torsdag, august 16, 2018

post state led (rød)

Daily Rush Debat Hardware Hardware post state led (rød)

  • Forfatter
    Emne
  • #0

    Elocon
    Bruger
    1.586 indlæg
    Offline

    Hej

    Den lille led indikator begyndte at lyse rød når jeg gamer og det er kun når jeg gamer. Kan se i manualen at det skulle være et cpu problem. Pc’en kørte stabilt og det hele. Har haft oc’et den til 5.0 Ghz. Når men så satte jeg alt på default i bios og det ser ud til at ha fjernet fejlen. Ifølge Rog cpu-z kommer cpu’en op at kører 4,5 Ghz. Kan sagens leve med at den er som den er nu, det er vel os begrænset hvor meget foreskel jeg mærker

    Men ville bare lige hører om i evt havde en ide om hvad der kunne være skyld i at den begyndte at lyse. Måske forkert volt, dårlig cpu køling eller ligende ?

    Specs

    Asus strix Z370-E
    Intel core i7-8700K 3.7 Ghz Coffee Lake CPU
    2x8GB Corsair Dominator platinum ddr4 3200 Mhz
    MSI GTX 1080 TI Gaming X
    Be Quiet Dark rock 3 Cpu Cooler
    512 M.2 WD Black
    6 TB WD Black
    Corsair RM750X PSU
    Cooler master h500p

    For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #1

    Deadmeat
    Bruger
    5.182 indlæg
    Offline

    #0: Øh hvad er det lige for en LED der lyser? Er det en færdigbyg maskine du har? Har du spurgt Google?

    Da du ser ud til at køre en Asus maskine, så har du sikkert AI suite III installeret. Hvis ikke, så kan du hente det fra Asus’ hjemmeside. Med det kan du holde styr på både clock frekvens, aktuel core voltage og temperatur. Muligvis har version III også log funktion, så bedre kan monitorere det imens du spiller.

    "Whose kitty litter box did I just shit in?"

    #2

    Elocon
    Bruger
    1.586 indlæg
    Offline

    Øhhh
    Post state led

    Det er samlet selv.

    Sidste gang jeg skrev i et indlæg om man havde spurgt Google fik jeg nærmest skæld ud. Fordi så er der jo ikke noget at snakke om herinde

    Men jo har søgt på Google. Og der kunne jeg ikke finde mit svar.

    For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

    #3

    Deadmeat
    Bruger
    5.182 indlæg
    Offline

    #2: Ja sorry, men du lykkedes ikke rigtig med at formidle i OP hvilken del af din hardware LED’en sidder på – så er det lidt svært at byde ind ☺

    Som sagt så skal du i gang med at logge på din maskine, hvad der sker ynder belastning med volt, Hz og temperatur, hvis du vil undersøge tingene nærmere.

    Synes heller ikke lige jeg kan se noget meningsfuld information om den røde lampe i manualen du linker til.

    "Whose kitty litter box did I just shit in?"

    #4

    Elocon
    Bruger
    1.586 indlæg
    Offline

    Nej ikke andet end det er et CPU problem.

    For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.