lørdag, december 7, 2019

Råd til lån / Forbrugslån.

Daily Rush Debat Off-topic Råd til lån / Forbrugslån.

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Merryshaker
  Bruger
  649 indlæg
  Offline

  Hej,

  Jeg har prøvet at åbne et firma og har lånt nogle penge dog endt i den situation af et firma har taget røven på mig og jeg har tabt mange penge.
  Jeg har lånt penge af bekendte og taget noget kassekredit, det er nu på tide at jeg stille og rolige skal betale dem tilbage. Jeg mangler dog per tusinde kroner til at kunne tilbagebetale min kreditor, derfor er jeg nødt til at låne.

  Mit spørgsmål lyder således. Vil det være en god idé og få lavet en forbrugslån hos min bank, hvor min kassekredit også er med i det og afdrager det hele på engang?

  Eksempelvis 20+kg i forbrugslån, og oveni forbrugslån er der kassekredit og afdrager derfra i mange måneder. Eller vil det være dumt?

  Never regret something that once made you smile.

Viser 9 kommentarer - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  FedeJoergen
  Bruger
  548 indlæg
  Offline

  Det firma der har taget røven på dig, har du juridisk grundlag for at jagte de penge? Evt. ved en kontrakt der ikke er overholdt eller på anden vis vinde over dem i en retssag?

  Som udgangspunkt er det altid dumt at låne flere penge for at betale et andet lån af.

  Det firma du har oprettet, hvis det er firmaet der har indgået aftalen/lånet, står du så på en evt. skyldnererklæring? Hvis ikke så kan du sådan set være pisseligeglad og lave den aftale som du har lyst til.

  Canis_Lupus: "Troll-profil, smut hjem til din troll-farm i Rusland og hav et godt liv i din boble. Jeg er færdige med at spilde sekunderne på dig."

  #2

  Guru35
  Bruger
  118 indlæg
  Offline

  lad være med at tage et lån som er dyrere i rente end det du allerede har. Hvis du har lånt penge af en ven, som du føler at du må betale tilbage for at bevare et godt forhold, så tag et lån så billigt som muligt, og brug alle pengene til at tilbagebetale din ven.

  #3

  Red-poL
  Bruger
  163 indlæg
  Offline

  Ja banklån er billigst i forhold til quicklån
  https://mitlaan.sparnord.dk et godt eksempel lån op til 75000 12 pct rente.
  Jeg mener endda at kassekredit er billigere i rente end forbrugslån så prøv om du må forøge din kassekredit først.
  Ellers er bank norwegian og santander nogle af de billigere.

  Men hvis du tilfældigvis kender en der skal købe hardware eller ting på coolshop fx over nettet. Kan han give dig pengene, du køber det han skal have på afbetaling til 0 rente. Det er billigt. Der er hjemmesider som proshop og coolshop der tilbyder afbetaling til 0 rente.

  #4

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.112 indlæg
  Offline

  Banklån. Altid banklån!

  Hold dig langt væk fra kviklån.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #5

  Tjaz
  Bruger
  3.871 indlæg
  Offline

  Det smarte ved kviklån er ellers at man bare kan tage et nyt lån til at tilbagebetale dit gamle lån. På den måde er det gratis penge

  #6

  Rieder73
  Bruger
  5.891 indlæg
  Offline

  Det helt store spørgsmål er: har du talt med banken om det?!

  viewreview.podbean.com

  #7

  Omnifilm
  Bruger
  5.305 indlæg
  Offline

  Merry har du helt opgivet at få pengene? Hvis det er et større beløb og du har gemt al kommunikation mellem dig og kunden, er det relativt enkelt at føre en sag selv.
  Jeg havde på et tidspunkt en besked sag, hvor vedkommende firma undlod at betale en faktura på leje af udstyr. Hvis du sørger for at overholde frister osv, så kan du allerede efter første rykker meddele at du fører sagen videre retsligt.
  Så betaler du de 5-600kr det koster at hive vedkommende i fogderetten og hvis han også godt ved du har styr på tingene, så ender han sikkert med at hoste penge op selv.

  • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder siden af  Omnifilm.
  #8

  Fox
  Bruger
  3.663 indlæg
  Offline

  #0 tager du et kviklån – så følger der automatisk et spark i kuglerne og gratis riebers medlemskab.

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #9

  Yonasder
  Bruger
  44 indlæg
  Offline

  Hvor mange penge drejer det sig om? Et par tusinde, siger du? Du kan sætte dit eget forbrug voldsomt ned og så akkumulere på den måde. Bare du har en skål og en ske, så kan du spise dig igennem din gæld med kartoffelmos og havregryn. Du skal jo ud af den onde cirkel før eller siden.

  Nei, jeg har ikke været til numerolog!

Viser 9 kommentarer - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.