lørdag, juli 4, 2020

Standard tid for gode spil?

Daily Rush Debat Spil Standard tid for gode spil?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  Hvad vil du sige er en god standard tid, altså antal timer man kan spiller et spil man kan li?

  Dette spørgsmål har grublet lidt over i nogle år nu, da jeg har en 450+ spil på steam, og jeg hele tiden prøver at finde ud hvilke af mine spil som er værd at have installeret eller spille. Jeg har jo igennem mange år købt spil, på sale, bundles og nogle har jeg fået, så er det lidt svært at holde styr på efterhånden, så derfor har jeg i en del år nu forsøgt at få styr på det, og prøver at spille mig lidt igennem de fleste af dem, dog uden hel.

  Derfor tænkte jeg for nogle år siden, hvor mange timer skal man som ca minimum spille før man kan sige det er et godt spil.

  Fx har jeg 760 timer i Euro Truck simulator 2, som jo egentlig er en nogen lunde spil, som kunne have været bedre, men på anden side har jeg Batman: Arkham Asylum, som jeg synes er kanon fedt, og har alt det nyere spil ikke har, gameplay, grafik, stemning, kort sagt det hele, men jeg har kun 4 timer i det.

  Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal have stillet spørgsmålet, da jeg jo ikke ved noget om svaret, men håber da at nogen ville kunne forstå hvad jeg mener, eller prøver at få svar på

  For der må jo være en eller anden form for min. antal timer man spiller i et spil man kan li eller er godt?

  Hvad vil du mene?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 30 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Ixnatifual
  Bruger
  2.327 indlæg
  Offline

  Det kommer meget an på spillet. Nogle spil er bygget til at man spiller dem meget længe, f.eks. ved at indbygge indhold der skal gentages mange gange. Mens et andet spil er bygget op af engangsindhold. Så selvom du spiller det ene i 100 timer og det andet i 20 timer kan det stadig være det spil, du kun spillede i 20 timer du bedst kan lide.

  #2

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #1

  Ja, det selvfølgelig rigtig nok, tænkte bare at der måske var en gylden antal timer, så man kunne sige det var et godt spil Og så tænkte jeg, at måske et emne kunne give et lille gennemsnit af hvad andre mener

  #3

  Thendur
  Medlem
  9.604 indlæg
  Offline

  Altså, de(t) spil jeg har lagt flest timer i, er uden tvivl “Football Manager” – helt tilbage fra Amiga dagene, da det hed “Championship Manager”

  Det er langt fra mit yndlings-spil, dog. Nærmere godt tidsfordriv og koble min hjerne fra med.

  Med de mere “seriøse” spil, så foretrækker jeg faktisk nærmere kvalitet fremfor kvantitet, angående antal timers gameplay. Er godt nok – desværre – gået død i en del store gode spil, fordi det ganske enkelt er for langt og stort.

  "You can do it your own way. If it's done just how I say."

  #4

  FIRESTORM
  Bruger
  5.169 indlæg
  Offline

  Er det ikke lidt underordnet, hvor mange timer du bruger på et spil afgører da ikke hvor godt det er. Der jo gode spil, der tager en håndfuld timer at gennemspille, og selv da er det jo stadig en fin investering, hvis man sammenligner det med f.eks. en biograftur.

  #5

  SapowiTz
  Bruger
  1.876 indlæg
  Offline

  Engang var jeg helt klart på vognen, der hed MAANGE timers gameplay. I dag er jeg virkelig glad for spil der tager mellem 3-9 timer at gennemføre. Spiller næsten kun SP, da jeg har svært ved at finde tid til det med arbejde, kæreste og datter. Så for mit vedkommende er spil som Limbo, Inside, Hotline Miami, Portal og The Witness spil lige efter mit hovede… elsker puzzles og føler kvaliteten er meget høj ved de eksempler jeg har givet, trods hurtige playthroughs!

  Men er sgu måske blevet lidt gammeldags der. Har det samme med film… en film i dag er sku altid 2-3 timer, men sjældent er indholdet til det! Så vil jeg hellere se en kortere film med mere kvalitets-indhold fra start til slut.

  Jeg vil hellere spise her!

  #6

  Drixx
  Bruger
  2.922 indlæg
  Offline

  Korte singleplayer spil omkring 7-10 timer og så store grindy spil som D2, POE og WOW.

  Jeg hader ikke at huske hvor jeg er kommet til, som jeg ALTID gør i f.eks. Metro

  Et helt almindeligt fyr

  #7

  Pro_Olaf
  Bruger
  524 indlæg
  Offline

  Det kommer bestemt an på spillet.
  Hvis du spiller Dishonored/Call of Duty i en time, og ikke er fanget, så kan du godt opgive, da spillet så blot ikke er dig.

  Spiller du derimod WoW/Skyrim i én time, og det ikke fanger dig, så er der stadig en god chance for at det sker senere.

  Tror ikke at der er en gylden regel a la “Hvis du har spillet spillet i over 3 timer, må du mene, at det er godt”.

  #8

  snowball42
  Bruger
  1.286 indlæg
  Offline

  #3 Helt sikkert også den serie spil der har ædt mest af min tid siden Amiga dagene.

  Men ellers er jeg efter jeg er blevet ældre blevet mere tilhænger af gode hurtige spil.

  Kan se at jeg fik brugt 6 timer på Cities Skylines. Lige nok til at have unlocked det meste. Domina tog 7.4 inden det røg af, og senest Production Line har ædt 9 timer.

  Men ingen regel uden undtagelse. Blev pænt bidt af Total War: Warhammer 2, hvor jeg blev nødt til at tvinge mig selv til at stoppe med det. Så der røg lige en hel del timer på den.

  Generelt er jeg stort set kun til single player spil der nemt kan pauses, eller kan spilles i helt kort tid. Med børn mm. så passer det bedst ind.

  #9

  Red-poL
  Bruger
  255 indlæg
  Offline

  Overwatch skal man ca spille 600 timer for alle boxes. Det må være tommelfingerreglen.

  #10

  Jacques
  Bruger
  10.215 indlæg
  Offline

  For mig er det mere et spørgsmål om hvorvidt, jeg har lyst til at gennemføre et spil igen og igen. Så er selve længden af spillet egentlig næsten underordnet. The Last Of Us kan jeg fx ikke holde op med at gennemføre. Siden jeg købte Remastered for et års tid siden, har jeg gennemført det 4 gange. Det er for mig ret meget ift. at det er et single player spil. Metro har jeg også gennemført et hav af gange. På den anden side har jeg brugt næsten 400 timer på Anno 2070, til trods for at city builder-spil egentlig i bund og grund ikke rigtigt er mig. Det er meget spøjst. Det spil har i hvert fald ikke en god historie, så der er det simpelthen udelukkende gameplayet, der holder mig fanget

  Bye with a warmly hugs

  #11

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #4

  Det har du jo ret i, og det koster jo nok det samme, men med en god film ser man jo også flere gange

  #12

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #5

  Ja mange film og spil i dag, har ikke så meget indhold længere som i gamle dage For kan jo huske førhen, hvor en film havde en historie og et budskab og det var jo grunden til hvorfor den blev lavet og man kunne sidde der bagefter og tænke lidt over det efter filmen var slut og lige så med spil førhen

  #13

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #7

  Det er også lidt det jeg har sagt for mig selv i mange år, at man lige skal give et spil 2 timer, for at se om det skulle være noget man kunne have interesse i eller ej, for på 2 timer burde man jo kunne finde ud af om spillet er noget for en eller ej.

  Men ja spil som fx Skyrim, er måske lidt sløv i starten og åbner måske op i senere i spillet, det kan man måske ikke afgøre indenfor 2 timer. Men jeg har rigtig mange af mine spil som ikke har været spillet under en time og jeg prøver at komme til bunds i listen

  #14

  G33ky
  Bruger
  133 indlæg
  Offline

  #10

  Nu har jeg ikke gennemført så mange forskellige spil, dog har jeg fra 1984 til 2001 gennenført alt hvad jeg har kunne få fat på af F1 spil, og ellers er Gran Turismo 1 til 4 gennemført og DiRT 2 gennemført flere gange på Xbox 360, ps3 samt PC, lige så med Forza motorsport 3 også gennemført flere gange og her i nyere tid, er GTA 5 gennemført flere gange på ps3,ps4, xbox 360, xbox one. Ja ingen jeg glemmer det, så har jeg jo gennemført Bad Company 2 på xbox 360, det eneste fps spil hvor jeg er kommet til rulletekserne og det fedeste fps spil jeg har nogen sinde har spillet

  GTA 5 har jeg gennemført fordi jeg kunne, og keder mig lidt efterhånden, da der jo intet er at lave i singleplayer delen. Jeg er ikke lige den som gennemføre spil, ved ikke hvorfor, men har det underligt hver gang jeg så engelig har gennemført et spil, så kan det tage uger inden jeg booter et spil op igen.

  Men ja det er det en god standard at have, om hvorvidt man gider eller vil gennemføre det givende spil igen

  Men ja de der koble af spil som du selv nævner så som Anno eller andre spil hvor man jo egentlig ikke har nogen slutning eller rulletekster, dem kan jo ikke sætte i samme bås som film med en rulletekster

  #15

  Phonetic
  Bruger
  23.576 indlæg
  Offline

  Enig med de fleste her. Svært at måle spiloplevelsen på tid alene. Masser af spil som har hundreder af timers og andre, som f.eks. Doom eller Wolfenstein (2), som er sublime korte oplevelser.

  Men @g33ky. Prøv lige Monster Hunter World. Der har du ret så mange timer, hvis du lige har tålmodighed og ikke bliver skræmt af kompleksiteten i starten

  Daily Rush Head Honcho

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 30 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.