mandag, juni 24, 2019

TCP prob med med Heroes III

Daily Rush Debat Hardware Hardware TCP prob med med Heroes III

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  Mig og min kammerat vil gerne spille Heroes of Might and Magic 3 over nettet (TCP/IP) men det lykkes ikke helt for os at connecte til hinanden. Når man går ind i Multiplayer > TCP/IP, viser den: “Your IP is 10.0.0.2” og min kammerats IP er også en intern IP: 172.21.128.25.

  Når vi begge 2 går på http://www.myip.dk, viser den en helt anden IP som er vores offentlige IP. Når vi prøver at joine hinandens spil, siger den “There is no such IP” både når vi skriver den interne og offentlige IP for at joine.

  Jeg har Cybercity og Zyxel router “Prestige 650R-31”

  Hvad skal man gøre for at få det til at virke?

  Jeg fandt det her link, men jeg synes ikke der bliver forklaret helt i detaljer hvad er løsningen.

  Tak for jeres tid

Viser 12 kommentarer - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  hausner
  Moderator
  17.122 indlæg
  Offline

  Du skal forwarde trafikken fra din router til din pc på den port som Heroes of might & amgic bruger. Jeg ved dog ikke hvilken port det er.

  Du kan finde en guide til port forwarding til din router her: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

  Ovenstående gælder kun for ham der hoster spiller. De andre spillere behøver formentlig ikke at forwarde trafikken fra router til pc.

  Planter er fascinerende

  #2

  Thormam
  Bruger
  4.019 indlæg
  Offline

  Du kan også bare bruge et LAN program over internettet så spillene tror i sidder på LAN – virker fantastisk og bruger det selv i rigtig mange spil

  Man logger på hinandens server så både computer og spillene tror i sidder på LAN – så starter i bare et LAN spil og vupti i kan se hinanden for i er jo på “LAN”.

  Man kan enda nemt være flere på samme “LAN”

  #3

  TolaGarf
  Bruger
  977 indlæg
  Offline

  Prøv Hamachi. Det virker ret godt til gamle spil der ikke helt fatter at connecte over TCP i feks. Windows 2000/XP.

  TolaGarf @ Steam . Twitch . Twitter . YouTube

  #4

  hausner
  Moderator
  17.122 indlæg
  Offline

  #2
  Har du et link til et sådant LAN program? Jeg har svært ved at se hvordan det rent teknisk kan fungere uden at forwarde trafik på specifikke porte.

  Planter er fascinerende

  #5

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  #3 tak for linket, men vil du ik fortælle venligst om man skal definere et eller andet sted i programmet hvilket spil det skal køre og hvilke porte den skal erstatte?

  Jeg har installeret programmet og har lavet en ny “network”. Skal min kammerat så bare joine min network før vi kan game, eller skal der gøres mere?

  På forhånd tak

  #6

  ash_dk
  Bruger
  885 indlæg
  Offline

  Jeres pc’ere er på forskellige ip netværk, derfor kan de ikke snakke sammen. Så længe i kun skal spille lokalt er det lige meget hvad pokker jeres router laver.

  Hvis du har 10.0.0.2 så skal de kammarat f.eks have 10.0.0.3 for at det kan virke.

  https://robertsspaceindustries.com/

  #7

  Chepard
  Bruger
  223 indlæg
  Offline

  5# Ja det skal han, når han så har joinet, så kan I spille sammen som sad I sammen til lan.

  #8

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  stadig samme prob…

  når vi er connected til hinanden via Hamachi, og jeg lavet et game, skal han så prøve at joine mit game ved at skrive den nye interne IP eller er det stadig offentlig ip som han skal connecte til? Og det er stadig via TCP/IP vi skal game?

  #9

  TolaGarf
  Bruger
  977 indlæg
  Offline

  #8: I skal bruge den nye IP, som er blevet tildelt af Hamachi. Dog sørg for at I begge har fået en IP der er i samme område. Feks. hvis din IP er 5.62.227.x, skal din makkers IP også være indefor samme subnet, dvs 5.62.227.x. Hvis den enes IP er andet en det i bold, virker det ikke. I dette tilfælde mener jeg du kan request en ny IP, ellers lav en ny user indtil til passer.

  Det er også vigtigt når du laver en private group at du bruger et password, så andre folk ikke kan komme ind og spam dig.

  Ellers læs deres support side og deres forums, der er masser af tips til hvordan man får gamle spil til at køre med Hamachi. Feks. fik en ven og jeg Star Trek: Birth of the Federation til at virke med Hamachi, hvilket aldrig har virket under TCP i Windows 2000/XP

  Ang. din Zyxel router, er det muligt at åbne for alle porte på en gang. Du skal naturligvis bruge 10.0.0.x (hvor x normalt er 2 for de meste). Dog vil jeg anbefale at du bruger firewall software som feks. ZoneAlarm, hvilket er gratis at bruge.

  TolaGarf @ Steam . Twitch . Twitter . YouTube

  #10

  Anonym 3.995 indlæg
  Offline

  Nu fandt jeg ud af at der ikke er noget galt med min side af forbindelsen da jeg godt kan lave spil som andre folk (end min kammerat) godt kan joine mit spil. Så jeg går stærkt ud fra at det er noget med min kammerats forbindelse at gøre. Han har trådløs netværk og selv via Gamespy kan han ikke connecte til den server jeg laver. Jeg prøver at undersøge om han måske har et firewall aktiveret.

  #11

  StiX
  Bruger
  6.352 indlæg
  Offline

  kan det ikke bare spilles over IPX?

  - fordi jeg siger det...

  #12

  Thormam
  Bruger
  4.019 indlæg
  Offline

  når i er connected via Hamachi – hvilket også var programmet jeg henførte til – så skal i ikke connecte via IP mere – bare lav et LAN spil

Viser 12 kommentarer - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.