tirsdag, august 4, 2020

The Walking Dead

Daily Rush Debat Film & TV The Walking Dead

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  heiner1979
  Bruger
  1.319 indlæg
  Offline

  Er her virkelig ikke en tråd for denne fantastiske serie? Oh well..
  Det er faktisk ikke længe siden jeg begyndte at se den her serie. Jeg har altid været tilbageholdende med det, for zombier og splat/gys siger mig absolut INTET. Men manner er jeg glad for, jeg gik i gang. For det er faktisk på ingen måde zombier der er nøgle handlingen i den , hvis man spørger mig. Det jeg finder interessant, er menneskers måde at reagere på hvis 99% af os døde. Og der tror jeg TWD rammer plet.
  Nuvel, den seneste sæson der er startet for ikke så forfærdelig længe siden.. what the hell? KÆFT den er kedelig? hvad sker der..

  Expect my visit when the darkness comes. The night I think is best for hiding all

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 21 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Rieder73
  Bruger
  5.977 indlæg
  Offline

  Droppede serien efter sæson 7. Kedelig, genbrug og ingen zombie horror mere. Person drama fylder det hele.

  viewreview.podbean.com

  #2

  kenkari
  Bruger
  5.193 indlæg
  Offline

  Jeg har fulgt med siden starten, og synes de i Sæson 9 har fået genoplivet serien til det som den skal være. Zombie Horror. Der er så meget der kan spoiles, så det lader vi være med, men hæng ved. Sæson 7 er fin nok, men 8’eren er noget lort.

  Stay Loyal - Forget Royal

  #3

  Jacques
  Bruger
  10.249 indlæg
  Offline

  Jeg kunne ikke holde alle deres tåbelige, urealistiske handlinger ud mere efter et par afsnit af nuværende sæson (jeg har også set alle de andre sæsoner). Dårligt skuespil fyldte også for meget. Jeg var rigtige glad for sæson 1, 3 og 5.

  Bye with a warmly hugs

  #4

  BruneBanan
  Bruger
  36.141 indlæg
  Offline

  Jeg droppede den 5 afsnit inde i sæson 2. Hold nu op hvor var de folk retarderede. Det holdte jeg slet ikke ud. Og så virkede det til at være 95% personfnidder og 5% zombie splat. Jeg er mest fan af sidstnævnte.

  #5

  DsJ
  Bruger
  3.098 indlæg
  Offline

  Gav op i starten af season 4. Den blev hurtigt repetitiv. Derudover havde jeg svært ved at holde af nogen af karakterne og håbede egentlig de alle blev dræbt. Første season er dog enorm spændende og god.

  #6

  Fox
  Bruger
  3.769 indlæg
  Offline

  Jeg ser den kun fordi jeg ikke skal føle at de sidste mange sæsoner er spild af tid. Troede nu også den længe var slut…..ham Guvernøren var fed ! Det er netop den slags typer der overlever apocalypsen…..Rick har forlængst skulle ned fra hesten og eftersom han stopper i S8 – må han jo blive nakket før eller siden. Jeg forestiller mig at Lucille ryger lige op i stjernen !

  I øvrigt : hvorfor flygter de ikke ud på en ø ? Nak de Z der fiser rundt og wupti kan du slappe af….og har et spisekammer (fisk) lige ved døren. Nejnej – heller rundt blandt rednecks og andet godt folk.

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #7

  Ixnatifual
  Bruger
  2.369 indlæg
  Offline

  Synes den var fed de første mange sæsoner, men så begyndte det at gå ned ad bakke. Da hovedpersonerne pludselig blev “onde” fra den ene sæson til den anden uden nogen god forklaring, stoppede jeg.

  #8

  KlausB
  Bruger
  973 indlæg
  Offline

  Stoppede i sin tid efter sæson 4 tror jeg. Men har overvejet at tage den op igen. Kan dog høre der er delte meninger 😊
  Hvad siger folk til Fear The Walking Dead?

  Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 8 måneder siden af  KlausB.
  #9

  Kasper Kål
  Bruger
  3.219 indlæg
  Offline

  Holdt til og med sæson 4, hvor den virkelig var begyndt at blive sløj. Til gengæld begyndte jeg så at læse tegneserien, hvilket er meget bedre.

  The Profile Formerly Known As kring17a

  #10

  Timberjim
  Bruger
  3.779 indlæg
  Offline

  Sæson 2 var helt og aldeles fremragende historiefortælling. De andre sæsoner har bare været sjov og underholdende popcornsunderholdning.

  Men har altid taget mig til hovedet over karakterernes dårlige beslutninger. Og så kan jeg heller ikke se igennem fingre med det faktum, at man aldrig nogensinde burde blive fanget af væsener, der har så svag muskulatur, at de kun kan slæbe sig afsted… Og i øvrigt sjældent får noget at spise. En zombieapokalypse ville være virkelig nem at overleve under de vilkår.

  #11

  Jacques
  Bruger
  10.249 indlæg
  Offline

  #10, wh..wh-WHAT…?!? “Fremragende historiefortælling”…??? Vi kan ikke have set det samme. Det var jo overdrevet kedeligt…!

  Bye with a warmly hugs

  #12

  kenkari
  Bruger
  5.193 indlæg
  Offline

  Hvis jeg lige må knytte endnu en kommentar, som desværre er negativ.

  Én ting jeg kan få nøjeren over, er karakterer der bare lige pludselig forsvinder, uden en forklaring. Der er flere eksempler på karakterer, der bliver skrevet ud, ved at de blot forsvinder f.eks. på scaveging, eller midt i et zombie angreb eller lign. Det er sgu for underligt.

  Stay Loyal - Forget Royal

  #13

  Paxdk
  Bruger
  2.014 indlæg
  Offline

  #7 Nu er det noget tid siden jeg har set de tidligere sæsoner, men hvornår blev hovedpersonerne som sådan onde? Jeg er ikke helt med her.

  #0 Jeg synes også der mangler lidt fokus på en egentlig ret god serie. Desværre forstår jeg også folk herinde, når de skriver at serien nogle gange træder vande, og at meget handler om character development. Når der imidlertid er fokus på zombie horror og på konflikter med andre overlevende synes jeg vitterligt, at serien er noget af det bedste der sendes for tiden.

  Jeg har fulgt serien siden sæson 1, og selvom tempoet nogle gange skifter lige lovlig meget synes jeg serien på nuværende tidspunkt gør det hele værd at følge med i.

  #8 Fear The Walking Dead er en omgang bras. Jeg synes idéen var spændende i begyndelsen, da jeg gerne ville se “day zero” udfolde sig, men efter de første par afsnit ender serien alligevel med at være “The Walking Dead – light” og ender med at miste det der i første omgang gjorde den spændende. Så den første sæson så gad jeg ikke mere.

  #9 Enig, tegneserien holder 100%.

  "Smokey my friend, you're entering a world of pain..." -Walter Sobchak.

  #14

  Romby
  Bruger
  1.063 indlæg
  Offline

  #13 fear the walking dead var den største løgn nogensinde. “Se hvordan zombie apokalypsen udviklede sig mens Rick var på hospitalet” = det hele sker off screen og pludselig er der et spring på flere dage/uger mens militæret bygger mur om deres community.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 8 måneder siden af  Romby.
  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 8 måneder siden af  Romby.
  #15

  Paxdk
  Bruger
  2.014 indlæg
  Offline

  #14 Ja præcis, og det er så tydeligt, at serien gerne have at man skal føle med den familie der er i centrum. Imidlertid følte jeg på intet tidspunkt noget for nogle af dem, og havde derfor heller ikke lyst til at følge med efter den første sæson.

  Netop den første sæson ender også mærkeligt synes jeg. Militæret, nogle læger samt andre har forskanset sig i en base med flere civile, hvor junkiesønnen fra familien sidder indespærret (kan ikke huske hvorfor).
  For at bryde ham ud, vælger familien og nogle andre de har mødt, at åbne et helt stadion fyldt med zombier, for at de kan skabe et kaos hvori de kan bryde sønnen ud.

  Så pga. én junkie vælger familien at ødelægge en zone/safe house med læger, civile, masser af militærpersonale, forsyninger, ammunition og våben – en zone der sikkert kunne holde ud i flere måneder, hvis ikke år. HVAD?!

  Tabte fuldstændig interessen efter den sæsonafslutning.

  "Smokey my friend, you're entering a world of pain..." -Walter Sobchak.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 8 måneder siden af  Paxdk.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 21 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.