søndag, januar 17, 2021

The Mandalorian – OMG

Daily Rush Debat Film & TV The Mandalorian – OMG

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  wOOOOt
  Bruger
  1.267 indlæg
  Offline

  Mandalorian Sæson2 – Slap nu af det er godt…

  Sæson 1 var super god, og langt bedre Star Wars, end de sidste 3 film i serien.
  I sæson 1 får The Mandalorian serien bygget et nyt Star Wars kapitel op, som bare er sin egen historie – very cool.

  Men så kommer sæson 2, og episode 5, der bliver serien pludselig kædet sammen med alt det andet, film, tegnefilm og tegnefilms serier. Selv SWTOR spillet.
  Jeg vil ikke spoile og sige hvem der dukker op, på den mest awesome måde.
  Men en nøgleperson som, ja- kæder tingene sammen, og som giver Mandalorian en retning direkte ind i kernen af Star Wars Lore.

  Udover det – der hvor sæson 1 var rigtig fed… Så er de første 4 afsnit af sæson 2, bare jaw-dropping awesome, og i modsætning til de sidste 3 film, der generelt bare er blevet slagtet, først af Disney og så af fans. Så er Mandalorian bare den nye holy grail af Star Wars, hvor de gør det hele rigtigt.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 90 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Retarded_wookie
  Bruger
  602 indlæg
  Offline

  Jeg er godt underholdt og jeg elsker det visuelle.

  Men det er godt nok simpelt opbygget:
  Hjælp nogen med noget for at komme videre i puslespillet. Gentag i næste afsnit.

  Men det er ok på den måde. Man kommer omkring en masse planeter og væsner fra Star Wars universet og der er masser af referencer til filmene.

  Havde måske gerne set en lidt mørkere serie, men det er jo Star Wars a la Disney, så det havde nok været for meget at forlange.

  Forestil dig hvordan en retarderet Chewbacca lyder.

  #2

  Kimozabi
  Bruger
  24.742 indlæg
  Offline

  Jeg er kun kommet 4 afsnit ind i sæson 1.

  Er der nogle lyssværd med i serien derefter?

  "You don't want to see me when I'm angry - because I back up my rage with facts and documented sources." - The Credible Hulk.

  #3

  Retarded_wookie
  Bruger
  602 indlæg
  Offline

  #2 korte glimt af et dark saber (et slags lyssværd fra mandalore) er vist det eneste indtil videre.

  Forestil dig hvordan en retarderet Chewbacca lyder.

  #4

  SirYggdrasil
  Bruger
  272 indlæg
  Offline

  #2 Lyssværd er med i nyeste episode der udkom i går.

  #5

  Zaxxa
  Bruger
  376 indlæg
  Offline

  (ja jeg har set alle afsnit so far)
  Jeg kan ikke se hvad folk ser i den serie, det er jo bare “monster of the week” – det er virkelig spild af et godt univers, som de kunne ha lavet en ekstrem fed serie omkring. Men det er selvfølgelig nemmere at presse en 15-20 sæsoner ud hvis 99% af en sæson bliver brugt på at redde [inset-random-navn-på-lille-by-her].

  #6

  -dut-
  Bruger
  3.078 indlæg
  Offline

  #5 det kan der være noget om. På den anden side synes jeg den er virkelig underholdene, og viser Star Wars fra sin bedste side i lang tid. Desuden er stilen mere som en Western, hvilket vi ikke ser så meget af nu til dags, så det er forfriskende.

  #7

  PBT
  Admin
  3.879 indlæg
  Online

  #0 Fuldstændig enig. Jeg har ikke været så begejstret for Star Wars i meget lang tid – hvis nogensinde, egentlig.

  #5 Jeg har det helt omvendt; det fungerer bedre for mig, at historien er mere smal og ikke prøver at være episk og storladen.

  #6 Jeg tænker på den som en Star Wars/Firefly hybrid og det fungerer mega godt i min bog

  Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

  #8

  Zaxxa
  Bruger
  376 indlæg
  Offline

  #7 den behøver ikke være episk og stor, men der skal være en rød tråd igennem serien – som ikke bare er de der 20-30 sekunder de normalt bruger på at mini yoda og få at vide at de skal tage videre til en ny planet, hvor de måske kan møde en som kan fortæller dem om en som kan forklare dem om en der måske ved hvor der er en mandalorian og eller en jedi.
  Lige nu er det bare en TV serie, hvor de har smidt star wars dragter på alle karakterene, det har intet med star wars at gøre

  #9

  Fafner
  Bruger
  1.566 indlæg
  Offline

  Jeg kunne godt lide Firefly fordi den klart havde en overordnet historie at fortælle. Havde serien fået lov at fortsætte ville jeg håbe at den store historie var mere nuanceret end den komplet fjollede spillefilm den blev til. Det var også et klart plus at der ikke var muppet-aliens eller magi. Det trak en smule ned med et western-theme. Tror også serien gik død på fjollede enkelt-episoder.

  Alt i alt har jeg på fornemmelsen at min interesse for Firefly ikke rigtig translatere til interesse for The Mandalorian.

  Fafner SoISuckAtStarcraft

  #10

  SirYggdrasil
  Bruger
  272 indlæg
  Offline

  Fin serie synes jeg. God idé også med at lade slutteksterne bestå af concept art(?) fra episoden, som bliver vist mens temaet spilles – i øvrigt lavet af svenskeren Ludwig Göransson. Jeg plejer normalt at stoppe før slutteksterne er ovre, men her er jeg nødt til at hænge med til de er færdige.

  #11

  Frodinen
  Bruger
  113 indlæg
  Offline

  Jeg var også tidligt oppe i morges, lå bare helt for mig selv og så den i biografen herhjemme

  Simpelthen skønt afsnit!

  #12

  Rykno
  Bruger
  319 indlæg
  Offline

  #8 Hvad skal der præcist til, i din bog, for at det har noget med star wars at gøre? Nu når karakterer, lore, historie, udseende og du ved, samme univers, ikke er nok?

  Jeg var super underholdt og imponeret af seneste afsnit, jeg syntes så absolut kun denne serie bliver bedre og bedre. I de første afsnit sad jeg lidt med følelsen af at se en fan film, fan film med høj produktionsværdi, men stadig. Monster of the week princippet har aldrig gjort mig noget, tværtimod, syntes faktisk det kan være et dejligt afbræk, til gengæld skal der så også ske noget på den overordnede historie, bare en gang i mellem og ik kun i sæson afslutningen.
  Tror Disney mangler at finde deres fodfæste med Star Wars, men Mandalorian er så absolut et skridt i den rigtige retning.

  #13

  MiNo
  Bruger
  2.841 indlæg
  Offline

  Helt enig med #0 og delvis #5 – dvs de skal passe rigtigt meget på med at lave “befi denne lille by” som er nogle folk man aldrig har hørt om før og aldrig kommer tilbage høre om igen. Der kan godt være lidt af den slags, som sådan et “hverdagsøjeblik” men det fedeste er nu når hovedhistorien er godt med i hvert afsnit.

  9.5/10 indtil nu.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #14

  Elleve
  Bruger
  3.889 indlæg
  Offline

  Eneste klage er at afsnittene er for korte Gad godt at vide hvor mange der stopper deres Disney+ abonnement når sæsonen slutter. Der er jo ikke fordi der er specielt meget der er interessant med mindre man er kæmpe DIsney fan.

  "You are the owner and operator of your own brain"

  #15

  Zaxxa
  Bruger
  376 indlæg
  Offline

  #12 hvilke lore og hvilke historie? Hvis de havde ændret et par navne bare en lille smule, så kunne det være hvilke som helst andet univers – hvilke er mit problem. Det har nærmest intet med star wars at gøre – giv mig noget jedi lore, giv mig noget lore om mandalorians, giv mig noget lore omkring den kryat dragon de nakkede, bare giv mig et eller andet lore fra star wars universet – det er så stort univers med så meget fedt lore/historie.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 90 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.