søndag, januar 17, 2021

Snydt på DBA, hvad kan man gøre?

Daily Rush Debat Off-topic Snydt på DBA, hvad kan man gøre?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  s7yler
  Bruger
  3.176 indlæg
  Offline

  Har været så godtroende at overføre penge (cirka 2500 kr) først til en på dba, han lovede så at sende varen når pengene var gået ind.

  Jeg var endda inde i hans bank (Nordea)og sætte dem ind kontant, i håb om at han så kunne se dem med det samme og sende samme dag. (fik kvittering på det naturligvis). Men såvidt jeg har kunne læse på nettet så kan bankerne ikke trække pengene retur igen?

  Men personen har intet sendt endnu (dog kun gået 2 dage nu) men det foruroligende er at han svare ikke mails, sms og på opkald. Dagen inden lovede han ellers at sende mig T&T med det samme den var sendt afsted. Og der svarede han på mine mails med det samme næsten HVER gang.

  Annoncen er stadig derinde, jeg har for sjov her til aften prøvet at henvende mig til ham som en anden person, der kom der svar med det samme! så han er der!

  Hvad kan man gøre? Det kan da ikke passe at enhver kan røvrende en på den måde og slippe godt fra det?

  Jeg har nogle adresser (for han har faktisk givet mig 2) men tror det er fakeadresser han har givet mig, fx bare med adresser med andre med samme navn som ham selv. Det jeg bare ikke kan få til at hænge sammen er at på den ene adresse der gik han faktisk i starten med til at jeg selv kunne afhente? (men det var for langt væk) hvis det er fakeadresse så ville han da ikke skrive dette? Kan jo være jeg bare skal tage et smut forbi, men han kan jo også altid bare vælge ikke at lukke op eller gemme sig. Så kan jeg ikke gøre så meget. (tror det er en lejlighed i en bygning med mange beboer)

  Så har jeg 2 mobilnumre (et af dem er et 3 nummer), men han svare ikke på nogen af dem, og der er ingen info på dem via dgs.dk

  Help? Det er sidste gang jeg bare overføre penge først. Troede bare man kunne stole på folk.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 51 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Mazeios
  Bruger
  1.330 indlæg
  Offline

  Du kan politi anmelde ham og så ellers glemme sagen.

  Hvis du er heldig bliver du positivt overrasket en dag.

  Men det er nok ikke noget du skal sætte næsen op efter.

  "It´s only a Game until you win"

  #2

  s7yler
  Bruger
  3.176 indlæg
  Offline

  nej det er nemlig det, der er sq nederen at det er så let at røvrende folk på den måde og politiet intet vil gøre…..

  #3

  MrMathias
  Bruger
  13.136 indlæg
  Offline

  hvis du ikke har dokumentation på aftalen, så kommer du ingen steder, og selvom du har, så er det ikke engang sikkert det holder i sidste ende.. men det er selvfølgelig værd at prøve!

  #4

  xcan
  Bruger
  1.091 indlæg
  Offline

  Det er bl.a. derfor at jeg helst handler face to face,- har dog solgt via post for et par tusind et par gange. Der har det dog været via dailyrush.dk, hol.dk eller hwt.dk og kun til brugere man ikke kan finde noget snavs på.

  Kunne ALDRIG finde at handle på dba og lign. steder, hvis det skal ske via post og overførelser.

  MinecraftListen.dk - Den Danske Minecraft serverliste.
  Crafters.dk - It's all about the community..

  #5

  s7yler
  Bruger
  3.176 indlæg
  Offline

  #3 jeg har en masse emails fra ham hvor vi skriver frem og tilbage, det er vel dokumentation nok?

  Det kontonummer han ville have mig til at sætte penge ind på var et firma kontonummer ifølge det han sagde, hvor jeg skulle angive et specielt ID som reference, så pengene blev dirigeret hen til ham. Så det er garanteret også noget fusk så jeg ikke kan få pengene retur igen. Øvbøv

  #6

  klezee
  Bruger
  294 indlæg
  Offline

  Har selv prøvet nogen lignende, dog med 3.200 kroner, også på DBA.
  Du kan anmelde sagen, og det er det.
  – Så må tiden vise, om personen bliver fundet. Men selvom personen kommer for en dommer, så er det ikke sikkert, at du får dine penge igen.

  Personligt mener jeg at sider som DBA, bør validere dem som sælger på deres side, ikke bare med cpr. Men også hvor der bliver sendt et brev til personens bopæl. Dog stadig ingen garanti for at det holder

  Er selv i kontakt med politiet omkring min sag. De beder bare om de mails du har, og eventuelle faktura.

  #7

  kazzi
  Bruger
  243 indlæg
  Offline

  Også af den grund jeg aldrig sender penge til nogen før jeg har vareren i hånden, er alt for mange som fusker da du ikke kan gøre en skid ved det, det kedeligt folk er såden men er det sværre den verden vi lever i og selvom du ikke finder noget på personen er det ikke ret svært at oprette ny bruger og starte for fra.

  #8

  rancid
  Bruger
  1.618 indlæg
  Offline

  Jeg mener at et af forbrugerprogrammerne på tv2 lige har haft noget oppe med dba. Det kan være du kan finde noget juridisk bistand der… Mener det var Basta i sidste uge men jeg er ikke sikker.

  #9

  s7yler
  Bruger
  3.176 indlæg
  Offline

  #8 ja så det faktisk, jeg er bare så dum for troede ikke det ville ske for mig selv hehe men så har jeg fået en lærerstreg!

  #10

  sario
  Bruger
  225 indlæg
  Offline

  Det er nedern sådan noget..

  Har selv prøvet det over DBA, da jeg og min ven manglede billetter til Skanderborg Festival. Han svarede heller ikke på mails eller telefon opkald, da jeg havde overført pengene.

  Men heldigvis var der en anden, som også var blevet udsat for den samme person. Han havde anmeldt ham til politiet og det samme gjorde jeg så.

  Kan ikke helt huske hvordan jeg fik navnet på snyderen, da han var under forskellige dæknavne, men tror nok jeg gjorde det at, jeg oplyste de kontoer han brugte til min bank og derefter kunne de se hvem det var og hvilken bank han kom fra. Du kan jo altid prøve..

  Politiet fandt ham da heldigvis og satte ham i fængsel og at jeg fik mine penge tilbage.

  aka Sario - BF1942 | Decoy Otagon - BFBC2 | BF3 - Bwoo

  #11

  s7yler
  Bruger
  3.176 indlæg
  Offline

  Det første jeg gør imorgen (såfrem der stadig intet svar er kommet fra ham) er at kontakte banken jeg var inde i og høre dem ad, derefter bliver det DBA og så politiet…..

  #12

  MrMathias
  Bruger
  13.136 indlæg
  Offline

  Er det her ikke sådan en situation, hvor man kan gå i banken, skrive under på, at ens penge er blevet stjålet, for derefter at modtage dem, gennem en forsikring?

  sådan gør man jo med dankortsvindel, men grænsen er muligvis gået i dit tilfælde?

  #13

  s7yler
  Bruger
  3.176 indlæg
  Offline

  jo men her er det ikke tale om dankort, og der er gået 2 dage, så er reglerne nok ikke til min fordel mere

  #14

  MrMathias
  Bruger
  13.136 indlæg
  Offline

  #13 du har jo teknisk set ikke haft mulighed for, at opdage det før nu

  men jeg tror sku jeg ville tage et kald til politiet, og til banken bagefter.. det må være det eneste er rigtige at gøre? måske anmelde ham til dba også?

  #15

  Anonym 2.096 indlæg
  Offline

  #14 – Det gælder ikke ved bankoverførsler, desværre.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 51 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.