tirsdag, oktober 22, 2019

Valg af Chromebook

Daily Rush Debat Hardware Hardware Valg af Chromebook

 • Dette indlæg indeholder 7 kommentarer, har 4 deltagere og blev senest opdateret af  Kaaze for 11 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  martin78
  Bruger
  560 indlæg
  Offline

  Hej alle

  Jeg arbejder på en skole, hvor vi bruger chromebooks som medarbejdercomputere, og det skal vi blive ved med. Dem vi har er sådan en her:

  Acer C810 T503

  https://icecat.biz/p/acer/nx.g14ed.004/notebooks-C810-T503-29564490.html

  De er nu begyndt at blive så langsomme, at det er til at få lange boller af. Jeg har prøvet at lave powerwash, og det hjælper kun kortvarigt. Min forestilling er, at det er fordi googledrevet er så fuldt, og den skal synkronisere mange filer hele tiden.

  Er det nogen der kan anbefale noget der er væsentligt hurtigere, og som kan holde nogle år igen? Da vi er en lille friskole, er der naturligvis ikke råd til det helt vilde, men tænker, at der må være sket en del, siden den Acer chromebook jeg sidder med her, udkom.

  Håber der er en med forstand, der lige kan give sit besyv med.

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Nickell
  Bruger
  3.998 indlæg
  Offline

  Jeg kiggede lige denne; https://www.techradar.com/news/mobile-computing/laptops/best-chromebooks-top-5-chromebooks-in-the-us-1233696

  Min personlige erfaring er Toshiba Chromebook 1; den er god, men kendere siger, at det er gået ned ad bakke siden 1’eren. Derudover har min skole HP’s Chromebook. De går for let i stykker. Så umiddelbart skal du undgå HP og Toshiba.

  Artiklen nævner Acers nye Chromebook, men der har du så lidt aversion

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #2

  aloC
  Moderator
  8.873 indlæg
  Offline

  Er chromebooks ikke bare lort..? Min datter har fået en på sin skole og den kan jo ingenting. Skulle jeg selv vælge ville jeg da hellere have en iPad med tastaturcover..

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #3

  martin78
  Bruger
  560 indlæg
  Offline

  #2 jo, men faktum er, at vi skal anvende dem på min skole. Jeg er åben for flere forslag på billige hurtige chromebooks.

  #4

  Kaaze
  Bruger
  369 indlæg
  Offline

  Det var godt nok også en ældre sag du havde der. Først skal du lige tage stilling til om du vil have touch, flip eller hvad størrelse den skal være. Du kan komme rimelig langt med Acer R13 og den koster vel omkring 3000. Den har en ganske fornuftig skærm, flip funktion, adgang til Android Apps, Linux programmer og ser ikke helt tosset ud. Jeg kender mest til skole udgaver, da jeg administrere cirka 400 til dagligt 😋

  #5

  Kaaze
  Bruger
  369 indlæg
  Offline

  Jeg kan se, at den er på bud til 2500 hos kompett.

  CLiCk

  #6

  martin78
  Bruger
  560 indlæg
  Offline

  Mange tak. Nu spørger jeg lige. Er den hurtigere end den vi har? Synes ikke den ser specielt hurtig ud på de der MHz processor (uden at jeg overhovedet har fuldt med i mange år)

  #7

  Kaaze
  Bruger
  369 indlæg
  Offline

  Den er ganske udemærket. Det er den ARM cpu der sidder deri. Den er ved at have et år eller på bagen, så du kan selvfølgelig se, om der kommer noget andet snart. Jeg ved Acer kommer med en ny linje, men de er vist lidt dyrer.

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.