lørdag, september 19, 2020

PS4 og problemer med 3. parts headsets

Daily Rush Debat Hardware Konsoller PS4 og problemer med 3. parts headsets

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Timberjim
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  Jeg er simpelthen så træt af ikke at kunne bruge mit headset ordentligt med PS4 controlleren, hvorfor jeg nu har forfattet en mail til Sony support. Nu må de melde klart ud på de store problemer 3. parts headsets har haft efter 3.5 updaten tilbage i foråret. Jeg opdaterer tråden her, når jeg får svar.

  Hej PlayStation Support,

  Indtil foråret 2016, hvor update 3.5 blev sendt ud, virkede mit Bose QuietComfort 25 headset perfekt. Efter denne update virkede mikrofonen pludselig ikke, men kunne aktiveres, hvis man hev jacksticket ind og ud adskillige gange, indtil den pludselig fik forbindelse. Dette skulle gøres hver gang maskinen blev startet op. Dette problem er aldrig blevet fikset.

  Nu er den nye PS4 Pro så udkommet, med dertilhørende ny version af DualShock 4 controlleren. Og nu kan jeg slet ikke få mikrofonen til at virke, lige meget hvor mange gange jeg sætter jacksticket i.

  Jeg ved, at der er tale om 3. parts udstyr, som i ikke yder support på, men jeg går ud fra, at I har interesse i at oplyse om, hvad jeres PlayStation understøtter. Kan I derfor informere mig om, hvorfor mit headset pludselig ikke virker efter hensigten og evt. hvad man skal kigge efter, hvis man skal ud og købe et nyt? For det ser jo ikke ud til at softwarefejlen bliver rettet.

  Det skal understreges, at der ikke er tale om et defekt headset. Alle Bose QuietComfort 25 ejere (samt ejere af mange andre typer headset) oplever dette problem. Se eksempelvis denne tråd: http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/Mic-Not-Working-after-Update-3-50-PS4/td-p/45711620/page/2

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  aloC
  Moderator
  8.969 indlæg
  Offline

  Følger med her da jeg som du ved også døjer med samme problem med mit Bose headset. Super frustrerende at det har virket til at starte med i lang tid og så pludselig ikke virker længere.

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #2

  Timberjim
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  Svar fra PlayStation support:

  Tak for din henvendelse til PS Support.

  Den eneste headset vi kan garantere vil virke på PS4/PS4 PRO er Sony Wireless Stereo Headset 2.0 Wireless.

  Hvis en en anden producent garantere for at deres produktet er kompatibelt med PS4/PS4 PRO, bliver du desværre nødt til at kontakte dem for mere information.

  Super, så går jeg lige i gang med at ringe til alle verdens producenter af headsets og hører, om deres udstyr er kompatibelt med controlleren.

  Nej, i stedet skriver jeg:

  Hej PlayStation support,

  Jeg prøver at omformulere mit spørgsmål så:

  Hvilken teknologi understøtter jeres nye version af DualShock 4-controlleren?

  #3

  aloC
  Moderator
  8.969 indlæg
  Offline

  Hvor er det dog latterligt. Der er ikke tale om et eller andet proprietært stykke hardware. Det er et fucking headset med almindelig jackstik tilslutning. Som i øvrigt har virket helt fint indtil update 3.5 >:(

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #4

  Timberjim
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  Præcis. Og derfor må de også kunne redegøre for, hvad deres controller understøtter. Kan nemlig ikke finde det på en oversigt nogen steder. Har i andre held med at finde frem til, hvad man skal kigge efter, når man leder efter et 3. parts headset, der vil virke, må I meget gerne poste det her.

  Ærligt talt, hvem fanden gider i vores tid at købe et Sony headset, der er specifikt lavet til PS4. Vi vil da kunne tilslutte vores egne foretrukne. Lyd, selv i spil, opfattes og vægtes forskelligt, og derfor vil vi selv kunne vælge.

  #5

  Lucky
  Bruger
  3.310 indlæg
  Offline

  Har investeret i et Astro A50 3rd Generation Headset, ind med usb fra controlstationen og optisk lyd ind fra Playstationen. For satan det spiller.
  Brugte før et PX22 – var opslidende på livskvalitet kontoen, men virkede.

  Undgå for guds skyld controller headsets

  Ad nauseam

  #6

  OhnoNono
  Bruger
  241 indlæg
  Offline

  Skidt træk af Sony hvis deres patch blokere for 3. parts headset.

  Jeg har selv investeret i et Sony Wireless Stereo Headset 2.0 Wireless og må sige at jeg er fuldt ud tilfreds med lyden.

  Uden at lyde for meget som en reklame søjle fra Sony, så fungerer headsettet også helt perfekt til min PC

  Jeg er her bare...

  #7

  Timberjim
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  #5 Ser lækkert ud sådan et Astro A50! Men det er i min bog også rigtig mange penge for et headset, der primært egner sig til gaming. Jeg går efter et, der bruges til alt. Gaming, på farten, på arbejdet og tilmed også i flyet så fremt det har noise cancellation (som Bose QC25). Er ikke meget for at købe et til hvert formål. Så skal jeg endelig ud og købe et nyt og sælge mit gamle, skal det kunne det hele, deriblandt også virke til PS4 controlleren.

  #8

  Timberjim
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  Sony snakker udenom og begynder nu at nævne, at controlleren benytter sig af blutooth. Oh really?

  Tak for din henvendelse til PlayStation Support

  Vores DualShock 4 controller benytter standard Bluetooth forbindelse. Vi kan desværre ikke anbefale andre produkter end den vi allerede har, da vi ikke kan garantere understøttelse af 3. parts produkter.

  Mit svar:

  Jeg er med på, at forbindelsen mellem controller og PS4 er blutooth. Men kan I oplyse om, hvilken teknologi, der understøttes ved tilslutning til controllerens jackstick-indgang? Der må være tale om en særlig teknologi, som tilmed er software-styret, i og med ikke alle tredjepartsprodukter virker.

  #9

  Donz
  Bruger
  353 indlæg
  Offline

  Kan man købe et mellemstik eller lign så knægten kan bruge sit elskede razor headset og mic til ps4?

  #10

  kazzi
  Bruger
  238 indlæg
  Offline

  Har længe brugt mit steelseries virker fint via jackstik i controlleren med lyd og mic.

  Lyder sgu underligt hvis det ikke virker lige pludselig over jackstik.

  #11

  Timberjim
  Bruger
  3.780 indlæg
  Offline

  En meget gammel tråd, der her bliver genoplivet! Men nuvel.

  Fik aldrig Sony til at erkende dette mesterlige fuckup, men fandt ud af, at fejlen læner sig op af de headsets, som er specifikt designede til at understøtte iphones (så diverse knapper på headsettet virker på iPhone styresystemet).

  Mit Bose QC25 var modellen, der kom med kabel til netop iPhone. Løsningen var derfor at investere i et kabel, der understøtter Android (hvor problemet ikke forekommer). Naturligvis købte jeg ikke det originale Bose QC25 Android kabel, men fandt derimod en kopivare på ebay: https://www.ebay.at/itm/382291145567?ul_noapp=true

  Problem solved. Jeg tænker, at dette også vil kunne løse problemet for alle andre headsets, men der skal nok findes et andet tilsvarende Android kabel.

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.