tirsdag, september 19, 2017

Sovs til ris

Daily Rush Debat Off-topic Sovs til ris

  • Forfatter
    Emne
  • #0

    eXeel
    Bruger
    4.028 indlæg
    Offline

    Hej,

    Min kæreste og jeg er i vildrede! Vi vil meget gerne have ris noget oftere, men mangler en sovs der kan gå godt til det.

    1) Bearnaise er sådan lidt for tykt og “klamt” til det, synes jeg. Selvom hun elsker det.

    2) Vi har prøvet nogle forskellige paprikasovse, men det er ikke blevet særlig godt http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=6357

    3) Denne er nærmest den eneste, vi bruger:

    Koteletter i tomatfad (2 pers)
    1 løg.
    5 champignon.
    ½ rød peber.
    3 koteletter.
    1½-2 ds. flåede tomater
    ¼ ltr fløde.
    200 gr ris
    Salat

    Tænd pande (evt gryde). Brun koteletter. Herefter i fad. Løg, champignoner, rød peber hakkes. Det hele brunes i en gryde. Flåede tomater, fløde, salt og peber på panden. Røres sammen. Hældes over i fadet. 170 grader, 40 min.

    HJÆLP
    Kom med jeres gode forslag til sovse, som passer godt til risretter. Så det ikke kun er pasta og kartofler, den står på

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 62 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #1

    ballern
    Bruger
    258 indlæg
    Offline

    Soya. Og karry

    #2

    I_Like_Cookies
    Bruger
    985 indlæg
    Offline

    sur-sød sovs?
    Karry?

    I Gymnastics

    #3

    NoFaith
    Bruger
    3.734 indlæg
    Offline

    your kidding me right? du sider ikke seriøst og laver et indlæg om SOVS? haha

    Jeg kan ikke lige huske hvad den hedder men når jeg får ris og kylling så køber jeg en karry smagende sovs… bare mælk og smør og så pulver i… så er den hjemme

    Its Funny Because Its True...

    #4

    kenkari
    Bruger
    4.638 indlæg
    Offline

    En dejlig dansk brun sovs..

    Stay Loyal - Forget Royal

    #5

    BruneBanan
    Moderator
    34.720 indlæg
    Offline

    #3 your kidding me right? SidDer seriøst ikke og laver et indlæg i en tråd om SOVS? hah

    Jeg plejer gerne at bruge knorrs peber-sovs, det passer helt perfekt. Især hvis du har lidt paprika-grillet kyllingebryst eller lign.

    Ellers kan uncle bens hawaii sur sød sovs med små stegte kyllinge stykker også være et hit!

    Jeg tror sgu jeg prøver din(#1) opskrift i aften

    #6

    K19
    Bruger
    2.171 indlæg
    Offline

    ris og kødsovs smager faktisk meget godt (syns jeg)

    #7

    aff3
    Bruger
    3.102 indlæg
    Offline

    Den sovs der ligner bearnaise, men bare er mere mørk, nærmest orange. Aner ikk havd den hedder. Den smager supergodt til ris :p

    DER KOMMER SPYD!

    #8

    Human
    Bruger
    4.875 indlæg
    Offline

    wokmad.

    #9

    Montezuma
    Bruger
    2.656 indlæg
    Offline

    Karry. Det er da en nobrainer.

    #10

    Psykopat-Asiat
    Bruger
    1.287 indlæg
    Offline

    Hak nogle gulerødder, sød peper og løg, og svits dem i en gryde sammen med karry (rigeligt), salt og peper.

    Blend nogle æbler (omkring 3 stks.) og tilsæt med noget vand, og lad det simre. Jævn og smag til med ekstra salt, peper og karry.

    Smager dejligt

    I'm so smart...S-M-R-T!

    #11

    Kufad
    Bruger
    3.470 indlæg
    Offline

    Mange mener, at ris+brun sovs bare ikke passer.. Den påstand er jeg absolut uenig i, og efter egen kærlighed til omtalte sammensætning, videresendes hermed en varm anbefaling.

    PSN & XBL & Steam: kufad

    #12

    LZS
    Bruger
    694 indlæg
    Offline

    I kan da lave boller i karry

    PSN: Danish_Z

    #13

    RazorFish
    Bruger
    6.049 indlæg
    Offline

    Soya-sovs for helvede. Men ellers er bernaise-sovs til ris også godt!

    Sie sind das Essen, wir sind die Jäger

    #14

    jegharenstav
    Bruger
    539 indlæg
    Offline

    Bearnaise sovs er den eneste rigtige sovs til ris! =D

    Ja, derfor!

    #15

    eXeel
    Bruger
    4.028 indlæg
    Offline

    Okay, brun sovs har jeg dog aldrig hørt om skulle gå med ris Måske jeg tør prøve det en dag.
    Er ikke vild med karry, men er villig til at give det chancen.

    Det er meget de to eller specielt karry, der går igen. Er der andre krydderier og muligheder?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 62 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.