fredag, marts 22, 2019

Ser du frem til at dø`?

Daily Rush Debat Off-topic Ser du frem til at dø`?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  DasJux
  Bruger
  1.265 indlæg
  Offline

  Vi tænker vel alle over, hvad der sker når vi dør. Personligt tror jeg på, at det der sker er, at det bliver ligesom før vi blev født. Altså ingenting. Så er spørgsmålet bare, om det er godt eller skidt. For mig er det ligegyldigt… Men man tænker da alligevel over de folk, der har oplevet nærdødsoplevelser. Jeg har dog alligevel tænkt, at det nok er en form for drømmestadie, der gør at folk tror de har oplevet noget større… Igen, hvis jeg havde en nærdødsopelvelse og så noget bedre på den anden side… Så havde jeg nok skudt mig selv. Lidt som i plottet i Martyr (selvom det er åbent for fortolkning. Fantastisk film, kan anbefales til de som ikke har sarte sjæle)

  Jeg så, så en video på youtube, som egentlig kommer ind på noget der minder om min teori. Han snakker om stoffet DMT, der åbenbart kan frigøres i hjernen. Har vi nogle religiøse hoveder her, eller er i alle ligeså kedelige som mig? Og betyder det noget for jer, hvad der sker efter?

  Link til video

  Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 51 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  zyDocx
  Bruger
  2.059 indlæg
  Offline

  Mit syn på døden er forholdsvis neutralt. Jeg glæder mig ikke til at dø, men jeg frygter heller ikke, at det på et tidspunkt bliver min tur.

  Jeg tænker på det, som når jeg efter en lang dag får lov at gå i seng, hvor jeg ikke skal noget dagen efter. Her finder jeg det ganske lækkert at kunne “sove længe”. Jeg tror, at jeg – vel og mærke hvis jeg får en okay langt liv, uden en masse elendighed – på min gamle dage vil have det okay med tanken om at lægge mig til at dø – som når jeg går træt i seng, hvorefter jeg kan få lov at “sove længe”

  #2

  VampiricEye
  Bruger
  24.442 indlæg
  Online

  Jeg er spændt på at se, hvad der er på den anden side (formentlig ingenting), men jeg har ikke travlt med at finde ud af det.:)

  Nintendoredaktør

  #3

  Emilsa
  Bruger
  10.606 indlæg
  Offline

  Jeg har en ide om at selve dødsøjeblikket er som at falde ned i en fraktal, for at falde ned i en fraktal, for at falde ned i en fraktal… og at øjeblikket nok nærmest føles som en evighed.

  “Jag har inget emot att dö, bara inte i morgon, jag har en del jag skall göra först.”, "Måndag är en frivillig dag, tisdagen skola vi supa, onsdag super mäster och jag, torsdagen äro vi sjuka, fredagen gör vi alls ingenting, lördagen väntar vi sabbaten in, söndagen är det vila."

  #4

  TormDK
  Bruger
  14.378 indlæg
  Offline
  #5

  Xerial
  Bruger
  54 indlæg
  Offline

  Hvis du er intereseret i det emne så prøv at se filmen “The Discovery” på netflix.
  Den handler om en videnskabsmand som beviser at der sker noget efter man dør. Dette gør er der er millioner der begår selvmord for at komme over på den anden side.

  Man følger så videnskabsmanden og dem omkring ham mens han forsætter sin udforskning af hvad der reelt er der sker når man dør.

  Jeg syntes det er en film som er værd at se.

  #6

  Ixnatifual
  Bruger
  2.028 indlæg
  Offline

  Kan ikke se hvorfor der skulle ske noget specielt. Ser ikke frem til det nu, men hvis jeg bliver oldgammel og kroppen er ved at falde fra hinanden vil jeg på det tidspunkt nok se frem til det.

  #7

  DasJux
  Bruger
  1.265 indlæg
  Offline

  #5 Lyder spændende, den vil jeg helt sikkert give et kig. Men jeg tror næppe, at det overbeviser mig.

  Det skal også siges, at jeg er bipolar. Så i mine depressive perioder, er det faktisk troen om, at der netop ikke sker noget efter døden, der faktisk holder mig i live. Man kan jo ligeså godt leve i helvede, hvis der alligevel ikke er noget på den anden side alligevel. Så sker der trods alt noget, i forhold til ingenting igen, så synes jeg faktisk ikke det var så slemt før jeg blev født. Jeg kan alligevel ikke huske noget af det, og jeg er ret sikker på det samme sker, når man dør. Vores hjerner vil bare gerne have der sker noget mere, fordi det er svært, at forholde sig til, som levende individ.

  Det er tragikomisk. Jeg er 26 år gammel og er lige blevet udredt for bipolar… Det er svært, at vende sig til tanken om, at jeg skal leve resten af mit liv med perioder, hvor jeg vitterligt har lyst til at dø. Og samtidig med perioder, hvor jeg faktisk føler jeg kan alt. På den ene side føler jeg, at jeg er bedre end alle andre, på den anden side føler jeg, at jeg er værre end alle andre.

  Derfor tænker jeg meget på døden for tiden. Jeg har dog aldrig forsøgt aktivit selvmord, netop af den grund at jeg ikke tror på der sker noget efter døden. Selvfølgelig er selvmord også stik imod mange religioner, så hvis det endelig var, ville jeg ende i helvede, hvis jeg gjorde det. Men så igen, det ville alle af os ikke ortodokse religiøse

  Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

  #8

  SturmW-Ghost
  Bruger
  11.880 indlæg
  Offline

  Jeg ser ikke ligefrem frem til at stille træskoene – Måske fordi jeg var sammen med min far da han døde af lungehinde kræft – Patienten dør ved kvælning. Du kan egentlig bare stå og se på total hjælpeløs.

  Vi ved dog heldigvis ikke hvordan vi skal herfra. Jeg ved kun, at jo ældre jeg bliver, jo hurtigere synes jeg tiden går.

  Jeg har selv prøvet at være “død” da jeg for over 5 år siden havde en blodprop i hjernen.
  Til mit held kørte der en ambulance i nabobyen 2 km væk, så de var fremme på ca. det samme tidspunkt som jeg valgte lige at holde en lille pause fra livet og tage en snak med the big man in the sky.
  Jeg troede egentlig ikke på det, og mente at jeg bare var besvimet, men lægen på sygehuset sagde han kunne se det via blodprøverne – Så det må jeg bare tro på.

  Jeg husker det egentlig ikke som noget slemt fordi det gik så hurtigt. Jeg havde fået det utrolig dårligt en 20 min’s tid før det skete, og jeg havde dobbeltsyn. Gik ind for at hvile mig.
  Lagde ganske stille på sengen, og husker bare, at jeg pludselig ikke kunne tale – dvs. indeni mit hoved forstod jeg det godt, men det der kom ud af munden lød som en baby, og min mor og moster så mærkeligt på mig. Jeg husker dog ikke det øjeblik hvor jeg mistede bevidstheden. På det tidspunkt havde de heldigvis ringet 112.

  Der var intet lys for enden af en tunnel, men jeg har et mærkeligt minde af at jeg er hævet over mig selv, og ser mig selv modtage hjælp fra ambulancefolkene og lægen der kom i lægeambulancen, og bare tænker, at jeg ligner en idiot som jeg ligger der.
  Hukommelsen er først klar efter jeg vågnede op på sygehuset 5 timer senere.
  Ifølge min mor havde jeg været vågen før det, men jeg husker det ikke.

  Jeg kom fra oplevelsen uden mén – Ifølge eksperterne udelukkende pga. den hurtige indsats og fordi den ramte et heldigt sted i hjernen – Så det er jeg naturligvis taknemmelig for.

  Jeg har en søster som ikke var ligeså heldig, og som i dag ikke kan have et fuldtidsarbejde, og er begrænset på flere områder fysisk/psykisk.

  Så mit input er, at der er umiddelbart ikke noget at se frem til. Og hvis det endelig skal ske, så lad det ske, så man ikke vender tilbage som en grønsag, der er fanget i sin egen krop, og er afhængig af andres hjælp til alt.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #9

  Jacques
  Bruger
  9.885 indlæg
  Offline

  #3, arj, hvor dybt < 3

  Bye with a warmly hugs

  #10

  Bullit
  Bruger
  902 indlæg
  Offline

  Jeg har altid tænkt om man mon kan dø uden at opdage det? Selvom man dør i søvne eller bliver skudt igennem hjernen uden at man var klar over det skulle ske, når man så at tænke ohhhh shit nu døde jeg squ?

  Don't say motherfucker, motherfucker.

  #11

  JVA
  Bruger
  1.243 indlæg
  Offline

  https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_suicide_and_immortality

  Hvis dette tankeeksperiment er sandt, er vi alle subjektivt udødelige.

  Robespierre havde ret.

  #12

  ice_boy
  Moderator
  13.540 indlæg
  Offline

  Jeg ser nu ikke frem til at skulle dø, men umiddelbart så frygter jeg det heller ikke, i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt.

  Hvad der sker efter døden?
  Hmmm, aner det ikke, men tænker der sker et eller andet

  #13

  Fox
  Bruger
  3.556 indlæg
  Offline

  Jeg synes uanset hvordan, så virker det ikke logisk el. giver nogen mening med døden at der skulle være et “next level of exsistence” – for hvad hvis du dør som 1 årig ?! Vil du så være et spædbarn i al evighed ? Hvis du dør som 100 årig – en gammel geezer i al evighed ?! …og et himmel og helvede tror jeg da slet ikke på. Jeg hælder nok til (som andre) at man bare er væk. Reset player one.

  Hvis jeg skal gøre det deep….så tror jeg at vi er fanget i vores egen lille boble og genlever ens liv 1000000000000000000x – hvilket forklarer dejavu og andre ting. Om vi lige frem er fanget i matrixen er måske lige en kende for Scifi, men HVIS man teoretisk kan rejse i tid – så vil der jo være mennesker der er “fanget” – for hvorfor kan du ellers besøge dem ? …endnu deepere beder du om ?! Ja ok, HVIS man tror på aliens (greys)….hvorfor skulle de på nogen måde være kompatibel med mennesker….hvis de ikke selv har menneskelig DNA i systemet ? (man hører jo om “avl” osv. – hvis man giver sådanne historier bare lidt kredit..) Kunne det være mennesker om 1 mio. år der rejser frem og tilbage og “høster” lidt materiale engang i mellem….hvilket ville forklare hemmeligholdelsen osv. – for VAR det fremtidens mennesker = ville vi jo forlængst være døde og kosmisk støv og netop bare genleve vores liv om og om igen….

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #14

  StiX
  Bruger
  6.351 indlæg
  Offline

  Kan meget godt lide Socrates take på døden inden han blev henrettet.
  Som han så det kunne der ske 1 af 2 ting. Enten var man død i stil med en meget dyb og drømmeløs søvn… Og hvem bryder sig om at blive vækket når man sover dybt lækkert?
  Ellers ville der være en form for himmerige hvor man kunne få lov at gå og chille med alle de andre gamle filosoffer, hvilket også var ret fedt.

  Er dog selv tilhænger af teori nr. 1 😊

  - fordi jeg siger det...

  #15

  Emilsa
  Bruger
  10.606 indlæg
  Offline

  #9 Æd 4.5 gram spidsnøgenhat og det giver god mening

  Anyways, jeg antager at når hele systemet lukker ned, så frigives der en hel del kemi oppe i hjerne og man mister ligesom forbindelsen til ens sanseorganer… Så det må virkelig være som et intenst trip, det forklarer også tunler med lys og svæveoplevelser osv.

  “Jag har inget emot att dö, bara inte i morgon, jag har en del jag skall göra först.”, "Måndag är en frivillig dag, tisdagen skola vi supa, onsdag super mäster och jag, torsdagen äro vi sjuka, fredagen gör vi alls ingenting, lördagen väntar vi sabbaten in, söndagen är det vila."

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 51 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.