mandag, oktober 21, 2019

Stor-stilet ø-projekt

Daily Rush Debat Off-topic Stor-stilet ø-projekt

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Uranos
  Bruger
  1.989 indlæg
  Offline

  Link: https://www.dr.dk/nyheder/penge/faa-overblikket-her-er-planen-de-nye-oeer-ved-avedoere-holme

  Jeg er måløs over idiotien over dette forslag !

  Det hænger jo på ingen måde sammen med ideen med statslig udflytning ! Lad os få spredt arbejdspladser ud i landet, men hvis erhverslivet mangler plads jamen så bygger vi/giver tilladelse til at der bygges nogle øre til nogle milliarder for at der kan blive centraliseret mere omkring vores hovedstad, hvor huspriserne alligevel er så sindsyge, og vores infrastruktur er hårdt presset i forvejen.

  Hvad syns i, kan i få øje på gode sider, der kommer op i omegnen af at opveje de dårlige sider og retfærdiggøre at gå imod en overordnet strategi der går ud på at balancere vores land ?

  Alle har deres særheder,,

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.075 indlæg
  Offline

  Hellere give skatterabat til erhvervslivet i udkantsdanmark, så landet kan komme på fode igen.

  Istedet sætter man erhvervslivet i samme bås som udviste kriminelle og sætter dem ud på en ø. Det er god humor 😂

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #2

  hausner
  Moderator
  17.135 indlæg
  Offline

  “Det er for eksempel uafklaret, om projektet kan finansieres udelukkende ved salg af jord, eller om statskassen må bidrage.”

  Et selvfinancieret statsligt/kommunalt projekt. Yeah right

  Planter er fascinerende

  #3

  FedeJoergen
  Bruger
  559 indlæg
  Offline

  Nu er placeringen jo på INGEN MÅDER København… du har et trafikalt helvede i Kbh når man når over broen, så at udvide sydpå ved Avedøre er jo genialt.

  Man må nu engang bare erkende at arbejdskraften til IT virksomheder hvis de skal være internationale bedst gøres omkring og i København, sådan er det bare.

  Canis_Lupus: "Troll-profil, smut hjem til din troll-farm i Rusland og hav et godt liv i din boble. Jeg er færdige med at spilde sekunderne på dig."

  #4

  TormDK
  Bruger
  14.502 indlæg
  Offline

  #3 Det er alt sammen København for os

  #5

  FedeJoergen
  Bruger
  559 indlæg
  Offline

  #4 Ja hele Djævleøen herovre

  Canis_Lupus: "Troll-profil, smut hjem til din troll-farm i Rusland og hav et godt liv i din boble. Jeg er færdige med at spilde sekunderne på dig."

  #6

  Harkonnen
  Bruger
  6.844 indlæg
  Offline

  Lad os nu se om projektet overhovedet bliver til noget, ligesom med det der udrejsecenter som skulle være på Lindholm.

  Tror mere det er ønsketænkning.

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #7

  sortsovs
  Bruger
  480 indlæg
  Offline

  #3 Avedøre? …genialt? Kører du tit på Amagermotorvejen i myldretid?
  Det er formentlig den værste placering de kunne vælge hvis vi snakker infrastruktur.

  Motorvejsnettet er overbelastet. Alle mindre indfaldsveje er overbelastet.
  2-3 km på Amagermotorvejen i myldretiden tager snildt 20 minutter, oftest mere.

  Synes bestemt at #0 har fat i noget. Dette forslag er stik imod alt sundt fornuft.

  #8

  Steadi
  Bruger
  5.055 indlæg
  Offline

  #3 – Men regeringen omtaler selv de virksomheder, der tænkes placeret på øerne, som: “Vi har tit fokus på de meget højteknologiske arbejdspladser og kontorarbejdspladser, men der er stadig brug for, at nogle producerer de varer, vi bruger i hverdagen.”

  Så jeg tror ikke, at du skal gå og håbe på tonsvis af nye IT-virksomheder. Det klare formål lader til at være “klassiske” industriarbejdspladser.

  Hele projektet virker som ren varm luft primært designet til at skabe omtale inden valget. Hvis det er plads der mangler, hvorfor så lave det som øer? Hvorfor ikke bare fylde op med jord indtil, at staten synes der er jord nok?

  Det kunne også være spændende at få navn på, hvilken slags industriarbejdspladser, som man tænker skal placeres derude. Hvad er fordelene ved sådan en placering; tættere placering på CPH? Tættere på Sverige? Tættere på København?

  Jeg kan ikke forestille mig, at Trekantsområdet ryster vildt meget i bukserne.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #9

  Ixnatifual
  Bruger
  2.128 indlæg
  Offline

  Det virker umiddelbart som en dårlig ide at bygge ved vandet, når man ved det kommer til at stige. Men de har måske en smart løsning som gør det er ligemeget?

  #10

  Fox
  Bruger
  3.643 indlæg
  Offline

  Handler vist mere om rige mennesker der gerne vil bo ved vandet. Det må da være svært at få investorer med der måske har en byggegrund til Firma X om 20 år……værste ved disse luftkasteller er mere at et eller andet konsortie siger 50 mia….og så når de er 75% færdig – siger de +20 mia mere….så passer det…og så VED man at en borgmester bailer dem ud

  Jeg kommer aldrig til at bo i Kbh – så jeg har holdning, at så længe mine skatterkroner ikke smides i havnen…så er jeg faktisk 101% ligeglad.

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #11

  NightBreaker
  Bruger
  6.534 indlæg
  Offline

  Synes det virker som til at være spild af masse af penge. De kunne lige så godt bruge det jord der er ved Køge eller et andet sted, hvor der er jord nok. Hvis det skal være på øen.

  #12

  Nickell
  Bruger
  3.998 indlæg
  Offline

  Hvorfor overhovedet bygge øer, når vandstanden på sigt vil stige?

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #13

  Deadmeat
  Bruger
  6.364 indlæg
  Offline

  Hvad pokker er det med politikere og øer lige for tiden. Kunne det ikke være rart om vores penge blev brugt på noget fornuftigt i stedet…

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #14

  TabascoPreben
  Bruger
  814 indlæg
  Offline

  Som andre siger virker det ikke særligt fremsigtet at lave bebyggelse på små øer ude i vandet når havene med sikkerhed vil stige og vejret blive mere ekstremt. Det er sikkert tanken at det skal indgå i en form for sluse eller dige til Københavns kanal ligesom Lynetteholmen, så indre by ikke står under vand om 200 år, men man behøver vel ikke smække en ny bydel ovenpå det.

  • Denne kommentar blev ændret for 9 måneder, 2 uger siden af  TabascoPreben.
  #15

  FedeJoergen
  Bruger
  559 indlæg
  Offline

  #7 Ja jeg kører der hver dag det er altså ikke slemt (endnu). Du skal bare når man kommer sydfra flette helt til højre nede ved Stamholmen og så holde banen frem til lige efter afkørslen ved Avedøre Holme.

  Og når man skal sydpå om eftermiddagen så skal man bare holde sig i indersporet til oppe på broen, så kan man lige flette ud igen og give gas.

  Danskere og “hold til højre” ……

  Canis_Lupus: "Troll-profil, smut hjem til din troll-farm i Rusland og hav et godt liv i din boble. Jeg er færdige med at spilde sekunderne på dig."

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.