
  Det behøver ikke blive en af dem, så bare drop nuværende og lad arbejdende få de penge udbetalt efter opsparing.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #6

  NoFaith
  Bruger
  4.205 indlæg
  Offline

  Det passer jo heller ikke deres officielle undskyldning er at “der er mange mindre firmaer der ikke har råd til at udbetale så mange penge pludseligt til alle deres medarbejdere”

  Den sande grund er at man ikke kan udbetale feriepenge uden du har holdt ferie, og man mener det danske samfund vil gå i stå hvis folk holder så meget ferie næste år, derfor indfryses det til pensionen hvis du er så heldig at nå at opleve det.

  Det er bullshit, det burde være firmaernes eget valg om de vil udbetale eller ikke kan bære udgiften og indfryse det, der skal jo betales renter på det og det skal firmaerne betale, så nu skal de til at holde styr på alle dem der var ansat ved overgangens latterlige 9 dage indtil den dag de går på pension og betale ind til det.

  Plus folk der styrer en fond skal også have løn, det er til grin, jeg støtter gerne #0 men tror bare ikke det nytter noget.

  Its Funny Because Its True...

  #7

  Emilsa
  Bruger
  11.228 indlæg
  Offline

  #4 – Når man skal på pension så vidt jeg kan forstå? Jeg ville hellere have de 9 dage udbetalt nu og her, end gå 9 dage tidligere på pension…

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #8

  LM
  Bruger
  2.501 indlæg
  Offline

  Who gives a shit, det koster måske lidt nu tilgengæld for en overall bedre ordning

  #9

  Wobber
  Bruger
  13 indlæg
  Offline

  Jer som brokker sig over en offentlig fond, burde kigge lidt på Dyrtidsfonden – jeg tror at de fleste af jer vil positivt overrasket

  #10

  Cylius
  Bruger
  298 indlæg
  Offline

  Havde vi beholdt det gamle opsparingssystem, så ville man jo også spare ferie år op det sidste år inden man gik på pension og få det udbetalt i det første pensionsår. Så man mærker ingen ting, hvis man har et normalt feriemønster og samtidigt går vi over til samtidsprincippet, som unægtelig giver mere mening.

  I told u I was hardcore

  #11

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.325 indlæg
  Offline

  Nej tak.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #12

  Deadmeat
  Bruger
  7.288 indlæg
  Offline

  #8: @lm jeg er ikke enig i at ordningen er bedre. Jo måske for folk der lige er startet på deres første job efter uddannelse, for de får nu ferie til rådighed efter 1 måned.

  For os andre bliver det IMO et mere ufleksibelt system fordi du hver 1. januar starter ud med 0 feriedage. Det vil i højere grad kræve at du overfører feriedage fra sidste ferieår, hvis du ikke skal risikere at have for få feriedage på hånden, når du kommer til sommerferien. I hvert fald hvis man gerne vil holde 3 uger – og det vil jeg da gerne blive ved med at have mulighed for.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #13

  Mazeios
  Bruger
  1.322 indlæg
  Offline

  Kunne man ikke have brugt 5 sekunder lige på at læse sit eget borgerforslag igennem for Typos?

  "It´s only a Game until you win"

  #14

  Kolben
  Bruger
  18.724 indlæg
  Offline

  Kan nogen forklare præcis hvad vi mister. Altså som vi har idag. Som jeg forstår det har man 25 dage i 2019, 25 dage i 2020, 25 dage i 2021, etc. Dvs. helt som det er i dag. Samtidig skifter vi til et system hvor man har 2 år til at afholde sin ferie (i stedet for 1, som ovenikøbet er forskudt med et halvt år). Umiddelbart ligner det et win. Den eneste ulempe jeg lige kan se er, at man risikerer kun at have 3 ugers ferie til rådighed i juni 2020 (eller 4 uger i august), fordi man ikke får hele ferieåret “udbetalt” på en gang. Men det kan man sikkert snakke sig ud af med chefen, eller give den ekstra gas i 2021…

  P=NP?

  • Denne kommentar blev ændret for 11 måneder siden af  Kolben.
  #15

  Omnifilm
  Bruger
  5.463 indlæg
  Offline

  Syntes også det lød forvirrende i starten, men det giver meget god mening i sidste ende.
  Men ak ja… de 9 dage er sgu tabt. Den smule penge er ikke en skid være om 35-40 år….

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 60 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.