onsdag, januar 27, 2021

Utroskab – hvad nu?

Daily Rush Debat Off-topic Utroskab – hvad nu?

 • Dette indlæg indeholder 71 kommentarer, har 50 deltagere og blev senest opdateret af  Kwanza for 5 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  throwaway23082020
  Bruger
  3 indlæg
  Offline

  Jeg fandt i søndags ud af at min partner igennem 9 år (gift i 2 år) har været mig utro med en kollega to gange. Vi har et barn på 2 år. Hvad nu?

  edit. Jeg er 34, hun er 30.

  Long story incoming.

  I starten af juni måned sagde hun at hun ikke var glad. Hun havde svært at uddybe hvad det betød. Det var en blanding af mange ting. Nogle ting med mig som partner, stress over job, stress over børn, stress over nyt hus, stress over Corona. Men pointen var at hun ikke var glad, og ikke kunne finde sig selv længere. Desuden havde vi tidligere i år, besluttet os for at lave et barn til, men efter et par uger ville hun ikke alligevel. Vi havde også snakket om at opgradere bilen, men alt blev ligesom sat på hold.

  Det tog jeg selvsagt rigtig hårdt, da jeg jo i princippet var glad. Jeg elsker hende og ville gøre alt for hende. Siden snakken i juni har jeg kæmpet og kæmpet, og gjort alt hvad jeg kunne for at gøre hende glad. Givet hende mere plads til arbejde, forsøgt at tage mig mere af vores søn, huslige pligter osv, købt blomster osv. osv. Lige lidt har hjulpet synes jeg. Har derimod bare kunne mærke hvordan jeg skubbede hende mere og mere væk.

  Jeg har vidst at hun igennem længere tid har haft et rigtig godt forhold til en mandlig kollega, hvor de ofte har skrevet sammen på Facebook Messenger. Jeg vil ikke anse mig selv for at være jaloux menneske, men jeg kunne da godt mærke at ikke føltes rart. Hun blev også mere og mere forsigtig med hendes telefon, og sørgede altid for at vænne den væk når hun sad med den. Hvis jeg skulle se et billede på telefonen måtte jeg absolut ikke holde den.

  I et forsøg på at få glæden tilbage begyndte hun at blive bikini waxed igen, gå i fitness, købe nyt undertøj, gå mere op i hendes makeup. Alt sammen mens at det hjemlige ikke rigtig fungerede. Inden snakken i juni, gik det ikke voldsomt godt seksuelt, men ikke noget de fleste mennesker ikke har prøvet tror jeg. Efter vores snak (og indtil i dag) har vi været i seng sammen 2 gange. Begge gange føltes nærmest som et overgreb fra min side, da hun ikke virkede tilstede i agten.

  Vi har nærmest ikke kunne tale om vores problemer, da hun ikke vil tale når vores søn er vågen, og ikke vil tale inden hun skal sove efter han er lagt i seng. Men når vi endelig får talt lidt, og jeg spurgte indtil de bekymringer jeg havde blev de afvist. “Vi er bare venner”. Forholdet blev ikke bedre. Jeg blev kun mere og mere nervøs, da alle samtlige alarmklokker ringede.

  Én dag fik jeg afluret hendes pinkode til telefonen. Da jeg en dag fik muligheden for at kigge, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være. Jeg kan ikke huske om besked loggen var helt tom den dag, men jeg fik i hvert fald bekræftet min mistanke om at der var noget jeg ikke måtte se. Alle (eller næsten alle) beskeder med ham var slettet. Sådan fortsatte det i nogle uger, uden at hun vidste at jeg kiggede med. Enkelte gange kunne jeg se nogle beskeder som jeg godt vidste man kun skrev til én man havde et eller andet kørende med.

  I fredags (tror jeg nok) var der kun 1 besked i deres chat. Han skrev “Det må du da godt :-)”, hvortil min hustru havde liket med et hjerte. Min hustru spurgte havde tidligere på dagen sagt at hun var bagud på arbejdet, og trængte til at træne, og spurgte derfor om det var OK at hun tog ind og trænede. Hun træner på hendes arbejdsplads, og sjovt nok bor hendes kollega lige ved siden af kontoret.

  Jeg sagde til hende om morgenen om lørdagen direkte, “jeg er bange for at du skal ind og besøge ham”. Det afviste hun selvfølgelig, og fik mig overbevist om at hun bare skulle træne. Det gjorde hun så, og jeg blev hjemme og passede vores søn. Da hun kom hjem, havde hun taget et bad fordi hun havde trænet så meget. Hun var også træt og gik op og tog sig en lille lur.

  Da hun stod op kort tid efter, var hun meget glad og kærlig. Hun sagde at hun ville give mig et blowjob senere, og lave noget lækker mad til mig, og om vi ikke skulle tage ud og hygge os alle tre. Det gjorde vi så. Det blev ikke til noget blowjob senere, da hun var for træt.

  Søndag aften fik jeg kigget på hendes telefon. Hun havde skrevet til ham og spurgt om det ikke var mærkeligt fortsat at ses, når hun havde de følelser for ham, men han ikke for hende. Det synes han ikke, han var bare bange for at han havde udnyttet hende.

  Fuck …

  Jeg konfronterede hende søndag aften. Jeg lod som om at jeg vidste præcis hvad der var sket, selvom jeg selvfølgelig kun var 99% sikker. Her indrømmede hun det så. Hun siger at det er sket to gange. Om lørdagen da hun var “inde og træne”, og ca. en uge tidligere i løbet af arbejdstiden.

  Hvad fanden gør jeg nu?

  Jeg elsker hende stadig. Det har jeg altid gjort. Hun siger at hun elsker mig, og er så ked af det. Hun virker til at angre. Men hvad fanden gør jeg? Har sagt at parterapi er et ultimatum. Det vil hun gerne.

  De er jo stadig kollegaer, sidder i samme team og har arbejdsopgaver sammen.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 71 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Haveplanten
  Bruger
  1.534 indlæg
  Offline

  Du vil aldrig.. som i ALDRIG nogensinde kunne få fred og ro i sindet vel vidende, at hun er kollega med ham gutten.

  Vil du kunne stole på hende igen føler du? “Jeg tager lige til træning” “Jeg kommer lidt senere hjem i dag” .. vil disse meldinger give anledning til at tro det værste? Vil du leve livet sådan fremadrettet? Kom videre! Drop hende. Der er så mange andre piger i verden som er værd at bruge tid på end en som knepper til ‘højre og venstre’ .

  Og bare det faktum, at hun har gjort det 2 gange! Hun er fuldt ud klar over sin handling og fortryder kun, at hun blev opdaget. Før eller siden ville hun alligevel have droppet dig anyway, så hellere at du siger stop.

  #2

  goffer
  Bruger
  469 indlæg
  Offline

  Kan kun tilslutte mig hvad #1
  Så hellere få afsluttet mens i stadig kan snakke sammen i det mindste istedet for at det ender i bulder og brag mens i har et lille barn der skal være vidne til det.

  PSN: Goffer-DK

  #3

  Tjaldfeen
  Bruger
  1.112 indlæg
  Offline

  Jeg er ikke selv typen der ville kunne tilgive dén slags. Det er selvfølgelig kun din side af historien der er kommet frem her, men det er nu alligevel en historie der fortæller om en mand der gør hvad han kan i forsøget på at hjælpe sin hustru med at få det bedre, og en hustru der så bare pisser det hele væk med løgne og fremmed sex.

  Hvis (og det er et stort ‘hvis’, det her) I skulle blive sammen, så ville det være med at enten hun skiftede job, eller at ham spaden der ikke kan holde nallerne fra andres kæreste skifter job. Aldrig i livet om de to bør se hinanden igen.

  I forhold til jeres søn, så ser jeg ikke nogen grund til at blive sammen for hans skyld. Det skal I kun hvis I vitterligt begge to kan være glade forældre for ham. Hvis ikke, så skal I hellere være glade forældre hver for sig, frem for at være triste forældre sammen.

  "Coffee and bras are basically the same.. 3 cups is 1 too many!" -Demetri Martin

  #4

  ddigy
  Bruger
  42 indlæg
  Offline

  farvel og tak til hende.. jeres forhold kan aldrig blive fikset.. aldrig..

  #5

  Elocon
  Bruger
  2.095 indlæg
  Offline

  Jeg havde lavet sådan en her

  For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

  #6

  Uranos
  Bruger
  2.241 indlæg
  Offline

  Det er svært, men jeg ville helt sikkert også kræve at der var nul kommunikation, med arbejdet uden for arbejdstiden, og når hun var hjemme så, var hun sammen med dig/jeres barn.

  Ellers prøv at tage væk fra hjemmet i weekenderne, lej et sommerhus, bo i telt eller på hotel alt efter hvad i har råd/lyst til; eller start til en hobby sammen (dans,klatring, mountenbike, gerne fysisk og/eller udendørs..), og find en fast barnepige til en gang om ugen.
  Prøv at finde brætspil frem som erstatning for tv

  Opfordre hende til at kigge efter nyt job, men husk det også skal være noget hun gider, for ellers er det jo et skridt i den forkerte retning.

  Held og lykke

  Alle har deres særheder,,

  #7

  Nickell
  Bruger
  4.433 indlæg
  Offline

  Lort…

  Hvad ville jeg gøre? Du remser selv scenarierne op. Tænk ud i fremtiden. Kan du forestille dig en hverdag, hvor du bor alene med din dreng på skift hos dig, mens du kommer videre?

  Hun har forrådt dig. Der skal være ultimativer, ellers vil det aldrig blive bedre, men ride dig som en mare hver dag.

  Fokus bør være på dig og din dreng. Men jeg elsker også min kone, så jeg ville kunne tilgive hende meget, men det skulle sateme være med lovning om bod og bedring.

  Xbox-nyheder? https://xgamer.dk
  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #8

  Festival_H
  Bruger
  4.631 indlæg
  Offline

  “Hvad skal jeg gøre for at det ikke sker igen?”

  Det er vel det du skal spørge hende om? Hvis hun ikke kan svare er der vel ingen grund til at blive…

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #9

  aIMless-
  Bruger
  37 indlæg
  Offline

  Jeg var der selv for et par år siden (9 års forhold og gift i 4). Vi prøvede også parterapi, at flytte hver for sig, osv. men endte alligevel med at blive skilt.

  Mit råd: Mærk dybt efter i dig selv om du potentielt kan leve resten af dit liv sammen med en der har forrådt dig, og som muligvis vil gøre det igen. Hvis ikke, så vær ærlig overfor dig selv og hende, og søg om en skilsmisse. Hvis du ikke er tryg og glad i et forhold, så stop det for jeres begges skyld. Der kommer ikke noget godt ud af at være i et “toxic” forhold for nogen af jer.

  #10

  kenkari
  Bruger
  5.497 indlæg
  Offline

  Jeg har stået i samme situation som dig. Min daværende samlever var mig overtro over en periode, og endte med at blive gravid med ham den anden, hvorpå de i dag har to børn sammen.

  Da jeg fandt ud af hun havde været mig utro, sad vi til en familie julefrokost i hendes familie, da hendes telefon bimlede, mens den lå ved siden af mig. Jeg kunne se på beskeden, at det var fra “ham”, der spurgte om hun var gravid eller ej.

  Vi havde på det tidspunkt ikke været i seng sammen i en måned.

  Jeg spurgte hende om hun havde været mig utro med ham og hvor længe. Det fortalte hun.

  Jeg har aldrig råbt så højt, bandet så meget og kaldt en kvinde så mange forskellige ukvemsord. Vi var kørt i bil dertil. Den tog jeg hjem. Da hun endelig kommer “hjem” til hvor vi boede, var hun blevet kørt af ham.

  Jeg forklarede tydeligt, at jeg kørte igen, og var hjemme om en halv time. Det skulle jhun ikke være.

  Næste hverdag ringede jeg efter en låsesmed. Jeg har ikke set hende siden.

  Stay Loyal - Forget Royal

  #11

  TormDK
  Bruger
  14.794 indlæg
  Offline

  #0 Det forhold døde i Juni, hun havde bare ikke bollerne på det tidspunkt til at tage konsekvensen, som hun så i stedet hældte over på dig.

  Så byt til nyt. Hun fandt ud af at græsset ikke nødvendigvis er grønnere på den anden side, men det ved jeg ikke om jeg syntes du bør stå model til.

  #12

  NoFaith
  Bruger
  4.368 indlæg
  Offline

  #1 Nailede den.

  Its Funny Because Its True...

  #13

  Tjaz
  Bruger
  3.974 indlæg
  Offline

  Jeg var i et forhold i 6+ år, men reelt døde det efter 4 år. Jeg var dog for loyal og gik hele tiden og håbede på at hun ville blive sig selv igen. I dag hvor mit forhold til hende er lagt i bagspejlet, ville jeg ønske at jeg kunne få de 2 år tilbage som jeg brugte på hele tiden at være nervøs for om det var forbi.
  Det gør fanme ondt når man er glad for en, men ind imellem er man bare nød til at sætte sig selv først og holde op med at leve i fortiden.

  Så jeg ville uden tvivl forlade hende og finde en anden som sætter pris på dig lige så meget som du sætter pris på hende. Held og lykke med det makker

  #14

  Sanjo
  Bruger
  872 indlæg
  Offline

  Noget jeg synes er påfaldende og som jeg ser rigtigt mange mænd gør, er gør de praktiske ting, men nogle gange er det mest simple det er behovet for hende.

  Lyt til hende.

  Hør hvad hun har at sige. Lyder kun godt med parterapi.

  Kan godt følge de andre der skriver at de ikke kan tilgive, men med et barn i spil og stadigvæk kærlighed med jer, så skal det nok gå. Selvom at det er det sidste man kan forestille sig nu.

  Dog burde hun skifte arbejde for at skabe mere troværdighed. Jeg ville ikke kunne accepterer eller tilgive, hvis hun stadigvæk var på samme arbejdsplads med den kollega hun var dig utro med..

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder siden af  Sanjo.
  #15

  throwaway23082020
  Bruger
  3 indlæg
  Offline

  Tak for kommentarene. Jeg er ikke klar til at give op endnu. Jeg tror oprigtigt på at hun er ked af det og fortryder, men det er klart, jeg er selvfølgelig også nervøs for at hun bare opdagede græsset ikke er grønnere på den anden side.

  #6
  Hun nævnte selv at hun ville finde nyt job, problemet er selvfølgelig bare at hun er rigtig glad for hendes job. Hun siger også at der ikke er kontakt mere, men at de selvfølgelig ikke kan undgå at se hinanden på kontoret.

  Vi har også spillet meget brætspil før i tiden. Det er vi også stoppet med, mest fordi hun ikke kan overskue det. Det har jeg også prøvet at få gang i igen uden held.

  #7
  Det er selv her jeg er. Jeg er også klar til at tilgive meget, men det er svært. Jeg tænker selvfølgelig også meget på vores søn. Han skal ikke mærke noget, men jeg vil heller ikke have at han bliver skilsmissebarn som jeg selv er.

  #10
  Fucked op historie. Det gør mig ked af at høre.

  #11
  Det er klart det jeg er mest bange for, men jeg er ikke klar til selv at trække stikket.

  edit. fjernet noget personfølsomt

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 71 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.