tirsdag, januar 19, 2021

Subnautica – Cyclops ?

Daily Rush Debat Spil Subnautica – Cyclops ?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Fox
  Bruger
  3.918 indlæg
  Offline

  Hej folkens, da denne tråd ikke rigtigt har noget med “Alternativ”-tråden at gøre laver jeg lige en ny….nu hvor Subnautica igen er kommet op til overfladen så at sige…..ku’ ikke lade være :-).

  Jeg vil helst undgå spoilere (!) og advarer også imod at jeg selv evt. spoiler noget herunder – så læs lige videre med det i mente.

  Jeg er helt med på at man skal bygge den raket for at komme off planet -> og at dette er futile når gunnen er klar til at pløkke dig ned ved lift off -> så denne skal disables -> hvilket ikke kan gøres uden man er kureret for det lort man fejler -> hvilket man skal deepere ned for at finde ud af….MEN !

  1) hvad bruger i Cyclops’n til ? Jeg synes den er vildt u-handy og føles lidt som en dobbeltdækkerbus på vej under Knippelsbro….og den virker meget svag mod dyrelivet. Fed nok som drop-ship for Prawn suiten….men ellers synes jeg den er
  til mere besvær end godt….

  2) hvor har de gemt Nickel henne ? Jeg har været alle steder (tror jeg) 900m kan de lille ubåd gå…men har ikke fundet det.

  Sometimes you gotta rise above your morales

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  JT
  Bruger
  2.314 indlæg
  Offline

  Du skal bruge Cyclops til at komme ned under 900 m.

  I praksis fungerer den som FOB for mig. Jeg fylder den op med en masse lockers og lidt madproduktion. Så kan jeg principielt bruge den til det samme som min main base. Specielt når den bliver en smule opgraderet med diverse modules.

  Når du har bygget dig sådan en cyclops så er det ingen sag at gå fra 900 til 1400 meter uden at skulle frem og tilbage mellem din main, og der hvor du udforsker.

  Jeg synes egentlig endgame tit for mig bliver bare mig, min cyclops og min prawnsuit. Resten er lidt ligegyldigt. Ej at forglemme ens seaglide. Den følger altid en!

  Just kidding God tirsdag

  #2

  knekker
  Bruger
  2.002 indlæg
  Offline

  Jeg brugte cyclops’en mest til at transportere mig og min prawnsuit over længere distancer, og selvfølgelig til at komme ned på længere dybder.
  Den blev også brugt til at stash en masse mineraler.

  Cyclops’en er jo lidt af en transportabel base.

  #3

  matrixmagic
  Bruger
  216 indlæg
  Offline

  Nikkel ligger hvor den grønne tåge begynder at komme (ca. efter de 900m).
  Jeg bruger QMods, så min Cyclops kører på Uran, og jeg er derfor ikke bange for den går strøm død. Derfor er det, som nævnes, en fremragende FOB.

  { If You're First - You're First. If You're Second - You're NOTHING }

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 12 måneder siden af  matrixmagic.
  #4

  MaD_MaX
  Bruger
  2.125 indlæg
  Offline

  Min er praktisk talt min base. Fyldt med skabe, og så varme mod, også ellers ned til de “varme” steder, også bare bore alle de ting jeg skal bruge, med min robot

  don't much care what it is

  #5

  anden145
  Bruger
  748 indlæg
  Offline

  Nice – vidste slet ikke, at der var mods til Subnautica

  #6

  matrixmagic
  Bruger
  216 indlæg
  Offline

  #5:

  https://www.nexusmods.com/subnautica/mods/16

  { If You're First - You're First. If You're Second - You're NOTHING }

  #7

  Kraben
  Bruger
  2.049 indlæg
  Offline

  Cyclops var en af de vildeste oplevelser jeg har haft med Subnautica. Bare det at træde ind i den første gang gav et powerrush. Jeg tøffet rundt i den og brugt den som en slags mobil base og med fortrinsvis Prawn suit ombord.

  Med det sagt, så kan Cylops også være en af de mere frustrerende (og intense!) elementer i spillet. Den er stor og klodset, for at sige det mildt. Den kan være ret besværlig at navigere rundt i snævre korridorer og hvis der er fjendtligsindet væsener omkring, kan det hurtigt gå hen og blive ret hedt.

  Mit nuværende valg af transport er ren Prawn suit. Få en grappling hook og et drill og du er golden. Der er ingen steder, hvor du ikke kan komme væk fra relativt nemt med en grappling hook vedhæftet. Rejsetiden er skam heller ikke så slem, når først man får føling med at bruge hooken til at “booste” din fart.

  Jeg laver så funktionelle remote bases og ynder at finde nye og fede locations. Har bl.a. lige fundet et nyt lækket spot i Lost River som giver nem access til inactive/active lava zone, lækker udsigt og rig på ressourcer omkring. Her er der kun brug for Prawn suiten.

  I en anden gennemspilning kunne det da være sjovt kun at have escapepod’en og måske en mindre funktionel base tæt på. Ellers ingen andre baser end hvad Cylops kan levere

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.