onsdag, november 25, 2020

S: EIZO 20″ monitor

Daily Rush Debat Køb og salg S: EIZO 20″ monitor

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  cycron
  Bruger
  839 indlæg
  Offline

  EIZO FlexScan T660i-T

  Optimal opløsning: 1280×1024@75Hz

  Pris: 750 kr.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 30 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Justice
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  EIZO FlexScan T660i-T

  ingnegg EUALE kan fjen dine bassis ufravigelgei rettigheder - GG SB

  #2

  JFK
  Bruger
  3.400 indlæg
  Offline

  Den optimale opløsning er vel afhængigt af hvad man skal bruge den til?

  Mvh
  Jacques

  #3

  Justice
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  læs selv inde på den der side.

  Det der menes med “optimal” opløsning, er den højeste opløsning, hvorved der kan opnås tilfredsstillende hz.

  ingnegg EUALE kan fjen dine bassis ufravigelgei rettigheder - GG SB

  #4

  cycron
  Bruger
  839 indlæg
  Offline

  @justice
  Tak for det

  For 1000,- kan jeg give en HL2 kupon med

  #5

  hardcore_gamer
  Bruger
  5.286 indlæg
  Offline

  det er fristende, den er en smule større end min DELL m992 (19″) men passer nok ikke godt sammen med mit kabinet.

  den optimale er vel det samme som anbefalede (på min: 1024*768 85 Hz) altå det der er det anbefalede er det samme som det der gør at den holdere længere tid, så den ikke går i stykker hvis du fx kører en psyko opløsning med for mange hz og så går den i stykker af det, det er simpelthen det du anbefales til at køre med for den ikke skal gå i stykker.

  jeg kører nu anyway med 1600*1200 70 Hz og får ikke ondt i øjnene.

  det skal lige siges, at nogle store skærme ikke er så gode til små opløsninger, min kan fx. ikke klare 640*480, så begynder den at sige mærkelige lyde, altså pipelyde, og det har den ikke godt af, men så snart man går en opløsning op, så er det ikke noget problem længere.

  men er meget fristet til at byde, den kunne være rar til udvidet skrivebord, er træt af min lillesøsters 15″, og HL2 kuponen får mig til at græde, ville virkelig gerne have det spil.

  Jeg er ikke god til banko

  #6

  Shammy
  Bruger
  2.296 indlæg
  Offline

  #5

  roflmao. hvorfor er det lige at vi altid skal høre om dine specs og søster? store skærme er lige så gode til at køre lave opløsninger som små. han prøver jo på at sælge en skærm. så der er ingen grund til at du fortæller det.

  EDIT: hvorfor er eizo altid så tunge? 37 kg.

  #7

  DarkHill
  Bruger
  13.444 indlæg
  Offline

  fordi eizo laver kvalitet =) gode dele er tit tungere end halvdårlige dele. bare løft en psu der er ca 3 år gammel og så løft en psu fra fx qtec der skulle være på 500w. den 3 år gamle 250w er sikkert tungere, og kan garanteret klare højere belastning når det kommer til stykket =)

  / DarkHill

  #8

  hardcore_gamer
  Bruger
  5.286 indlæg
  Offline

  #6
  se sådan får du det til at lyde, forklarede blot hvorfor jeg ikke kunne byde, og jeg var træt af den lille skærm, men hvis du absolut ville have det til at lyde forkert er i orden, bare lad være med at flame

  og hvis du læste efter, så sagde jeg “nogle skærme” det er ikke nødvendigvis alle vel? jeg forklarede at min ikke var god, men at du så kommer og får det til at lyde som om at jeg siger alle er dårlige kan jeg ikke se hvad meningen er i.

  og jeg sagde at jeg var interesseret, men ikke havde råd, hvad er der nu galt i det? og ville bare fortælle at optimale opløsning var det samme som anbefalet, og det er der ikke noget at gøre ved, for de anbefaler altid en bestemt opløsning, og det er forskelligt fra skærm til skærm.

  hvad min søsters skærm angår prøvede jeg at komme med at argument for at jeg skulle købe den, jeg er ganske enkelt træt af den lille skærm som udvidet skrivebord, og en større vill være at foretrække.

  jeg har ikke sagt nogle spec udover skærmenes størrelse, du får det til at lyde som om at jeg remser alt mit hardware op, er det virkeligt nødvendigt for dig at overdrive hvad jeg siger til din fordel fordi du vil have andre til at hade mig? start sQ da en flamewar selv, eller det vil sige, det har du lige gjort, men får det til at lyde som om det var mig der startede den, og nu er alle enige med dig fordi du er ældre end mig, og uenig med mig fordi jeg kun er 16, hader mindreværdskomplekser.

  no offence.

  Jeg er ikke god til banko

  #9

  strid
  Bruger
  470 indlæg
  Offline

  haha optimal opløsning har noget at gøre med det displaypanel der sidder i skærmen og ikke opløsningen.

  Det erligegyldigt med levetid og opløsning. det har intet med hinanden at gøre. Du skal se på din DPI og det har noget med det at gøre.
  Med flatscreen er det ligemeget med hertz da det kun er de ting der bevæger sig der skal opdateres og derfor virker det anderledes.

  Get it ? Jeg var lidt om at fatte det men selv jeg blonde tøs kan

  #10

  Justice
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  HC_gamer: Det han mener er at det er lidt sjovt/tragisk at læse dine kilometer lange posts om dig og din lillesøsters computer. Du går altid meget hurtigt offtopic og skriver en masse skrald, som vi ikke kan bruge til noget – Det var hvertfald min opfattelse.

  #9: Yesyes, så siger vi det…

  ingnegg EUALE kan fjen dine bassis ufravigelgei rettigheder - GG SB

  #11

  Footy
  Bruger
  2.137 indlæg
  Offline

  0#
  Hvor gammel er den?

  #12

  Shammy
  Bruger
  2.296 indlæg
  Offline

  HG, jeg prøver ikke på at flame dig. det er bare – som #10 siger – meget belastene at skulle læse så meget når det kunne stå i 2 sætninger: “jeg er interreseret, men jeg har ikke råd”. alt andet er ligegyldig information. jeg gør det heller ikke for at få andre til at hade dig. er du paranoid? det er ikke alle der er efter dig. min post var henvendt til dig og ingen andre.
  og det med store og små skærme, jeg læste godt hvad du skrev og jeg svarede. jeg ved ikke hvorfor din skærm piver.
  boy, you’ve got issues. det har INTET at gøre med at du er 16! der er ingen der er efter dig. der er ingen ‘flamewar’.

  og så kommer no offence selvfølgelig. ved du overhovedet hvad det betyder? har du skrevet noget ‘offensive’ i din post? eller er det bare fordi du blev så ‘offended’ af det jeg skrev?

  #13

  hardcore_gamer
  Bruger
  5.286 indlæg
  Offline

  #12
  synes selv det jeg skrev var en smule grov, men whatever.

  det er desuden også meget belastende at læse dit, men det er en anden snak, synes bare du får mig til at lyde som en lille møgunge og dig selv til at lyde som et geni, og det lyder sQ som om at du flamer mig pg.a. jeg er yngre, kan huske du skrev i et indlæg at alle havde hjulpet mig, og at jeg havde samme påstande, delvist rigtigt, men ingen havd hjulpet mig, det er et eksempel.

  #9
  det jeg mener er, at hvis din skærm er sat til at køre 1600*1200 75hz, så er det ikke godt for skærmen, bl.a. ikke min, den holder max til 1600*1200 70Hz, det er det jeg har fået at vide.

  Jeg er ikke god til banko

  #14

  Shammy
  Bruger
  2.296 indlæg
  Offline

  “kan huske du skrev i et indlæg at alle havde hjulpet mig, og at jeg havde samme påstande, delvist rigtigt, men ingen havd hjulpet mig, det er et eksempel.”
  make sense please.
  det er altså ikke mig der for dig til at lyde som en lille møgunge. det klarer du helt fint selv. den havde du fortjent. det er kun dig der konstant bringer alder på banen. drop det dog. jeg er hamrende ligeglad om du så var 3½ eller 87. jeg er bare træt af at læse dine enormt lange posts igennem fordi du skal have en poite frem som fylder en linie.

  #15

  hardcore_gamer
  Bruger
  5.286 indlæg
  Offline

  #14
  skriv det når du er bedre selv.

  det er ikke alle der er hurtigtopfattende vel?

  Jeg er ikke god til banko

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 30 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.