mandag, marts 30, 2020

Star Wars Rise of Skywalker (final trailer)

Daily Rush Debat Film & TV Star Wars Rise of Skywalker (final trailer)

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Spoock
  Bruger
  1.439 indlæg
  Offline

  Jeg er så hyped…. men jeg var heller så negativ overfor de sidste film som andre.

  #2

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.585 indlæg
  Offline

  #1 synes Last Jedi var fed nok.
  Der er også gået sport i at hade ting, og komisk hvordan alle de her Star Wars fans der synes TLJ var den værste film nogensinde,
  pludselig fik kæmpe hukommelsestab, og glemte alt om katastroferne der hed “Episode I, II og III” med hayden fucking christensen og Jar jar binks

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Canis_Lupus.
  #3

  Rieder73
  Bruger
  5.922 indlæg
  Offline

  #2:
  Ja, Episode I-III var ringe, men det ændrer ikke ved det fact at The Last Jedi var fuldstændig håbløs. Hele konceptet med at de ikke kan finde ud af at stoppe rebellerne ved at flyve foran dem eller angribe dem forfra var så hjernedødt og ringe fundet på. En “biljagt” gennem rummet? Nej, Rian Johnson skulle ikke have instrueret den film.

  Der er vel også gået sport i at elske den film, ikke?

  viewreview.podbean.com

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Rieder73.
  #4

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.585 indlæg
  Offline

  #3 Så du savner ‘realisme’ i en Star Wars film ?

  #5

  Nickell
  Bruger
  4.149 indlæg
  Offline

  Yeah, alle haderne er ligesom Sith, så selvfølgelig (storm?)tropper vi andre til for at kvæle jeres had!

  TLJ: Der var få ting, som ikke fungerede, men jeg fandt også mange gode ting, som f.eks. at Kylo Ren blev en interessant karakter modsat TFA. Jeg var også vild med kampscenen mellem prætorianerne og Ren/Rey.

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #6

  cycron
  Bruger
  726 indlæg
  Offline

  #2

  Jeg tror ikke de pågældende fans har glemt Jar Jar osv. – det har nok mere at gøre med, at de fx synes den måde Luke blev håndteret på var en evig synd – hvilket jeg godt kan forstå.

  Mht. traileren, så er det ikke noget jeg kan blive hyped over. Ender sikkert i biografen alligevel, men med mikroskopiske forventninger.

  #7

  Rieder73
  Bruger
  5.922 indlæg
  Offline

  #4:
  Hvor skriver jeg det? Jeg fandt plottet himmelråbende ringe. De kan simpelthen ikke fange Leias skib med alt hvad de har til rådighed i deres hær. Skod film.

  viewreview.podbean.com

  #8

  MiNo
  Bruger
  2.403 indlæg
  Offline

  #7 ikke enig i at det er en skod film, men det er en god pointe at spørge om hvorfor de ikke kan fange et skib, eller i det hele taget har så mange problemer med x-wings og andre små fighters. De synes jo aldrig er være oppe mod andre store skibe, så hvorfor er 98% af deres våben beregnet til den slags, og hvorfor får de ikke noget på plads til småskibene som hele tiden giver dem kæmpe problemer?

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #9

  Elleve
  Bruger
  3.840 indlæg
  Offline

  #7 så er det jo også til grin at falken er “the fastest hunk of junk in the galaxy” imperiet burde kunne indhente den hver gang. Hvorfor er det ringe at nogle rumskibe er hurtigere end andre?
  Det er jo en stor del at Star Wars at rebellerne er små smidige guerilla soldater mod det store tunge overlegne, men nogen gange lidt langsomme/bureukratiske imperie.

  Jeg tror det eneste der kan få mig til at hate på franchisen er hvis de skal springe endnu end dødsstjerne i luften. Det har vi ligesom set nogen gange efterhånden og jo så er Jar Jar da også liiige slapstick nok og det var fint at hans rolle blev meget lille i episode 2 og 3.

  "You are the owner and operator of your own brain"

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Elleve.
  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Elleve.
  #10

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.585 indlæg
  Offline

  #7
  ” De kan simpelthen ikke fange Leias skib med alt hvad de har til rådighed i deres hær. Skod film. ”

  Okay, hvad så med den scene fra Empire Strikes Back, hvor de ikke kan se eller finde Han Solo’s skib, med alt hvad de har til rådlighed i deres hær, fordi den gemmer sig på en Star Destroyer?

  Er ‘Empire Strikes Back’ nu også en Skod film (med ovenstående set i kontekst)?

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Canis_Lupus.
  #11

  Deadmeat
  Bruger
  6.801 indlæg
  Offline

  #2: Personligt synes jeg TLJ var den forfærdeligste omgang skrald og en kæmpe rodebunke af en historie. Nogle ‘highlights’:

  SPOILER ADVARSEL!!!

  – Snoke. De bygger en OK skurk op i episode 7 og med en passende mængde mystik til at det var interessant at finde ud af mere i næste film. Episode 8: lad os skære ham over og gøre Kylo til hovedskurken. Kylo, som i øvrigt er næsten grinagtig som karakter.

  2) Ligegyldige bikarakterer og sidehistorier i hobetal. Turen på kasinoet kunne klippes helt ud af filmen uden at man ville savne noget.

  3) Totalt karaktermord på Luke.

  4) Det totalt laterlige og modstridende overlys hop til slut for at smadre 1. order flagskibet.

  5) en lillahåret admiral med forklaringsproblemer, der passer som en hundelort i en bananasplit ind i historie og SW univers.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #12

  Elleve
  Bruger
  3.840 indlæg
  Offline

  Snoke er jo filmisk mindre interessant end Kylo er. Ja i universet er Snoke den store stygge lige som Palpatine var, men det var jo stadig Vader/Anakin der var hovedfigur i filmene og kejseren var “supporting role” så jeg syntes ikke det gør noget at de aflivede Snoke.

  Kylo er da mega fed at følge. Vi får lov at se den omvendte verden hvor der bliver sat tvivl ved om bad guy nu ikke har for meget good guy i sig (Kan Rey omvende ham eller kan han omvende Rey?). Det er på ingen måde en sort/hvid figur, men super kompleks.

  Jeg kunne helt sikkert godt have tænkt mig at se Luke mere i aktion og forhåbentlig overlevende til sidste film, men hvor episk er det lige at han håndterer hele den sidste kamp mod “the first order” uden at slå en eneste ihjel og redde rebellerne. Kan det blive mere good guy/jedi agtigt end det? Yoda ville have klappet i hænderne af glæde.

  Det overlys hop for at smadre flagskibet giver ikke mening taktisk, for kunne rebellerne så ikke bare gøre det hver gang mod imperiets juggernauts?
  Det er Star Wars det her. Der er en sæbe opera i rummet som George Lucas selv har kaldt det. Der skal ikke tænkes dybt taktisk og videnskabeligt, og jeg skal gerne indrømme at jeg fik de onde kuldegysninger da det skete for fuck hvor så det vildt ud!

  "You are the owner and operator of your own brain"

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Elleve.
  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Elleve.
  #13

  OneStepFirst
  Bruger
  1.008 indlæg
  Offline

  #12

  Er enig med dig i, at realisme er ikke første prioritet – Star Wars er en blanding mellem sci-fi, eventyr og sæbe opera. Når det så er sagt, bliver man alligevel nødt til at lave bestemte “regler”, når et fantasi univers skabes.

  Tolkien forstod det, og selvom hans bøger måske ikke er nemme at læse i dag pga. alderen og sprogets udvikling, må man alligevel bare indrømme at for pokker hvor er det univers han har skabt bare godt sammensat.

  George Lucas talte også om det i en dokumentar omkring Star Wars, hvordan når man laver “regler”, bliver man nødt til at leve med dem. Fx at der i SW universet er lyd i rummet, og at lyssværd kan skære igennem næsten alt.

  Den “regel” der bliver lavet i TLJ, hvor at rumskibe nu kan smadre en halv armada ved at hoppe til lightspeed… smuk scene, men fuck hvor dumt. Hver gang man nu sidder og ser rebels blive banket, tænker man bare “jamen, hvorfor ikke bare få ét skib til at hoppe til lightspeed for at vende slagets gang?”.

  #14

  Nickell
  Bruger
  4.149 indlæg
  Offline

  #13: Tolkiens univers kan du udsætte for den samme test, som SW undergår nu til dags. Hvorfor gjorde man ikke sådan, tidligere inden skurken kom, hvordan overså man alle de advarelser, hvorfor gjorde man ikke som sidst?

  Det kræver trods alt mod at flyve på selvmordstogt, så selvom hun var irriterende, så har man nok ikke tænkt over det før, ligesom få nok ville gøre det igen. Det var et drastisk skridt uanset hvad.

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #15

  Tequilashot
  Bruger
  4.757 indlæg
  Offline

  Så den jule films klar.

  Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.