onsdag, februar 26, 2020

Upopulært: God of war er lort! (inkl spoilers?)

Daily Rush Debat Platform PlayStation Upopulært: God of war er lort! (inkl spoilers?)

Er God of War godt?

Er God of War godt?

Du skal være logget ind for at deltage.
 • Yes
 • No
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Nioxic
  Bruger
  17.684 indlæg
  Offline

  Hej

  Jeg er en gamer. PS3, PS4 og PC – primært.

  Sammenlagt har jeg nok lagt et par tusinde timer i Soulsborne serien (fordelt på ps3, ps4 og pc.)

  Selvfølgelig har jeg også spillet nogen andre titler som fx

  tomb raider (1’eren af den nye serie – men jeg synes faktisk det var røv sygt..)

  uncharted 1 og 3

  the last of us

  Og så kommer God of War…

  Og folk skriver

  I expected great action from God of War, and it delivers that handily.

  It sounds Dark Souls-ish because it is Dark Souls-ish. That comparison extends to the combat, which — especially in the extremely difficult postgame content — does a good (if imperfect) impression of everybody’s favorite masocore series.

  God of War sets a new bar for storytelling and world building in games

  God of War doesn’t just feel like the next step for the franchise, but for the entire video game industry. Phenomenal visuals, rewarding exploration, and a deep, nuanced combat system

  Men…

  Nu ved jeg ikke præcist hvor lang tid jeg har spillet det.
  Men det er da ved at være en 10ish timer. jeg har netop nået ind i munden på bjerget efter jeg har fjernet den sorte tåge…

  Anyways. mit prolem med spillet er…

  desværre hele gameplayet.

  Combat er sløvt. Det føles som en blanding af det combat system som er i bl.a. det nye spiderman, og batman spillene. Og en blanding af dark souls combat..

  Men.. det er bare en sløv, kaotisk irriterende version af begge de 2 typer… Jeg føler ikke man har ret meget at skulle ha’ sagt. kun 1 våben, som ja, kan opgraderes med nogen flere (rimelig basic, set med dark souls øjne) skills og nogen lidt alternative skills, som da også på sin vis er nyttigt. men.. jeg føler bare det hele er dark souls, med en 2hander uden nok strength til at bære den.

  Så på DET plan er jeg skuffet.

  Og så er der den anden del af spillet… exploration/puzzles. Det er satme sygt kedeligt.. jeg ved ikke om jeg er den eneste, som simpelthen ikke gider lede et kæmpe stort (tomt) rum igennem for en lille bitte detalje, før jeg kan komme videre. Det er hverken sjovt eller udfordrene. bare… spild af tid.

  jeg har oplevet nogen få puzzles som var lidt mere puzzle agtige, men de fleste føler jeg bare handler om at pege kameraet i den rigtige vinkel. Skulle det være “godt gamedesign”?

  I Dark Souls får man noget for at udforske områderne. forskellige våben – som så giver forskellige move-sets til combat. Armor gør så ikke skide meget (med få undtagelser) og så har du lidt mere fleksibilitet ifht du kan bruge 2hander, 1h+skjold, dual wield eller måske magi, bue eller whatever.

  Det er selvfølgelig ikke Dark Souls. men efter jeg har læst en slat reviews så føler jeg at jeg er blevet lovet en eller anden “next generation” dark souls spil, med lidt mere fokus på story telling og sådan…

  istedet føler jeg at jeg har fået en god historie, men gemt omme bagved irriterende tidsfordriv af nogen puzzles og et rimelig lamt combat system. Lidt ligesom man skal se en “kopiering af den her dvd er forbudt”-tekst i 17 sprog, før du må se den film du lige har betalt for…

  Jer som har spillet det…

  Er jeg den eneste der har det sådan her?

  Bliver spillet bedre på højere level/senere i spillet?

  Har jeg helt misforstået hvad folk synes om spillet, ifht hvordan combat er?

  Det skal måske lige siges at jeg virkelig elsker combat i dark souls og bloodborne…

  og selv et spil som the witcher 3, er lige til at lukke op og skide i, pga combat i det spil er så røv pinagtigt ringe at, jeg slet ikke kan holde det spil ud. Jeg har det. men jeg kan simpelthen ikke holde det ud

  Føler jeg har lavet lidt det samme nummer her…

  Mangler jeg bare nogen fif eller sådan noget?

  indtil videre har jeg bare startet med standard sværhedsgraden, men så sat den helt ned for at få det skrækkelige combat overstået ASAP.. Men puzzles tager stadig meget tid. det er så røv nederen!

  http://www.reddit.com/r/random/

Viser 12 kommentarer - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Noize
  Bruger
  4.418 indlæg
  Offline

  Evt lav en TLDR i bunden

  #2

  Nioxic
  Bruger
  17.684 indlæg
  Offline

  #1 det er jo titlen.

  http://www.reddit.com/r/random/

  #3

  Noize
  Bruger
  4.418 indlæg
  Offline

  Ok men din titel er ikke et resume. Men i alt fald er svaret i disse tilfælde, “hver sin smag”. Det sagde heller ikke mig så meget.
  Bare fordi et spil et anmelder rost og vellidt rammer de ikke altid plet for en selv.
  Jeg kan hellet ikke komme igang med RDR 2 men nyder at spille golf story på min switch pt.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 1 måned siden af  Noize.
  #4

  kazzi
  Bruger
  234 indlæg
  Offline

  Vil ikke sige det bliver bedre efter 10timer men jeg elskede spillet fra start til slut syntes aldrig der blev kedligt eller puzzles var noget man skulle lede meget efter er dog en del du først unlocker meget sent i spillet uden spoilers så får du ting senere som er for fans af serien.

  Combat er flydende og hurtigt kan ik se hvor du syntes det kedeligt har også brugt flere 100timer på souls spil og kan man slet ikke sammenligne.

  Men såden er vi forskellige hvad angår spil alle kan ik lide samme, har prøvet virkeligt at spille RDR2 men har opgivet kommer bare aldrig vidre men andew wr helt vilde med det.

  #5

  Bageren
  Bruger
  1.667 indlæg
  Offline

  Kedeligt at du forventede dig soulsborne combat, for spillet er jo ikke lig darksouls for 5øre. Darksouls er et fyldigt ARPG med mange costumizations, hvor GOW jo er en Hacknslash med nogle få muligheder og ændre din character gennem items og nogle talents.

  Soulsborne fortælling sker jo kun i gennem taler og items og ikke så meget cutscenes som det viser sig i GoW.

  Jeg elsker darksouls men jeg elsker også god of war, og jeg tror det er vigtigt at kunne skille de to fra hinanden. Combaten er fed i begge spil og totalt anderledes fra hinanden. Men jeg tror det er hver sin smage sidste ende.

  Gamertag: Bager86

  #6

  Timberjim
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  Jeg har det helt som dig – God of War fangede mig ikke rigtigt. Til gengæld var jeg ret vild med de gamle, som havde vilde og hektiske kampsystemer, der i sig selv var underholdende at mestre.

  Mit primære problem med det nye er, at om end universet er fascinerende, er selve den fysiske verden dødsyg at explore. Snævre korridorer og en meget lineær tilgang tiltaler mig bare ikke længere. Der er simpelthen for mange fede open worlds derude, som suger mig meget mere ind. Jeg kunne tilgive det, hvis det havde et exceptionelt fedt gameplay, men det tror jeg er meget smag og behag – og det faldt aldrig rigtigt i min smag.

  Jeg kan sagtens se, at det er knivskarpt designet og objektivt set i den absolut høje ende på kvalitetsskalaen. Men de uinteressante, små maps og gameplay mechanics, jeg ikke finder underholdende, gør ikke meget godt for mig.

  Jeg har det i øvrigt præcis på samme måde med Spider-Man. Dog har dette en noget større verden, som jeg dog ikke mener bruges særlig godt.

  #7

  Elocon
  Bruger
  1.823 indlæg
  Offline

  Da jeg så GOW i år 2016 TIL E3 showet på YouTube var det enligt ikke et spil jeg så særlig meget frem til.
  Men endte selvfølgelig alligevel med at købe det. Og må ærlig indrømme at det er længe siden at jeg prøvet et spil der er så fedt. Det bare hele kamp systemet der fungere så godt, bare den måde fjenderne reagere når de bliver ramt af øksen osv.
  Nu ved jeg ikke hvordan dit setup er. Men spillede det i første omgang på en base PS4 på mit 55″ sony tv med 5.1 surround. Det var en glimrende oplevelse. Og nu har jeg så opgraderet til et 65″ Philips med 4K/HDR og en PS4 pro. GOW fik så lige en tur igen på Give me god of war og det var bare en endnu bedre oplevelse.
  I sidste ende er det vel os bare en smags sag som folk siger. Jeg finder derimod RDR 2 enormt kedeligt.

  For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

  #8

  Ghidora
  Bruger
  8.307 indlæg
  Offline

  Syntes det var fantastisk og det fortjener GOTY.

  Jeg kan derimod ikke lide dark souls / bloodbourne som jeg modsat dig syntes er alt for sløve.

  At kalde gow for dark souls agtigt fatter jeg ikke rigtig .. det er måske blevet mere der hen ad, i forhold til de gamle GoW som var ren Hack n slash men syntes det er langt fra alligevel.

  Historie fortællingen, omgivelserne og action elementerne var det der gjorde det fedt for mig!

  Ghidora84

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 1 måned siden af  Ghidora.
  #9

  Bageren
  Bruger
  1.667 indlæg
  Offline

  Satte präcis på Newgame+, gow give me a challenge! Har ikke spillet siden maj, men det spil er jo for fedt! Havde sku helt glemt hvor godt og solidt det er.

  Gamertag: Bager86

  #10

  Wane
  Bruger
  97 indlæg
  Offline

  Er jeg den eneste der har det sådan her?

  Bliver spillet bedre på højere level/senere i spillet?

  Har jeg helt misforstået hvad folk synes om spillet, ifht hvordan combat er?

  1: Nej, på internettet er du aldrig den eneste.
  2: Tvivlsomt at det bliver bedre for dig, hvis dét du virkelig gerne vil have, er et SoulsBorne combat system.
  3: Ud fra hvad jeg har spillet af Demon Souls, Dark Souls og Bloodborne, er sammenligningen mellem de to spils combat systems, helt hen i vejret.
  For mig handler GOW om at kende den rigtige combo og så ellers bare hakke løs, mens SoulsBorne handler om finesse og tålmodighed. For mig at se, er de fundamentalt forskellige.

  Senere i spillet får du adgang til et andet sæt våben, tror dog ikke at det vil redde oplevelsen for dig. Nogle gang må man bare sige ‘øv, det var ikke mig’ og rykke videre.

  No Signature Needed.

  #11

  Festival_H
  Bruger
  4.422 indlæg
  Offline

  Måske God of War bare ikke er noget for dig? Og det er faktisk bare helt iorden. Det er ok.

  Jeg spiller både Souls og GOW og synes begge titler er fede på hver sin måde. Jeg er dog ikke enig i at GOW er soulslike. På ingen måde. GOW er godt gammeldags hack’n’slash og jeg nyder det til fulde.

  Jeg tror bare ikke den type hack’n’slash er dig måske?

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #12

  anden145
  Bruger
  655 indlæg
  Offline

  Jeg synes egentlig spillet er fedt nok…

  Har dog virkelig svært ved at forlige mig med kamp-systemet og måden man styrer på – specielt i kamp-situationer…

  Det at styringen er person-centeret i stedet for kamera-centeret, irriterer mig virkelig meget…
  Måske er jeg bare for vant til systemet fra Batman spillene…

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 1 måned siden af  anden145. Årsag: Stavebøf
Viser 12 kommentarer - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.