torsdag, september 19, 2019

Roterende cykelstyr

Daily Rush Debat Off-topic Roterende cykelstyr

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Zerathol
  Bruger
  143 indlæg
  Offline

  Hej DR alhjerne

  Jeg har netop købt en cykel, og fået den leveret på en måde hvor jeg selv lige skal samle det aller-sidste. Dvs. sætte pedaler på, reflekser, forhjul, osv., så det er bare super.

  Der er imidertig et problem med styret på cyklen, som jeg ikke kan få til at sidde ordenligt fast. Uanset hvor meget jeg strammer den ene skrue der er, så kan jeg stadig rotere styret, hvis jeg lægger min vægt på håndtagene. Jeg er umådeligt nervøs for at stå på snotten en dag, hvis det en dag sker mens jeg er ude på vejen.

  Der er som sagt kun en enkelt skrue (hedder det en bolt på dansk eller hvad?) som strammer grebet om selve styret. Når jeg søger lidt på nettet så har jeg fundet et tip om at smøre noget samlepasta på, som er en smørelse med noget “grit” i, men det virker ikke rigtig synes jeg. Nogle andre foreslår at indsætte et lille stykke metal fra f.eks. en coladåse, men det ved jeg ikke helt. Nogen idéer? Jeg er ikke i Danmark, så kan ikke lige gå til en cykelsmed og forklare mig.

  Tak på forhånd.

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Tbear-Dk
  Bruger
  5.350 indlæg
  Offline

  Smid lige et link til cyklen så vi kan se hvordan og hvorledes.

  #2

  ngin
  Bruger
  2.734 indlæg
  Offline

  Det lyder i hvert fald mærkeligt hvis man skal bruge diverse eksterne hjælpemidler for at få sin cykel til at holde sammen. Har du overvejet at ringe til forhandleren?

  #3

  Zerathol
  Bruger
  143 indlæg
  Offline

  Mysteriet er løst, og ja, du har ret #2. På vej for at finde links til jer ser at styret slet ikke er det som er vist på deres site, men kommer fra en anden model, hvor der er et andet system til at holde det hele på plads. Det har jeg slet ikke lagt mærke til, jeg var bare glad for endelig at have en cykel

  Jeg skriver til forhandleren og hører hvad der er sket.

  (cyklen er den her: https://www.probikeshop.fr/velo-de-ville-electra-loft-7d-bleu-2-aa9/166521.html , men styret er fra denne her https://www.probikeshop.fr/electra-townie-commute-7i-eq-velo-de-ville-homme-28-gris/150116.html)

  #4

  LiberNull
  Bruger
  5.116 indlæg
  Offline

  Roterende Cykelstyr… lyder som noget Kaptajn Haddock kunne finde på at sige

  Die Hard... an autoerotic asphyxiation thriller.

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.