mandag, juni 18, 2018

Så i gårsdagens Trump pressekonference?

Daily Rush Debat Off-topic Så i gårsdagens Trump pressekonference?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 250 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  BruneBanan
  Moderator
  35.419 indlæg
  Offline

  I retrospekt er “Idiocracy” fra 2006 den mest skræmmende dokumentarfilm i mands minde.

  https://www.youtube.com/watch?v=sGUNPMPrxvA

  #2

  ice_boy
  Moderator
  13.283 indlæg
  Offline

  Han er en af de største klovne jeg længe har set, kan virkelig ikke fordrage ham og hans personlighed.

  #3

  Fox
  Bruger
  3.322 indlæg
  Offline

  …meh…der er så mange Trump udmeldinger, at jeg kun ser/læser guldet ! Det der var jo ikke engang en SNL-parodi værd.

  Men det virker nu også nogle gange som om, at man forsøger at sabotere indenfra. Der må seriøst være nogle rådgivere der enten bare ER stupide eller bevist giver ham forkerte råd.

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #4

  bet
  Bruger
  3.011 indlæg
  Offline

  Han er jo helt væk.. Skræmmende.

  Mein Vater war ein sehr berühmter Spürhund... in Düsseldorf!

  #5

  Minardi
  Tilskuer
  1.297 indlæg
  Offline

  Hvad drikker møller
  øller øller øller

  #6

  Nix
  Tilskuer
  1.158 indlæg
  Offline

  Mere hellig harme fra Rushernes rødradikale kor.
  Man orker efterhånden ikke at tage hansken op, score man et par points bliver tråden alligevel lukket og det sidste par kommentare slettet. Det er ellers blevet sagt at disse tråde hænger moderatorene langt ud af halsen. Har i hørt om vinterferie?

  Nix

  #7

  Kochie
  Moderator
  19.570 indlæg
  Offline

  #6: Jeg synes, at det er befriende at se, hvad der sker, når Trump lyver og bliver forholdt løgnen på stedet. Jeg håber egentlig, at de medier, der dækker amerikansk politik, i fremtiden altid er i kontakt med en kollega, der kan faktatjekke Trumps påstande med henblik på at gøre det samme, som journalisten gør i ovenstående klip. Det kunne være interessant at se, om det får Trump til at lyve mindre.

  #8

  Phonetic
  Admin
  23.309 indlæg
  Offline

  #3: Gårsdagens “presseshow” var ikke planlagt som sådan. Bar det også ret tydeligt præg af. Det må ikke være let at være en del af hans Stan.

  Daily Rush Head Honcho

  #9

  Nix
  Tilskuer
  1.158 indlæg
  Offline

  #7
  Den grundlæggende taktik som Trump benytter overfor maninstream-pressen er at han afbryder dem beskriver dem dem som farvede og nægter at besvarer deres(efter hans mening ladede) spørgsmål. I kan kalde ham vanvittigt,misforstået og ude ihampen, men der er imo tale om en helt bevist taktik.
  Dette slipper han afsted med overfor en væsentlig del af befolkning som pressen tydelig har mistet presitge overfor.
  Denne offensive taktik ser faktisk ud til at gå bedre end den sædvanelige defensive som republikanere normal har overfor pressen.
  Kommer den taktik til at virke på lang sigt er alle de harmfulde artikler alle de forfærdede blogs og tweets, totalt irelevante. Den befrielse du føler giver kun ekko i dine egne rækker, nyd følelsen af den for det er alt hvad du får ud af det.

  ‘The public doesnt belive you people anymore!’ -DT

  ‘Hvem skal faktachecke faktachekerne?’ Relancering af klassisk citat på dailyRush.

  Nix

  #10

  Kochie
  Moderator
  19.570 indlæg
  Offline

  #9: Jeg kalder ham da ingen af delene, hvor får du dog det fra?
  Jeg ved heller ikke, hvad det er for nogle rækker, du gerne vil placere mig i. Det lyder ærlig talt en lille bitte smule søgt.

  Jeg forholder mig udelukkende til, at Trump åbenlyst lyver foran en række journalister, hvorefter at én af disse journalister gør ham opmærksom på, at han har løjet.

  Hans efterfølgende reaktion er fantastisk, og jeg håber, at vi får mere af samme skuffe.

  Hver gang han lyver, skal der gerne være en (eller flere) der formår at opdage løgnen for så at præsentere den for ham og se, hvordan han reagerer.

  Mere af det, tak.

  #11

  Phonetic
  Admin
  23.309 indlæg
  Offline

  #9: Selvfølgelig er det helt bevidst og det er også derfor det er ekstra skræmmende. Jeg tvivler på han får held med det – eller rettere får held til at gøre det til normen, at folket får nyhederne fra præsidentens og “hans mediers” mund. Det vil skabe konstant mere splid og endnu mere voksende skel imellem de som stemte på ham og de som ikke gjorde.

  Lige pt. synes han og hans stab at have meget svært ved at kontrollere noget som helst. Allerede nu røget en del hoveder og det synes noget kaotisk med de udmeldinger der kommer og hvem som får mundkurv på (Conway synes kørt ud på et sidespor). Jeg kunne godt forestille mig at Trump i lighed med mange andre præsidenter er ved at vågne op til en verden med realpolitik. Trump er måske nok den der har været mest naiv på forhånd.

  Daily Rush Head Honcho

  #12

  Nix
  Tilskuer
  1.158 indlæg
  Offline

  #10 Hvad er er åbenlyst overfor dig er irellevant hvis der ikke er nok der tager dig og dine alvorligt. Dit ønske om at få faktacheket Trump i mine øjne et tegn på du ikke helt har forstået hvor medtaget mainstreanpressen og den politiske elites ry efterhånden er. Fakta-smakta!
  Jeg er helt sikker på det vil opstå mange flere situationer som du vil kalde åbenlys løgn og som pressen vil fremstille som skandaløs optræden. Spørgsmålet er bare om nogen uden for de politiske korrekte hylekor gives a fuck.

  #11 At du kalder situationen for skræmmende er på en måde fint i mine øjne, for det understreger du ser en delmængde af den alvor jeg ser i situationen. Jeg føler dog med spænding og nysgerrighed i de historiske muligheder i denne antiestablisimentbølge der vælter ind over den vestelige verden i disse år. Sikke en masse spænding vi får en en lang række Europæiske valg i år, det er interessant tider vi lever i .
  Jeg er faktisk også enig i at the Jury stadig er ude i sagen om Trumps taktik skulle være en succes. Det bliver næppe en klar win, men din tvivl på han held,lyder nu lidt hen af ønsketænkning i mine ører.

  Nix

  #13

  RabidSquirrelX
  Bruger
  187 indlæg
  Offline

  Seriøst hvordan kan han stadigvæk sidde som præsident…
  Hele hans retorik og væremåde er som en baby der ikke får hvad den peger på.
  “verdens bedste” nation med ham i spidsen… Hold kæft jeg ville skamme mig som amerikaner. Det gør jeg nu alligevel.

  #14

  Kochie
  Moderator
  19.570 indlæg
  Offline

  #12: Nu er det jo ikke bare mig, en sølle borger, der ud af det blå påstår, at Donald Trump løj. Enhver kan ved selvsyn se indslaget og konstatere, at han løj.

  Jeg forstår ikke helt, hvorfor du insisterer på at proppe mig i en eller anden kasse og samtidig virker til at være meget sikker på, at du i hvert fald ikke befinder dig i den samme kasse.

  Men hvis det er fordi, du ikke kan høre Donald Trump lyve i det omtalte klip, så kan jeg godt forstå det. Så er vi absolut i to forskellige kasser.

  Og hov, inden jeg glemmer det; der er skam nogen udenfor “de politiske hylekor” der “gives a fuck”: Jeg gør. Og jeg er ikke en del af noget hylekor. Jeg er bare glad for, at Donald Trump blev taget i en lodret løgn, og at han ikke kunne finde en grimasse, der ville passe bedre end den, han fandt. Skønt, siger jeg.

  #15

  Phonetic
  Admin
  23.309 indlæg
  Offline

  Denne tråd vil blive lidt hårdere modereret. En kommentar fjernet pga. afsporing og efterfølgende kommentarer dertil, da de ikke længere giver mening. Lad os forholde os til emnet uden for mange sidespor vi har været på i tidligere tråde.

  Daily Rush Head Honcho

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 250 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.