lørdag, januar 23, 2021

Pas paa med at arbejde for hurtigt

Daily Rush Debat Off-topic Pas paa med at arbejde for hurtigt

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Sven_Bent
  Bruger
  25.996 indlæg
  Offline

  Saa fik jeg sgisme naesten ballade
  normalt sider jeg og arbejde med sager som 2-4 tidligere teknikkere har arbejdet paa og ikke har kunnet loese derefter lander de paa mit bord for at blive loest

  men nogle gange for at hjalpe vore teknikekr der sider og arbejde udenfor business hours sider jeg gerne lige en time extra og kore igennem jomfru sager. ig tager et par hvis jeg kan se jeg kan fikse dem uden at skulle tale med nogen andre ( saa kan jeg hygge mig med metal imens)

  det viste sig at vores firma pt er ved at malle hvor hurtige diverse opgave typer er for at give en mere ligelig fordeling af opgaver mellem teknikker ( hvilket er fair men jeg tror umiligt)

  problemet er at ikke alle vores teknikekr er lige gode til at indgive deres tid og derofr mange gange kun har et par minutter paa en sag selv om du maaske har brugt 30-45 minutter.

  mine chef og en konsulen sider saa og traekker lister ud for at fange disse sager i systemmer og her kom 2 a mine ud. da de var paa 2minutter og 3 minutter for at blive loest

  min teamlead bliver underret og og min team leder hiver sa fat i mig ofr fortaller mig hvor vigtigt det er at registrer den rigtige tid.
  jeg faa de to sags nummer hvor til jeg saa kan svare

  ja tiden er korrekt jeg loeser disse sager i omkring 2 minutters tid. Saa derfor var det 1.8minutter og 2.6 minutter…

  Jeg er nu blevet noedsaget til at forfalske mine tid hvis jeg loese disse opgaver
  saa de tager mindst 5 minutter for ikke er komme paa listen

  men jeg maa da indroemme jeg mored mig over at jeg har automatisere nogle af vores standard procedure saa meget at jeg loeser dem advarslende hurtigt

  Sven Bent - Dr. Diagnostic
  www.TechCenter.DK

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Ghidora
  Bruger
  8.646 indlæg
  Offline

  Hehe fantastisk!

  De må da efterhånden kende dig godt nok til at vide du er deres hurtigste AI…

  Hvem har egentlig skabt Sven_Bent? Der skal et geni til at fremstille så intelligent AI, som endda har udviklet sit eget sprog!

  Ghidora84

  #2

  Noize
  Bruger
  4.552 indlæg
  Offline

  #1 dog stadig en del bugs i denne model AI, ved ik om versionen er så gammel at man helt er stoppet med at opdatere på den..

  • Denne kommentar blev ændret for 6 måneder, 2 uger siden af  Noize.
  #3

  Uranos
  Bruger
  2.240 indlæg
  Offline

  Ja det med tider kan være svært
  Det kan også blive en stress faktor hvis forventningerne bliver for høje

  Alle har deres særheder,,

  #4

  TormDK
  Bruger
  14.794 indlæg
  Offline

  #0 Det er nok i virkeligheden en problemstilling at du er så meget bedre end de andre tiers, fra et fakturerings perspektiv.

  Jeg håber dit firma kører med en fast pris per case, eller har en minimums fakturering imod kunderne (Eller en fornuftig a la carte per bruger per måned pris for support) – ellers er det da penge ud af lommen for ejeren

  #5

  FIRESTORM
  Bruger
  5.349 indlæg
  Offline

  Det er desværre et stort problem inden for IT (hele vejen rundt, lige fra support til applikationsudvikling) at der er kæmpe kæmpe forskel på folks kompetencer (også folk i samme stilling). Derfor er det helt umuligt i min optik at lave den slags tidsmålinger og få noget godt ud af dem. Ja det kan bruges til at luge ud i de ringeste, men man skulle nok have mulighed for at gøre det uden at måle tidsforbrug.
  Hvis det er til faktureringsbrug, så er det ikke godt at løse noget på 2 minutter , med mindre de betaler mere for hurtig løsning, men så ender man bare i outsourcing fælden. Hvor det bare gælder om at få lukket ticket hurtigt, løst eller ej.

  • Denne kommentar blev ændret for 6 måneder, 2 uger siden af  FIRESTORM.
  #6

  Retarded_wookie
  Bruger
  604 indlæg
  Offline

  Der findes heldigvis support-arbejdspladser, der sætter pris på kvaliteten af ens feedback til kunden også. Bl.a. at man formulerer en god RCA, og giver kunden hjælp til selvhjælp og giver kunden en bedre forståelse for systemerne.

  Nu kommer det naturligvis også an på hvilket system man arbejder med, men det er ikke altid nok at være en fandens Karl til at løse fejl hurtigt.

  Heldigvis har mine chefer lagt stor vægt på den del, da jeg arbejdede med support, for jeg ville køre max sur i sådan et kvantitets-fokuseret miljø.

  Forestil dig hvordan en retarderet Chewbacca lyder.

  #7

  Mazeios
  Bruger
  1.333 indlæg
  Offline

  #0 – Jeg har fulgt dine opslag med stor morskab, det er altid god underholdning.

  Jeg forstår dog ikke hvorfor du ikke deler ud af din viden. Det virker til at du sidder i din egen lille hule og gemmer på dine værktøjer.

  "It´s only a Game until you win"

  #8

  Zchez
  Bruger
  537 indlæg
  Offline

  Det ikke kun i IT verdenen at det er et problem, hvis man er for effektiv.
  Jeg arbejdede engang i en sfo, hvor lederen en dag gav mig en tale om at man skulle hjælpe hinanden og at der var praktiske ting vi skulle udføre før børnene kom. Jeg havde dog klaret alle de praktisk ting for både min egen, men også de andres stuer, så der var intet at lave.. så derefter satte jeg tempoet langt ned og så var han pludselig glad og roste mig for at følge hans ordre 🤷🏼‍♂️

  Min propelflyver drøner derudaf

  #9

  VampiricEye
  Bruger
  26.865 indlæg
  Offline

  #8 Det er da også noget svineri, at du sætter de andre i et dårligt lys på den måde. Fy fy!

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #10

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.498 indlæg
  Offline

  Det kender jeg alt for godt.. Og fra mere end én branche..

  Man skal passe på med at lave for meget. Det lærte jeg allerede dengang jeg arbejdede som cnc-operatør, og én aften skulle passe en kollegas maskine, fordi hun måtte gå pga. hendes datter var syg, og værkføren tog ikke telefonen.
  Jeg passede i forvejen to maskiner den aften, men det lykkes mig også at passe hendes, uden at produktionen tog nævneværdig skade – Men direktøren fandt åbenbart ud af det, og så skal jeg love for at helvede brød løs, da der blev ryddet lidt op produktionsmæssigt.

  Jeg blev trukket til side af fagforeningsrepræsentanterne for 3F og Dansk Metal, og truet med at hvis jeg ikke satte farten ned, samt afslog at passe maskiner for kollegaer, så ville jeg blive frosset ude af fællesskabet på fabrikken.. Yikes!

  3 mdr. efter var jeg heldigvis videre på universitetet

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #11

  Cancerman
  Bruger
  1.655 indlæg
  Offline

  #10 Det er bare fagforeningerne i en nøddeskal.

  #12

  Sven_Bent
  Bruger
  25.996 indlæg
  Offline

  #4
  Jeg mener (men er ikke sikker) at vores beregninger er flatrate per enhede/person
  jeg ved at saa snart vores remote agent ikke er paa et system saa skal jeg holde mig langt vaek fra det da det betyder der ikke bliver betalt for den enhed

  #5
  Jeg er helt enig
  og slev inden for samme gruppe af problemer kan loesningen vare forskelligt.
  forleden dag sad jeg 2 timer paa en maskin. det kunne havde vare gjort paa 30-45 minutter men maskinen var saa sloev at arbejde med.

  #6
  Helt enig kvantitet og kvalitet kan ikke afloese hinaden.
  PT har jeg 100% kvalitescore somer udregning som et gennemsnit over de sidste ca 9 maaneders bruge feedback. mit lavest har vaeret 99.41. Jeg skal opretholde 98% for at have adgang til min bonus.

  Jeg sider med en lille fordel her fordi jeg kommer ind naar andre teknikkere har gevet op. dvs jeg faa lov til at vare dagens mand i skysovs. naar end user neaste har gevet op paa at faa det loest.

  Det er en utroligt attiude haandtering det kraever. jeg ser desvarrre tit teknikker sider og have tydelig frustation med opgaven ( ikke clienten) i stedet for at fremstaa blot interessret i at opgaven er andeledes.
  Den lille forskelel paa at sige: “jeg ved ikke hvorgor den goer dette her”. imod at sige:” den opfoere sig ikke som den burde det maa vare noget mere undeliggende galt jeg bliver lige noed til at slaa det op”

  det ene vender focus imod teknikker svaghed og fortaeller cliente at teknikker ikke magter opgaven. den anden vender blikket imod opgaven og fortaeller den er mere kompliceret end som saa.
  Det er i min optik enormt vigtige at fremvise tryghed omkring opgaven.

  En anden ting jeg tit ser er teknikkerne focus paa det tekniske aspekt. fremfor clientent behov. simple opgave. cliented kan ikke printer.
  foerste teknikekr bruge 45 mins paa at fikse printere uden held
  Jeg bruger 5 minutter pa at sette cliented op med en anden printer paa etage nedenunder. saa hun kan faerdige gore sin deadline og vi kan finde et bedre tidspunkt at fikse clientes printer

  #8
  lol
  Jeg tror nogle gange saa kigger folk/ledere ikke helt rigtige paa hvad der bliver gjort men blot deres formodning.

  10 jebus

  Sven Bent - Dr. Diagnostic
  www.TechCenter.DK

  #13

  Mart33N
  Bruger
  3.262 indlæg
  Offline

  Man skal ikke skynde sig med at arbejde, det giver bare mere arbejde.

  Google

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.