mandag, juli 13, 2020

Overvejer VR til PC gaming.

Daily Rush Debat Platform VR / AR Overvejer VR til PC gaming.

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  johbe
  Bruger
  9.508 indlæg
  Offline

  Har luret en del rundt på de forskellige VR løsninger til brug på PC, og er landet på at Occulus Rift S og Valve Index er de to bedste i øjeblikket. Ret mig gerne, hvis jeg er helt galt på den.

  Valve er dog sindsygt dyr, så hælder mest til Rift S, men er ret usikker på hvor mange spil der egentlig understøtter det, og om det er investeringen værd.

  Ved der er rushere der hygger med VR og er nysgerrig på om nogen af jer har lyst til at dele ud af jeres erfaringer, og give råd til os der endnu ikke er gået i gang med VR?

  Same shit, different day.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Celerun
  Bruger
  5.106 indlæg
  Offline

  Jeg er også hoppet på vognen af HL:Alyx hype og efter at have brugt måneder på diverse fora (reddit osv) er jeg kommet til konklusionen, at Index bliver mit første headset.

  Det kan godt være det er dyrt men fordelene og kvaliteten virker som om det er dét værd. Jeg sidder dagligt og tjekker Index store i håb om at den er kommet tilbage på lager

  Valve Index notifikation

  •••☮, ♥ & B.A.S.E•••

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Celerun.
  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Celerun.
  #2

  Bounce1
  Bruger
  1.736 indlæg
  Offline

  Vent dog. Der er MEGET billigere headsets på vej som kan det de nuværende kan, og meget mere. Spild dine penge på et nyt graffikkort istedet.

  #3

  Celerun
  Bruger
  5.106 indlæg
  Offline

  #2 Hvilke headsets er på vej?

  •••☮, ♥ & B.A.S.E•••

  #4

  Celerun
  Bruger
  5.106 indlæg
  Offline

  #2 Hvilke headsets er på vej?

  •••☮, ♥ & B.A.S.E•••

  #5

  abehanne
  Bruger
  1.135 indlæg
  Offline

  Jeg må som sædvanligt sige GOGOGO når der bliver nævnt vr. Købte selv Vive for 3 år siden, og det har betalt sig ind for 2,5 år siden..
  Jeg har brugt såååå mange timer i det skidt, både med brillen på, men også som tilskuer til mine venner/familie/kæreste der hhv råber, græder og skriger.

  Der er kommet et par vr spil de sidste par måneder som heeelt klart er det værd.

  -Pavlov er et MUST hvis du er til fps. Eller er Onward også en mulighed.
  -The Walking Dead!! Sinners og hvad fanden det ellers hedder, det er fandme god underholdning.
  -Dirt 2.0 er for syyyygt med rat, ja sorry der tog det lige en “drejning”, no pun intended.. men altså rat eller joystick gør alle bilspil og flysimulatorer for vilde.

  Kan egentlig godt smide et par flere eksempler, men det er mest lidt minigames agtigt, så ikke noget du skal købe VR pga. Det er helt klart ovenstående der er mine forslag. Og ja så kommer der jo som andre har nævnt Alyx liiige om snart, og et 4-player coop fra udviklerne af Arizona sunrise, som også er ganske underholdende, men er iiiiintet ift til det nye TWD.

  #6

  Festival_H
  Bruger
  4.499 indlæg
  Offline

  Jeg stemmer i. KØB KØB KØB.

  Index er måske i øjeblikket den bedste comsumer udgave, men med Rift S har du inside out tracking og skal derfor ikke bøvle med at sætte basestations op. Og det virker bare. Jeg har aldrig opleget at tracking var skidt. Og så koster Indexen jo bare meget mere end Rift S.

  Jeg hygger mig i øjeblikket meget med at spille Pokerstars VR. Det er sgu hyggeligt at finpudse sit poker game (med play money) samtidig med at chatte lidt med crazy folks fra hele verden.

  TWD er det fedeste jeg nogensinde har prøvet. Og det er fucking scary. Jeg kan normalt ikke spille horror games, men har valgt at jeg skal spille TWD: Saints and Sinners. Det er så sindssygt flot. Der er nogle lidt trælse design valg i det som stamina og at ting går i stykker for hurtigt, men det hjælper jo bare med til følelsen om håbløshed i en zombi infested verden I guess. De har lavet et rigtig fedt inventory system hvor alt du skal bruge sidder rundt omkring på din krop. Skal du have fat i inventory skal du gribe fat i din taske ved at række over højre skulderen. Våben har du hængende nede på din side. Og du skal huske at hægte ting tilbage igen. Ellers smider du dem på jorden. Øksen finder du ved at række over venstre skulder. Awesome.

  I like. Startede med PSVR og er sidenhen gået med på PCVR. Begge udgaver virker perfekt, men udvalget er større på PC.

  Rift S kan også spille StreamVR. Non Oculus har lidt sværere ved at spille Oculus titler, men det kan vist nok lade sig gøre med nogle hack tools installeret har jeg ladet mig fortælle.

  NOTE: Ikke tjekket for skrive og stave fejl.

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #7

  wOOOOt
  Bruger
  1.209 indlæg
  Offline

  Jeg har ikke prøvet Oculus Rift-S, men Oculus spil parken er den største du får til PC VR. Os med Index kan stadig spille de fleste spil som er eksklusivt lavet til Oculus, da programmet Revive er genialt! Jeg har købt flere oculus eksklusive titler uden at eje oculus, og det er genialt.

  #8

  johbe
  Bruger
  9.508 indlæg
  Offline

  Rigtig mange tak for jeres input

  Bliver lidt nysgerrig når der nævnes kommende VR løsninger. Kan se at Occulus nok er det bedste bud lige pt, hvis man kigger pris og udvalg. Er dog imponeret over Field of View på Valve Index. Men for hulen det er dyrt.

  Asgard’s Wrath ser også heftigt ud.

  Kan også se at Apple kommer med et VR headset i 2020.

  Same shit, different day.

  #9

  Festival_H
  Bruger
  4.499 indlæg
  Offline

  #8 Med den tankegang kommer man jo aldrig med. Der vil hele tiden ude i fremtiden være noget nyt og bedre og current gen er yesterdays news.

  Rift S er et fantastisk apparat som vil kunne underholde dig i meget lang tid. Det kan jo være det slet ikke siger dig noget og så er det måske nemmere at komme af med et mindre tab på end Index. Index kræver også mere PC power for at performe.

  Jeg er sikker på at du ikke vil fejle med Rift S.

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  #10

  Retep
  Bruger
  3.196 indlæg
  Offline

  Vil anbefale dig at vælge noget, som har mulighed for at være trådløst. Jeg blev åndsvag af at holde øje med “navlestrengen” konstant, med mit vanilla Vive sæt. Det blev meget bedre da der kom et wireless addon på den.

  Kig desuden på dba eller tilsvarende sider først. Der er en god chance for at du ender i “det er ikke lige mig” bunken, hvilket ville gøre det trist at havde kastet en masse penge efter et sprit nyt sæt VR legetøj.

  #11

  StultusX2
  Bruger
  5.453 indlæg
  Offline

  Indput fra en 99% IKKE vidende: (1% fra en buddy med O.Rift)
  Måske lige se, hvad der sker post ‘Alyx…
  ..sry’, men kunne være, at det ikke er/bliver dén store åbenbaring?

  ^ALT ovenstående er simpel misundelse

  My TIE! My nimble coffin!
  En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

  #12

  CrackMaND
  Bruger
  1.049 indlæg
  Offline

  Har selv haft kig på Valve Index lige siden Half-life:Alyx blev annonceret, men både pris og udsigt til levering trækker ned.

  Tråden her har fået mig til at overveje Oculus Rift S som alternativ. Jeg havde helt afskrevet Oculus Quest pga manglende PC performance til high-end title som HL:A, selvom ledningsfri VR må være fremtiden.

  Har dog læst lidt op på Oculus Link (PT i beta) som kommer til Quest, dvs muligheden for at koble til PC. Dvs både ledningsfri til de “lette” titler og mulighed for PC-performance for high-end titler. Og så oveni købet har Quest OLED skærm hvor Rift S har LCD.

  Er Oculus Quest ikke et bedre valg end Oculus Rift S hvis man kombinere med Oculus Link? Ser jeg helt forkert på det?

  May the source be with you

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  CrackMaND.
  #13

  johbe
  Bruger
  9.508 indlæg
  Offline

  #12

  De test jeg har set af Occulus Quest til PC, er at hand tracking stadig er et godt stykke fra at være overbevisende. Bevæger man hovedet for hurtigt, kan billedet ikke følge med, hvor man ser sort bokse i siderne m.m.

  Same shit, different day.

  #14

  Festival_H
  Bruger
  4.499 indlæg
  Offline

  #12 Hvis man har en beefy computer er Rift S et sikkert valg. Hvis ikke er Quest det man skal gå efter. Fordi Quest ikke er tethered til en PC er der mere hardware i headsettet og det gør den en lille smule front heavy. Har dog aldrig prøvet en Quest.

  Man skal også tænke på at Quest har sin egen store. Det vil sige at udviklerne skal lave builds som er handmade til at køre på Quest. Det svare lidt til spil der idag udkommer på PC og Konsol. Fordi nuværende generation er ved at være lidt slow så skal der enten optimeres extra på konsol koden eller detaljer bliver simpelthen taget ud. Sådan er det også med Quest udgaver af spil der kan spilles på begge platforme.

  Det eneste der for mig taler for Quest er at den kan køre uden ledning. Jeg får nogle gang spat af den pis ledning der sidder fast alle steder hvis man gamer i sofaen eller spiller 360 sange på Beat Saber. FUCK det er træls. Hvis der udkommer et wifi kit til Rift S så er det en sikker køber med det samme.

  Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk

  • Denne kommentar blev ændret for 5 måneder, 1 uge siden af  Festival_H.
  #15

  CrackMaND
  Bruger
  1.049 indlæg
  Offline

  #14 Med et nyindkøbt RTX2070 bliver det en Rift S som mit første VR headset.

  Men er helt med på at ledningsfri er at foretrække på sigt. Har prøvet free-roam VR på ca 80m2 med zero latency VR https://zerolatencyvr.com/
  Det er fanme en fed oplevelse

  May the source be with you

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.