lørdag, januar 20, 2018

RUSH

Daily Rush Debat Spil StarCraft RUSH

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  P_L_A_Y_E_R
  Bruger
  9 indlæg
  Offline

  Hejsa jeg er ny på Batle.net og jeg syntes at det er lidt lame at “ALLE” rusher, der er ikke noget sjov i rush, og efter en kamp fik jeg denne kommentar “Damn u SOX”, er det bare mig der ikke kan lide rush, eller er de andre her i danmark der deler samme syns punkt.

  ps undskyld at der ikke er nogle kommaer

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 28 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Hopeyouchoke
  Bruger
  29 indlæg
  Offline

  Jeg synes det er fint at folk rusher, det er deres valg, og det er da en del af spillet, at man skal beskytte sig mod det. Jeg rusher da tit men jeg går ikke på at vinde på rush, men det er fint til at irritere modstanderen (tænker på PvZ hovedsageligt)

  #2

  P_L_A_Y_E_R
  Bruger
  9 indlæg
  Offline

  Ja men der er ikke noget spil i det når det er 2v2 og de så rusher en totalt, bagefter kommer den klamme kommen tar, det var ikke rush du er bare svag.
  og desuden er der ikke noget FEDT i en rush det ødelægger spillets sjove side, pga at folk virkelig må gå op i det siden de vil smaddere modstanderen og så få en win, end at få et mugelig lang spil ud af det, og så have det sjovt.

  #3

  Torrasque
  Bruger
  1.766 indlæg
  Offline

  Jeg synes ikke der er noget galt i at rushe i 2v2, så længe det er fordi modstanderen blotter sig. DVS ved fast expand, hurtig tech, eller lign. Men at rushe altid, er IMO kedeligt, og mod gode spillere, ret ineffektivt.

  - Torrasque

  #4

  Pedross
  Bruger
  367 indlæg
  Offline

  Rush er en del af spillet.. like it or not… Grunden til at mange rush virker, er at ufattelig mange bruger en overoptimistisk build, eller bare satser.. Hvis man scouter, vil man også ofte opdage et rush i tide, så man kan nå at lave forholdsregler. Derfor, husk altid at scoute din modstander. Hvis du ser fast pool uden gas, eller 2-3 gates eller sågar 3 rax uden gas, så kan du nok regne med at din modstander rusher.

  Hvis din modstander satser (f.eks. fast DT), så rush ham inden han har DT, eller sats også selv.

  Hvis du absolut vil undgå alt for meget rush-spil, så spil på baner som Lost Temple, Remote Outpost eller Rivalry, hvor der kun er en indgang til ens base. Der kan de fleste holde et rush, også af 2 personer, ved at holde indgangen. Spil aldrig andet end 2v2 eller 1v1.. Og spil aldrig aldrig aldrig moneybaner… Hvis du endelig skal spille moneybaner eller 3v3 så spil med norush 5 minutes.

  Puuuuuuuuuuuhaa

  #5

  uTDeacoM
  Bruger
  417 indlæg
  Offline

  4 ”POOL” ejer ;O

  To be or not to be

  #7

  Fafner
  Bruger
  1.461 indlæg
  Offline

  Rush er en nødvendighed. Man må bygge så pesimistisk at man kan modstå et rush (dvs. tidligt units). Hvis man så opdager at man ikke bliver rushet selv fordi modstanderen techer vildt, ja så har man kun to muligheder:

  1) Tabe spillet
  eller
  2) Rushe ham ud.

  Mao. rush er en nødvendighed hvis man gerne vil have et spil bliver vundet af den bedste istedet for det hele er totalt tilfældigt.

  /Fafner

  #8

  Away
  Bruger
  355 indlæg
  Offline

  Hmmm som alle andre siger er rush en ting man må leve med…..

  Men jeg kan godt fortælle dig at du ikke er den eneste der kaster rundt med mus, keyboard eller hvad der ellers står tæt på din pc hvis man bliver rushet……

  Har det med at blive sur hvis jeg bliver rushet, men synes selv det er ok hvis det er mig der rusher “fjenden”

  Held og lykke med dine no rush spil

  #9

  Kussehunter
  Bruger
  136 indlæg
  Offline

  Hvis du vil undgå modstandere der rusher, tror jeg nærmere du skal ta og spille 1v1. Netop grunden til at der bliver rushet tit i 2v2 er netop at 2 der angriber på samme tid betyder at den der bliver angribet er i undertal. Det vil sige at chancen for at angrebet bliver vellykket er langt større end 1 der angriber. Derfor spil 1v1 hvis du vil undgå rush. Eller byg base defence først. Altså det der skal til for at du kan overleve et rush med minimale tab.

  #10

  Hopeyouchoke
  Bruger
  29 indlæg
  Offline

  Fafner siger det rigtige helt præcise.

  #11

  XploZiv
  Bruger
  182 indlæg
  Offline

  Jeg har helt samme syn på rush som P.L.A.Y.E.R, men ok hvis alle rusher, så er det vil ok, men hvorfor benægter alle så at det er rush bagefter, hvis det er så “normalt” burde det jo ikke være noget at problem, fx havde jeg en mega diskotion med en [JaC], og han nægtede at det var rush, på 4.12 min havde de en lot og 6 ling i min base, er det ikke rush ????????

  #12

  Ghostav
  Bruger
  3.338 indlæg
  Offline

  Go Fafner, helt korrekt!!

  #14

  ChiCk_oN_sPeeD
  Bruger
  846 indlæg
  Offline

  Jeg må altså være enig med Azzkikr.
  Kan heller ikke se hvorfor fanden man skal tabe hvis modstanderen techer ?!

  Visca Barca, Visca Cataluynia I Visca Luis Enrique

  #15

  -JaC-Blade
  Bruger
  679 indlæg
  Offline


  måske er det kun long games der viser skill…
  men nøglen til late game er jo at få en god start…sq
  hvis nu fx. jeg får taget 12 expos på 10 minutter… og han bare suger i earlygame… så vinder jeg sq nok late selvom han ejer der..

  My tank rolled up on that cherry spot on the plateau, pulled out its arclite siege cannon, and made him my bitch. -Mark4

  #16

  -Vextor-
  Bruger
  171 indlæg
  Offline

  hader no rush kampe!!! ikke fordi jeg rusher konstant men så føler alle sig sikker også bliver det nogen værre camper kampe

  #17

  Britney
  Bruger
  843 indlæg
  Offline

  Azzkikr, citater forfattet af Stinger er ikke interessante.
  Desuden viser early game lige så meget om skills som lategame.

  Jeg mener Fafner har ret, omend han godt kan misforstås.

  Self. skal rush være en del af spillet hvis man ønsker den bedste skal vinde, ikke at der SKAL rushes før den bedste vinder.

  Fafners pointe er ovenstående, ikke som Azzkikr har misforstået det. Og ang. hvad Fafner siger om at hvis man ikke rusher en som techer så taber man, har han principielt set ret i. I og med hvis en techer til det rigtige og de forbliver på lowtech, ja så bliver din ren ling ejet når han lander 2 reavers i din main.

  Self. er der mange andre muligheder end bare at angribe hovedløst fordi man ser en gå gas, men principielt set, (og det er det Fafner mener) har han ret.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 28 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.