lørdag, januar 23, 2021

Space Hulk figurmaling

Daily Rush Debat Off-topic Space Hulk figurmaling

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Ixnatifual
  Bruger
  2.692 indlæg
  Offline

  Space Hulk Genestealer

  Besluttede mig for at male mine figurer til Space Hulk 4th edition, som jeg for nyligt har købt. Da jeg ikke kunne finde ud af at male så jeg en masse Youtube videoer. læste guides og øvede mig på en mindre gruppe bueskyttefigurer inden jeg kastede mig over Space Hulk.

  Har nu malet min første Genestealer.
  Space Hulk Genestealer.

  Tror det bliver ret tilfredsstillende når alle figurer er malet. Der er vist 22 Genestealers, 14 Blood Angel Terminators og en del dør-baser, så der er lang vej endnu. Maler alle Genestealers først da jeg nok er blevet bedre når de er færdige, og jeg vil helst have mine Terminators ser så fede ud som muligt.

  Spillet er kanonfedt og alle delene er utroligt flot lavede generelt. Klart det flotteste brætspil jeg nogensinde har set.

  Dog en dyr fornøjelse. Købte brætspillet for 700,- i Tyskland ekskl. leveringsomkostninger. Maling, pensler osv. kostede mig vist omkring 1.200,- samlet.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 152 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Noize
  Bruger
  4.552 indlæg
  Offline

  den er flot, god hobby som jeg har fået sønnike til at springe på iform af nogle warhammer 40k figurer og et mindre brætspil. og så kan jeg også lære det på samme tid :D, syntes også vores er blevet rigtig gode.

  #2

  Had
  Bruger
  2.778 indlæg
  Offline

  Brugte det meste af 1. g i 1991 på det spil. Stadig et af de bedste brætspil

  Unlimited tolerance must lead to the disappearance of tolerance

  #3

  CrackMaND
  Bruger
  1.078 indlæg
  Offline

  Den er rigtig godt malet. Hvor lang tid tager en enkelt figur?

  Og har du overvejet warhammer quest? Har selv kigget på begge spil, men har ikke kunne vælge.

  May the source be with you

  #4

  Ixnatifual
  Bruger
  2.692 indlæg
  Offline

  #1 Det må være fedt at se gennem et barns øjne. Det er lidt en dyr hobby for en bette knægt, så det er nok en fordel når farmand også synes det er fedt

  #3 Det er lidt svært at sige. Jeg har arbejdet på figuren i #0 om aftenen over 3-4 dage. Jeg bruger noget paint retarder der gør malingen holder sig våd længere. Det giver mig længere tid til at arbejde med den maling jeg har på paletten, men betyder også jeg skal vente på det tørrer. Typisk maler jeg lidt og så holder en længere pause hvor jeg laver noget helt andet. Så det er lidt svært for mig at sige hvor meget effektiv maletid jeg har brugt. Jeg eksperimenterede også lidt med denne inden jeg var tilfreds med farverne osv.

  Men nu hvor jeg ved hvordan resten skal males vil jeg kunne male ret effektivt ved at male flere ad gangen. Hvis jeg arbejder med nok ad gangen kan malingen nå at tørre på den første når jeg er færdig med den sidste. Prøver at tage de næste tre samtidigt. Men det er nu også fint nok med pauser så man ikke kører træt i det.

  Jeg ved ikke om man kan få det gamle Warhammer Quest stadigvæk. Det kunne jeg egentlig godt tænke mig. Jeg har set det der hedder “Silver Tower” som vist er nyere, men temaet i det er lidt for sært til jeg synes det er spændende.

  #5

  Flashheart
  Bruger
  568 indlæg
  Offline

  Den er blevet virkelig god!

  Hvis det her er én af de første figurer som du maler, så er du lidt af et naturtalent

  Post nogle flere billeder efterhånden som projektet skrider frem.

  #6

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.498 indlæg
  Offline

  Jeg har gjort en smule i warhammer og warhammer 40k i min ungdom, og er enig med #5, det ser sq godt ud! Ser frem til at se en malet terminator

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #7

  Festival_H
  Bruger
  4.630 indlæg
  Offline

  Enig med de andre. Jeg maler også figure og er min egen værste dommer.

  Det der er rigtig flot. Håber du opdater tråden her som du kommer længere og glæder mig til at se når du når til Broodlord

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #8

  Spionas
  Bruger
  1.677 indlæg
  Offline

  Enig med de andre. Jeg malede også lidt figurer som teenager og din er rigtig fin af en nybegynder. Langt bedre end jeg selv blev.

  Vil gerne se mere.

  #9

  Ixnatifual
  Bruger
  2.692 indlæg
  Offline

  Jeg malede Hero Quest figurer da jeg var knægt, men jeg vidste ikke noget om processen dengang så de blev ret grimme. Jeg malede dem som man ville male et hegn. Godt nogen opfandt Internettet sidenhen

  #10

  Elleve
  Bruger
  3.891 indlæg
  Offline

  Det ligner absolut ikke en der har malet sin første figur, men du skriver selvfølgelig også at du har øvet dig lidt først. Rigtig flot. Vil gerne se mere

  "You are the owner and operator of your own brain"

  #11

  Tjaz
  Bruger
  3.974 indlæg
  Offline

  Lige som hurtig indskydelse, hvis der er nogen som vil købe et sæt Space Hulk 4th edition, så har jeg et til salg. Spillet 1 gang, ej malet, der er nogle små mærker på nogle af blip tokens (ingen betydning). 450,- pp. eller afhentet i Odense.

  #12

  LiberNull
  Bruger
  5.238 indlæg
  Offline

  Nice… rigtigt godt malet som første figur

  Jeg går selv snart i gang med at figurer igen efter mange års pause (ca. 15-20 år). Når jeg engang har fået købt al den maling jeg får brug for… leder stadigvæk efter et sted med rimelige priser.

  Den gang var det Games Workshop’s Space Marine. Nu bliver bliver det mere mine figurer til diverse figurer til forskellige brætspil som f.eks Blood Rage.

  Jeg kan i øvrigt anbefale Sorastro’s Painting channel på youtube… hvis at du ikke allerede kender den.

  On MySpace... No One Can Hear You Scream.

  #13

  Ixnatifual
  Bruger
  2.692 indlæg
  Offline

  #12 Fed kanal. Han har nogle guides til at male Descent figurer. De er ikke særlig høj kvalitet i forhold til GW figurer, men han får dem til at se flotte ud alligevel. Godt at have i mente da jeg har Descent, men ikke har malet figurerne. Har abonneret.

  Jeg har mest lært fra TheApatheticFish, WarhammerTV, og StrikingScorpion82.

  Selv har jeg indkøbt Citadel maling, men Vallejo skulle være billigere og faktisk lidt bedre kvalitet. Der er nogle sider hvor man kan se hvilke Vallejo farver svarer til hvilke Citadel farver. Det gør det lidt nemmere at følge diverse guides som benytter Citadel maling.

  Når jeg for brug for mere maling vil jeg nok gå efter Vallejo selv. Har købt primer spray og pensler fra Army Painter, som også er billigere end Citadel.

  #14

  LiberNull
  Bruger
  5.238 indlæg
  Offline

  #13
  Har også mest tænkt mig at holde mig til Citadel… og så måske supplere op med enkelte farver fra Vallejo.

  Og helt enig, han rigtig god til at få alm. figurer til at se vildt fede ud. Der kan jeg især anbefale at se afnittet Zombicide: the black plague #1… som er en begynder guide. Hvor han skal male en stor bunke zombier. Hvor han viser hvordan man med simple tricks, kan få en masse figurer til at se fede ud men med masser af variation. Virkelig inspirende imo

  On MySpace... No One Can Hear You Scream.

  #15

  Festival_H
  Bruger
  4.630 indlæg
  Offline

  Hans seneste par videoer har været out of this world hvor han får det til at se super nemt ud at lave OSL (object source lighting) fra lava på basen og lys fra sværet.

  https://www.youtube.com/watch?v=hudimWrlbVQ

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 152 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.