søndag, september 15, 2019

Redde PS4 save games til PC?

Daily Rush Debat Platform PlayStation Redde PS4 save games til PC?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.311 indlæg
  Offline

  Ved I om det på nogen som helst måde er muligt, at hive save games ud af en PS 4, som er blevet ramt af fejlkoden CE-34788-0? Der er nemlig ikke PlayStation Plus med cloud save på kontoen..

  Jeg har bootet den op i Safe Mode, og har prøvet både at Opdaterer Systemsoftwaren via USB (den lille 400+ MB fil), samt Gendannet standardindstillinger og prøvet at Gendanne databasen.

  Lige meget hvad, så hjælper det ikke, og ved en evt. progress bar stopper den altid på 27 % og melder herefter fejl.

  Af lidt baggrundshistorie kan jeg fortælle, at eksen fik min gamle PS 4. Hun har fortalt, at den ikke har været tændt i 1-2 uger da kæresten tændte den.

  Controlleren ville ikke lige umiddelbart connecte, så han hev strømstikket på konsollen (dumt!) hvorefter fejlen opstod. Mit bud er, at der er kommet noget data korruption, evt. i forbindelse med en systemopdatering?

  Jeg vil meget gerne prøve og hjælpe hende med at extracte hendes save games, hvis det på nogen måde er muligt? Hendes PS 4 med controller og ekstern Seagate Game Drive er hos mig.

  Tænker at de krypterede save games stadig ligger på den interne harddisk, som jeg kunne tilslutte computeren og overføre til min PC (evt. via et FTP program).

  Herefter kunne jeg formaterer og geninstallerer systemsoftwaren på PS 4 harddisken og få konsollen op at køre igen. Installerer spillene, som burde oprette den rigtige save games filstruktur, og overføre dem til konsollen.

  Ved I om denne løsning, eller en evt. anden løsning, rent teknisk er mulig?

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  M
  Bruger
  1.623 indlæg
  Offline

  Du kan prøve at tilslutte den korrupte harddisk til en anden PS4 og se om du kan se filerne på den eksterne harddisk

  #2

  kazzi
  Bruger
  234 indlæg
  Offline

  Det er måske muligt hvis du har en extra ps4 du ikke har noget imod at reset, du kan overføre gennem LAN kabel muligtvis hvis du heldig da det kræver du bare tænder den anden ps4 gennem en menuen den fortæller dig hvordan du skal gøre meget nemt.

  Ellers hvis du sindssyg heldig så prøv remote play.

  https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/index.html

  #3

  Tjaz
  Bruger
  3.836 indlæg
  Offline

  Er det rigtigt forstået at du gav din PS4 til din eks kæreste og nu vil du gerne hjælpe hende og hendes nuværende kæreste med teknisk support?

  Jeg vil ellers mener at jeg har et ok forhold til min eks, men hvis hun kom og bad mig om hjælp til teknisk support, ville jeg nok bede hende gå hjem og kneppe sig selv.

  Beklager jeg ikke er til meget hjælp med “dit” problem, men…. #mind-blown

  #4

  Caulnian
  Bruger
  858 indlæg
  Offline

  #3 Nogle forhold slutter med parterne som gode venner. Jeg hjælper årligt min ekskone med skat, selvom det efterhånden er nogle år siden, vi gik fra hinanden.

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.