tirsdag, februar 25, 2020

Stenalderrugbrød

Daily Rush Debat Off-topic Stenalderrugbrød

  • Dette indlæg indeholder 16 kommentarer, har 10 deltagere og blev senest opdateret af  Larsbrp for 1 måned siden.
  • Forfatter
    Emne
  • #0

    martin78
    Bruger
    566 indlæg
    Offline

    Da min datter ikke tåler gluten, har jeg forsøgt mig med at bage et såkaldt stenalderrugbrød som stort set kun består af kerner og nødder. Jeg synes selv det smager mega godt og jeg føler mig helt sund, når jeg spiser det.

    Men samtidig er jeg faldet over artikler på nettet (fra 2015) der påstår at der er nogle ting i nogle af kernerne som efter bagning og opvarmning i ovnen, kan ophobe sig i kroppen på lang sigt og være “ikke så godt.”

    Skal man tro på det og bare købe Lagkagehusets rugbrød til 50kr eller hvad? Tænker der er et pat fitnessfolk herinde, der går op i kost.

Viser 16 kommentarer (af 16 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #16

    Larsbrp
    Bruger
    5 indlæg
    Offline

    #14 SemenBoar:
    Du fik problemer på grund af blåsyre.
    Var hørfrøene hele eller i pulverform?
    Spiste du “kun” en skefuld, eller var det en stor skefuld med top på?
    Tak

Viser 16 kommentarer (af 16 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.