tirsdag, januar 19, 2021

Subnautica

Daily Rush Debat Spil Subnautica

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Evv
  Bruger
  803 indlæg
  Offline

  Nogle som ellers er kommet igang med Subnautica? Må indrømme.. det er satme længe siden jeg har købt et spil men.. Hoooold nu kæft manner.. Hvor er dette dog et fantastisk spil !!!

  Har du set filmen The Abyss (dybet) og kan du lide den? Så vil du elske Subnautica! Der er ingen tutorial i spillet som sådan.. Overlev på egen hånd du!, hvilket er super nice! Du crasher på en vandplanet. Din mission? Overlev og kom væk derfra! Gl hf

  Jeg har spillet godt og vel 35 timer af det nu her og jeg er forsat måløs over hvor godt underholdt jeg er. Jeg HADER spoilers, så vil selvfølgelig ikke spoile men.. Hold da op en fed historie so far! Det giver en helt unik følelse, når du dykker ned i dybet.. kun omgivet af det mørke dyb, de uhyggelige lyde og frygten for det ukendte… Og ja! Du har en grund til at være bange!! Jeg er HAMRENDE bange som aldrig før, når du først når 100 meter ned.. så 200 meter .. det bliver bare værre og værre jo længere du kommer ned! Og trust me.. du SKAL ned…

  Som I kan se her.. så er jeg en mega pussy og har bygget min lille base på lav dybde xDD
  https://imgur.com/a/Lrn89

  Giv det en chance! Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så godt underholdt!
  10/10 herfra!!

  Og musikken.. wooooow! Så fantastisk en stemning det giver!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 267 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  BruneBanan
  Bruger
  36.130 indlæg
  Offline

  Jeg er ved at kaste op i lårtykke stråler over survival spil. Men jeg er faldet pladask for Subnautica.

  Elsker stemningen
  Elsker det simple progressionsssytem/craftingsystem
  Elsker lyden
  Elsker det grafiske design
  Elsker absolut ikke at dykke ned i en hule og fare vild og der er mørkt og der kommer en megafisk brølende ind i hovedet på dig med 1000 decibel og man dør af skræk så man farer vild og man løber tør for ilt og panikker endnu mere indtil man endelig finder en udgang og svømmer til overfladen og man sidder total badet i sved bagefter og faktisk elsker jeg også det.

  #2

  Evv
  Bruger
  803 indlæg
  Offline

  #1: Hahaha! 100% enig Sidder også med bankende hjerte og kan mærke jeg har ekstremt svedige hænder, når man dykker rundt i det ukendte…

  Kom til at love kæresten igår, at komme tidligt i seng. Skulle baaaaare lige udforske den her grotte og før jeg opdagede det var klokken sgu 03:00 ! Men.. 100% worth it!

  Btw banan, jeg endte med DT 990 Pro headphones.. Dem + Dolby Headphones settings + 7.1 er simpelthen FANTASTISK!!!

  #3

  Timberjim
  Bruger
  3.786 indlæg
  Offline

  Har lige læst op på spillet, som er fløjet (dykket?) lidt under min radar. Øjeblikkelig investering. Tak for heads up.

  #4

  knaseren
  Bruger
  6.893 indlæg
  Offline

  det er singleplayer ????! OM IGEN FFS !

  -

  #5

  BruneBanan
  Bruger
  36.130 indlæg
  Offline

  #2 Ja, tiden flyver. Især når man begynder at bygge sin base, og hele tiden liiige skal ud og hente lidt ressourcer.

  Fedt med headsettet! Jeg får i hvert fald fuld fornøjelse af det med Subnautica. Kombineret med Sennheiser GSX 1000 pre amp’en, som kan emulere 7.1 og giver det spil som Subnautica en helt ekstrem lækker lydside. Det er en fryd at være under vandet, og man føler sig total omsluttet af liv og vand.

  #6

  Steadi
  Bruger
  5.914 indlæg
  Offline

  Jeg er stoppet med at spille det. Kan sgu ikke komme ret meget længere end start-området før, at min frygt for dybt vand gør det helt umuligt. Jeg er ved at skide grønne grise det meste af tiden

  Men, det er et fedt spil!

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #7

  BruneBanan
  Bruger
  36.130 indlæg
  Offline

  #6 Byg en base og byg en undervandsscooter eller en ubåd. Det hjælper lidt på det

  Jeg er selv lige gået igang med at undersøge huler. Det er satme scare shit. Jeg får også lidt kilden i maven, når jeg svømmer rundt om natten tæt på overfladen, når jeg ved, at der er 500m under mig med sort vand! Og der er jo helt sikkert leviathans dernede!

  #8

  Steadi
  Bruger
  5.914 indlæg
  Offline

  #7 – baser hjælper altid på min angst, men ikke engang den lille ubåd gør det for mig. Ledte på et tidspunkt efter stykker til Moonpool, som befandt sig i et vrag på 200 meters dybde. Jeg kom aldrig derned, selv i min ubåd

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #9

  Evv
  Bruger
  803 indlæg
  Offline

  200 meter .. ha-ha-ha.. xD
  I feel your pain!

  Altså, Seamoth forstår jeg godt du føler dig utryg i! Det bliver dog ikke bedre, når du rammer max dybde dit fartøj kan klare og du skal.. længere.. ned.. så er der kun en mulighed og det er free driving! xDDDDDD Se DET er max nederen og scary!!! Haha

  #10

  MiNo
  Bruger
  2.845 indlæg
  Offline

  #4 singelplayer ? Endeligt, Det skal tjekkes ud.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #11

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  #1 Første gang man sidder fast på bunden af havet og ikke har power til at komme op og trykket er for stort til at dykke op selv er for vildt, der er bare MØRKT men man hører alle mulige mærkelige lyde og tror man ser ting i mørket, alt imens ens ilt lige så stille daler..

  #4 Nej nej nej NEJ! Det er jo det der er så dejligt, et SP spil der fungerer og ikke har dumme unødvendige MP features, hvis man vil have survival med venner er der masser af andre muligheder, men Subnautica er IMHO fuldstændig perfekt som et SP spil man kan spille alene i mørket.

  I øvrigt sjovt så meget det kan påvirke en, troede efterhånden at spil ikke rigtigt gav mig de der “urtids-følelser” hvor man decideret føler sig skræmt eller nervøs selvom man ved det er et spil, i 99% af andre spil siger min hjerne bare til sig selv “det et spil” og så er det ovre.

  Men I Subnautica.. Der kan jeg stadig efter flere måneder blive nervøs hvis jeg kommer for langt ned eller det begynder at blive mørkt eller jeg hører en eller anden mærkelig lyd, selvom det ikke som sådan er et horror spil synes jeg IMHO det fungerer bedst hvis man spiller i mørket med et lækkert headset på, det fordyber(hehe) virkelig en i spillet.

  EDIT: I øvrigt fedt at det endelig er ude, blev bidt af det engang i midt 2016 og må sgu indrømme der har været et par enkelte gange hvor jeg tænkte “det bliver aaaaaldrig til noget, så spildte jeg lige penge på endnu et spil der ikke er færdigt”

  Men det er sgu virkelig blevet et godt spil må jeg sige!

  #12

  Ixnatifual
  Bruger
  2.686 indlæg
  Offline

  Er ikke kommet så langt endnu, men har spillet i nogle timer. Det er sjældent jeg bliver grebet af spil efterhånden. Men Subnautica er indtil videre rigtig fedt.

  #13

  StultusX2
  Bruger
  6.122 indlæg
  Offline

  …var det ikke Remedy, der sagde man ikke kan lave SP-spil, uden 20 mil $ i ryggen længere?

  Har været med siden starten, men har ikke spillet andet end 10 min. af den første demo – da jeg havde lovet mig selv, at dette DETTE SKAL NYDES når det ikke er e.a.

  Og iiiiih hvor det kilder, når man ved der er 200+ meters mørke under en!!?

  I øvrigt nogen, der har hørt nyt om The Abyss på Blå’?

  My TIE! My nimble coffin!
  En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

  #14

  Caulnian
  Bruger
  967 indlæg
  Offline

  Subnautica skal helt klart opleves. Jeg har både klaustrofobi og er super bange for dybder og fisk, der bider, men subnautica er bare oplevelsen værd. Jeg har spillet det siden det kom i early access for 4 år siden, og jeg har netop gjort tredje sæson færdig på kanalen og gennemført spillet (skamløs reklame, I know) – https://www.youtube.com/playlist?list=PLybRfRgIb4X0lFme96Nv1C26_NPeKz-yR

  Historien i spillet er fantastisk!

  #15

  Pjulledk
  Bruger
  886 indlæg
  Offline

  Ville ønske det kommer til Ps4 for min oc kan helt sikkert ikke trække det:(

  https://www.reddit.com/r/gameofthrones/

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 267 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.