onsdag, december 2, 2020

Project Cars 3 – NFS i forklædning?

Daily Rush Debat Genre Bilspil Project Cars 3 – NFS i forklædning?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Deadmeat
  Bruger
  7.518 indlæg
  Offline

  Project Cars 3 blev officielt annonceret for en måneds tid siden med ovenstående trailer. Det ville være synd at sige det blev en overvældende succes. Slightly Mad Studios er blevet overtaget af Codemasters siden PC2, men om det er årsagen til det voldsomme stilskifte er uvist.

  Faktum er til gengæld, at spillet har fået en skidt modtagelse i sim racing communitiet. Afskaffelse af ting som pit stops, brændstof forbrug og dækslid er ikke blevet vel modtaget. Traileren efterlader også mildt sagt indtrykket af et nyt Need for Speed Shift, og ikke det næste Project Cars.

  Spørgsmålet er alligevel, om spillet ikke godt kan få succes. Sim Racing youtuberen Chris Haye har netop udgivet nedenstående preview. Det giver indtryk af et bilspil, der forsøger at bygge bro imellem simcade spil og de mere hardcore sims. Ikke mindst også med en solid Career mode.

  Jeg er begyndt at tro, at Codemasters måske kan få succes med stilskiftet. Som dedikeret sim racer ærger det mig afsindigt, at de ikke skubbede PC3 endnu mere i sim retningen. Men måske kan spillet faktisk ende med at blive en gevinst for communitiet og flytte endnu flere over imod rigtig sim.

  Nogen herinde der synes det ser interessant ud? tænker det kan blive et godt spil til konsollerne bl.a.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  FIRESTORM
  Bruger
  5.282 indlæg
  Offline

  Har ikke spillet racer spil siden Sports Car Gt, så tror ikke jeg skal udtale mig

  #2

  Spoock
  Bruger
  1.539 indlæg
  Offline

  Kan være de har opdaget at markedet for lidt mere casual racing er større? Jeg tror sagtens det kan blive en ganske fin succes.

  #3

  Deadmeat
  Bruger
  7.518 indlæg
  Offline

  #2: @spoock jeg er også ret overbevist om, at det er en ren kommerciel beslutning. Det marked de sigter efter nu er potentielt langt større, end det etablerede PC community.

  De to første Project Cars spil hældte helt klart over i sim lejren (omend ikke så tungt) og stil skiftet giver en masse forvirring og endda vrede nu. Det lader til at mange etablerede PC fans er blevet pænt skuffet (jeg selv inklusiv) over det. Det er sku også lidt noget rod at etablere titlens brand og stil med de to første spil og så lave det helt om under samme navn ved 3. udgivelse.

  Men ja tror også de rammer ned i et segment og en balance i gameplay som har et klart (nyt) publikum.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #4

  roadrunnah
  Bruger
  14.337 indlæg
  Offline

  Jeg kan gode lide Codemasters spil, men jeg synes ikke vi mangler en ny titel i rækken

  #2, Deres Grid 2019 spil fejlede totalt. Det eneste de har success med, ifølge steamdb er F1 spillene, fordi nogle af F1 kørerene selv spillede det hæftigt i lockdown perioden. Må da indrømme jeg selv købte F1 2019 til 16 Euro, men efter 30 timers spil er det blevet lidt kedeligt. Måske det bliver hevet frem igen, hvis vi får en ny lockdown

  DAMN YOU Clicker Heroes!

  #5

  Deadmeat
  Bruger
  7.518 indlæg
  Offline

  #4: Codemasters har vist også haft OK succes med Dirt Rally 2.0, som endte med at blive en ret god sim, efter et hav af justeringer og rettelser. F1 2019 fik jeg til 1 EUR som en promotion da jeg købte noget Fanatec gear. Synes stadig spillet er fesent og alt cirkuset de har puttet på omkring career udenom løbene irriterede mig grænseløst. ved ikke om de har tænkt sig st maltraktere Project Cars 3 med samme cirkus.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #6

  DanielBoe
  Bruger
  9.197 indlæg
  Offline

  Må indrømme at det sekund jeg så Codemaster tog over gad jeg ikke engang at følge udviklingen af 3’eren, det overrasker mig på ingen måde at det er gået fra sim/simcade til nærmest fuld ud arkade nu.

  Jeg er blevet skuffet af dem maaaaange gange igennem årene, det er ikke alt sammen lort men jeg gider bare heller ikke tage chancen igen og dykke ned i en dynge kolort for måske at finde en enkelt guldkaramel.

  #7

  heiner1979
  Bruger
  1.323 indlæg
  Offline

  Sit down kids and let me tell you a tale from my youth.. LIGE da PS4 blev frigivet, købte jeg den med det samme for jeg var HELT vild med Grand Tourismo på PS3. Kun for at finde ud af at GT slet ikke var udkommet til PS4 og der ville gå flere år før det kom.. DA det så endelig kom, købte jeg spillet på udgivelsesdato samt et MEGA dyrt sæt rat og pedaler. Tog en uges ferie for at game det.. HOLD nu kæft noget lort.. RØV kedeligt esport game.. SLET ik noget for mig..
  kunne man være så heldig at det her game minder mere om GT fra gamle dage? hvor man kan tune biler med NYE dele og ikke kun tweake lidt på tomgangen? (Eller er der noget helt andet game-værk jeg skulle kigge efter?)

  Expect my visit when the darkness comes. The night I think is best for hiding all

  #8

  hausner
  Moderator
  17.167 indlæg
  Offline

  Hah. Jeg havde samme oplevelse som #7.
  Var totalt hyped over GT til PS4 og købte det som det første spil og blev så skuffet over at der pludselig ikke var noget der hed Single Player Career mode.

  Planter er fascinerende

  #9

  Deadmeat
  Bruger
  7.518 indlæg
  Offline

  Gamer Muscle har nu testet spillet med controller, og det lyder til at være en noget bedre oplevelse end med rat og pedaler. Understreger endnu engang hvilken vej pilen peger med spillet. Det ser så til gengæld også ud til at de har ramt ret godt med controller styringen.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #10

  Deadmeat
  Bruger
  7.518 indlæg
  Offline

  Hvis nogen skulle være i tvivl om at det her spil er noget tarveligt halvhjertet klamp, så se denne video om, hvordan udviklerne groft har genbrugt utrolige mængder af assets fra PC2:

  Brugerne på Metacritic har også talt og pt. “belønnet” med scores 3.4/10 (PS4) og 3.2/10 (X1+PC).

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #11

  StultusX2
  Bruger
  5.918 indlæg
  Offline

  Hvis Sjov køre spil – er jeg stadig på GAMLE ‘GRID'(1)

  Det her ligner, bevares mit sprog, LORT!

  My TIE! My nimble coffin!
  En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

  #12

  Alloc
  Bruger
  1.917 indlæg
  Offline

  Jeg prøvede det i omkring 30 min, og slettede det igen – Det er tydeligvis lavet som en halv konkurent til Forza Horizon 4 bare uden free roam og til controller

  Det bliver ikke en titel jeg bruger mere tid på.

  Dog kigger jeg efter F1 2020 da VR med VorpX skulle være ret god selvom de desværre stadig ikke tilbyder VR support

  Come-Join.us
  https://www.facebook.com/morerandomthancool/

  #13

  Deadmeat
  Bruger
  7.518 indlæg
  Offline

  #12: @alloc jeg tænker også der er en del mere sjov i vente med F1 2020. Hvis man er til den slags, så har de i hvert fald fuldt fokus på career mode til singe
  player og alt cirkuset udenom fra den virkelige verden.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #14

  Alloc
  Bruger
  1.917 indlæg
  Offline

  #13 jeg har i forvejen F1 ‘12, ‘13, ‘14, ‘15, ‘16 og ‘18 så jeg er helt med på hvad jeg får

  Come-Join.us
  https://www.facebook.com/morerandomthancool/

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.