fredag, februar 22, 2019

ST Discovery

Daily Rush Debat Film & TV ST Discovery

 • Dette indlæg indeholder 10 kommentarer, har 10 deltagere og blev senest opdateret af  Robert for 1 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Fox
  Bruger
  3.541 indlæg
  Offline

  Så blev det sæson finale for ST Discovery. Hvad er dommen ?

  Jeg synes det startede meget godt – faldt lidt fra hinanden og så kom stærkt tilbage her i slutningen af sæsonen. Jeg havde godt luret at kaptajnen ikke var helt ”hjemme i universet” da han virkede meget aggressiv for en SF Officer at være. Dog var en bombetrussel lidt plat slutning på krigen….noget en Klingon jo ville anse som værende æreløst…..

  Jeg fik aldrig helt med hvad de havde gjort ved Tyler ?! For det virkede til at ham Klingonen var blevet reduceret til ”essensen” operativt – men var det ikke kun ”mentalt” at han blev ”delt” ?!

  Plat at Burham ikke som det mindste blev degraderet til kadet….stadig billigt sluppet i stedet for dødsdom/livstid. Kunne dog ikke lade være med at se hende som Zombie….da jeg lige havde set afsnittet hvor hun næsten bed Nega :-).

  Spændende at se hvem de trækker op af hatten som ny Capt ! …og gad vide om Archer kommer til at spille en rolle i S2. ”Enterprise” var en suveræn serie. Michelle kan de jo altid bruge som boogeyman i senere afsnit. Hun spiller suverænt godt som Emperor.

  Sometimes you gotta rise above your morales

Viser 10 kommentarer - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  gumshot
  Bruger
  182 indlæg
  Offline

  Tror ikke Archer kommer ind i serien, det er henvisninger til Capt. Pike , som ikke var i ST Enterprise, vistnok anden tidsalder. Pike derimod må være den som dukker op i sæson 2, nok ikke spillet af de tidligere 2 personer.

  Tyler blev sammen L’Rell, De kom vist rimelig godt ud af det, og forstod han havde Vog minder og skal måske hjælpe med at samle klingons, om det så har betydning for sæson 2, er svært at vide. En død afsporing som jeg ikke gider følge.

  Synes starten var alt for meget krig og for lidt god, gammel ST TNG agtig sødsuppe explorer the universe kind of serie. Godt de slap af med kriger instinktet så der kunne komme lidt mere historie og liv ind i Discovery.

  Den kan følges men jeg synes stadig de gamle TNG,Voyager er suverænt bedre, selvom effekterne i Discovery er klart flotte, så er billeder ikke alene det som gør en god historie, der skal også en god fortælling til.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #2

  Caulnian
  Bruger
  887 indlæg
  Offline

  Jeg synes, at slutningen var tam – ingen egentlig cliffhanger. Generelt set var jeg tilfreds med serien, selvom den bestemt ikke er det bedste sci fi, jeg har set. Så var det heller ikke dårligt.

  #3

  LiberNull
  Bruger
  5.097 indlæg
  Offline

  Synes første halvdel var fin nok… anden halvdel blev det bare bedre. Kunne godt lide at første sæson ikke bare var fan-service og spinoff af TNG, Voyager eller DS9. Og hvis den udvilker sig om TNG og Voyager som startede lidt sløvt i de første 2-3 sæsoner (sammenlignet med de efterfølgende). Så kan Discovery gå hen og blive genial.

  Ser i hvertfald frem til sæson 2.

  Die Hard... an autoerotic asphyxiation thriller.

  #4

  MiNo
  Bruger
  2.120 indlæg
  Offline

  Blandede følelser her. En del småting som drillede, f.eks. al den snak på Kingonsk’ i de første afsnit blev bare for meget. Og så er jeg bare ikke fan af lovestories i ST universet som en fast bestanddel af showet. Her var det hver gang, og flere par. Ellers tak.

  Men en del på positiv-listen også. Saru synes jeg f.eks. er en utrolig velfungerende figur – både som person men også visuelt helt vidt godt lavet.

  Historiemæssigt er jeg ikke fan af det Deus ex machina-agtige plottvist omkring paralleluniverset. Synes ikke der var droppet hints om at der var noget galt med kaptajnen så det blev bare en stor og klodset bombe at han er ‘fra et andet univers’ fra det ene øjeblik til det andet.

  Nå det så er sagt, så er jeg klart med til S2 når den tid kommer (hvornår?). Som #3 siger; de fleste andre ST serier har haft en sløj S1, hvorefter det er blevet laaaangt bedre.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #5

  Phonetic
  Admin
  23.733 indlæg
  Offline

  Enig med dig. Set samtlige afsnit og starten var klart bedst. Gik lidt lala i den efter seriens stærkeste figur (Lorca) røg. Ikke det finalen endnu så har ikke læst hele din post

  Daily Rush Head Honcho

  #6

  hunterSEG
  Bruger
  392 indlæg
  Offline

  Min største anke omhandler netop det #2 omtaler.

  Det var/er en ok sci-fi serie, mmennnnnn det her er Star Trek. Det skal ikke bare være endnu en ok sci-fi serie blandt alt det andet langtrukket serie ræs derude.
  Det her er Star Trek. Os (håber jeg taler for flere her) der altid har set ST har større krav end bare rumkrig, elskov mellem diverse racer og endeløs action. Vi vil have substance, kritiske holdninger til det nuværende samfund og for mit vedkommende afsnit som er selvbærende, gerne som en del af en længere helhed.

  Jeg er stadig ikke helt tilfreds. Måtte se et afsnit Voyager bagefter sæsonfinalen, bare for at blive glad igen.

  #7

  Krael
  Bruger
  2.342 indlæg
  Offline

  En middelmådig serie, der ikke fremmer “Star Trek”-navnet. Men som andre påpeger startede andre Star Trek-serier også lidt slapt op.
  Lidt mindre main-plot og lidt mere sub-plot med mulighed for at udforske den ubegrænsning en sci-fi serie giver.

  Den eneste spændende karakter, jeg bryder mig om er i virkeligheden Saru – resten er der bare. Og hvad sker der for, hun ligner Rihanna så galt meget?

  Anyways, jeg sticker selvfølgelig around for en sæson 2, det er klart. Alt sci-fi er bedre end ingen sci-fi.

  #8

  gumshot
  Bruger
  182 indlæg
  Offline

  Hvis andre ikke allerede selv faldt over den, så er her også et review, som ikke just synes den har sjæl, og den mangler lidt af det originale som de andre tidligere trekkie serier har formået, som jeg også synes mangler her.

  https://www.engadget.com/2018/02/13/star-trek-discovery-season-one-editorial/

  Er selv igang med Voyager på netflix Så det hjælper altid at se det efter denne.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #9

  re4per
  Bruger
  348 indlæg
  Offline

  Synes det gik ned af bakke efter Lorca røg ud. Så synes jeg generelt der er for mange kvinder med i serien. Politisk ukorrekt kommentar yes I know.

  CMDR Reaper

  #10

  Robert
  Bruger
  743 indlæg
  Offline

  #6

  100% enig.

  Tja...

Viser 10 kommentarer - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.