søndag, december 9, 2018

Oplever I iOS 11 fejl?

Daily Rush Debat Platform iOS Oplever I iOS 11 fejl?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.229 indlæg
  Offline

  Hold nu op hvor synes jeg godt nok ikke, at iOS 11 kører specielt godt i det hele taget!

  Kører med nyeste iOS 11.0.3, men har stort set været problemer lige siden iOS 11.

  Jeg lider ikke af noget battery drain, som andre åbenbart gør. Det er mere crashes eller nærmere stalls. Jeg kan fornemme en slowdown, og kort efter fryser billedet uden jeg kan lave noget input.

  Lige nu gik skærmen i sort i Snapchat, men der var stadig haptisk feedback i min 7’ers Home button. Blev lige igen nødt til at trykke Power og Volume Down knappen nede for at genstarte mobil, hvorefter den blev meget varm!

  Jeg har stort set aldrig haft nogle større problemer med iOS opdateringerne. Lidt småting hist og her i starten af en ny release kunne der være meget begrænset af, og det er hurtigt blevet fikset. Har dog aldrig været nogle kritisk af nogen art.

  Nu synes jeg godt nok det er langt over Apples standard med de ting jeg oplever. Går og venter på iOS 11.1, som jeg håber kan få rettet op på en del flere ting.

  Planen er at opgraderer til iOS 11.1, lige give den et tjek, og så få lavet en full reset og genoprette den via iCloud backup. Overvejer dog om jeg allerede nu skal lave en reset, og håbe på det kan fikset tingene, hvis der er gået noget galt i systemet ét eller andet sted.

  Det er gerne op til et par gange om dagen, at det er begyndt at drille, og måske 1-2 gange henover de sidste par dage, at jeg har skulle restarte den.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 32 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Phonetic
  Admin
  23.733 indlæg
  Offline

  Fejl er ikke ordet. Jeg har mistet al besked-data, scanner pro data og en masse andet, da min iPhone 7 Plus blev fanget i en endless loop efter opdatering, hvor den blev ved med at bede om App Store og iTunes Password.. Efter at have indtastet det 100+ gange ville den stadig ikke hente apps.

  Efter at have Googlet potentielle løsninger i et par timer, ringede jeg til Apple, som vidste mindre om deres OS / telefoner end jeg og blev viderestillet op i hierakiet en 5 gange.. Ingen løsning… Opgav at snakke med flere teenagere, som intet vidste.

  Så var tvunget til at lave en reinstall med en restore (var en rigtig dum ide, da telefonen ikke kunne hente de apps som var installeret igen), som heller ikke virkede. Prøvere flere gange med enable / disable af WiFi, Location Services og alt andet jeg kunne komme i tanke om. Samme problem.. Så nu har jeg en clean install og har måtte acceptere data-tab på en række kritiske programmer.

  Var allerede før episoden her ganske besluttet på at min iPhone 7 var den sidste Apple-telefon længe og er kun blevet mere sikker i min beslutning.

  Dertil er der masser af bugs i iOS 11. Til trods for et rekordstort antal betaer, er det efter min mening det mest fejlfyldte iOS til dato.

  IMO har Android (i den cleane Google Pixel udgave) langt overhalet iOS nu.

  Jeg har ret voldsomt battery-drain, som har manifesteret sig efter den cleane install. Accelerometeret er buggy og skifter ofte ikke fra landscape til portrait mode. Wallpapers jeg har tidligere er gone, og messenger og messages crasher ofte. Dertil crasher SwiftKey også langt mere nu.

  Handoff til Mac virker ofte heller ikke længere. Og min bil-app kan ikke længere connecte til bilen. Ville rigtig gerne kunne roll’e tilbage til 10.3.3, men Apple signer ikke længere iOS 10

  Jeg oplever også som du at skærmen går i sort i en 5-10 når man låser den – uden at telefonen reagerer hvis man forsøger at bruge den igen.

  Lad være med at lave en fuld reset som jeg gjorde. iCloud Restore’en gjorde kun problemet værre for mig.

  Daily Rush Head Honcho

  #2

  Phonetic
  Admin
  23.733 indlæg
  Offline

  Den seneste iOS 11.1 beta er omend mere fejlfyldt end den nuværende iOS 11.0.3.

  Daily Rush Head Honcho

  #3

  Bunzai
  Bruger
  5.297 indlæg
  Offline

  Browseren er også helt fucked up. Hvis jeg fx læser på Dailyrush forummet og vil tilbage til forsiden, så ender jeg oftest med at sidde fast i den igangværende side, og må lukke browser-appen ned. Og ja, battery drain er helt absurd.

  #4

  Mart33N
  Bruger
  3.038 indlæg
  Offline

  Har ingen problemer overhovedet, men jeg kører så heller ikke hverken betaer eller noget andet, er pt. på 11.0.3 med en iPhone 7

  Det eneste skulle da være at det fingeraftrykspis aldrig virker for mig, fordi min homebutton bliver (for?) fedtet på ingen tid. Er åbenbart en beskidt karl.

  Google

  #5

  johbe
  Bruger
  9.280 indlæg
  Offline

  #4

  Har ingen problemer overhovedet, men jeg kører så heller ikke hverken betaer eller noget andet, er pt. på 11.0.3 med en iPhone 7

  Samme her.

  Same shit, different day.

  #6

  sortsovs
  Bruger
  421 indlæg
  Offline

  Oplever også absurd battery-drain efter iOS 11, og det samme gør kæresten. Derudover har jeg også mange hickups og hard crashes i Instagram & Snapchat.

  Det er første gang at jeg oplever en iOS opdatering være så ustabil.

  (Kører kun GM version og ikke Beta)

  #7

  Steadi
  Bruger
  5.000 indlæg
  Offline

  Oplevede voldsomt batteri dræn i starten, men det er blevet betydeligt bedre. Oplever derudover ingen problemer.

  Har iPhone SE.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #8

  Kallekun
  Bruger
  3.824 indlæg
  Offline

  Oplever ikke batteri problemer men meget lag når jeg åbner ting. Så stener den før den åbner ting. Dyrt lort.

  Ved Osiris og ved Apis, du er et vildsvind, jaaa et vildsvin. Kig godt på mig....

  #9

  MaD_MaX
  Bruger
  2.092 indlæg
  Offline

  Oplever mange grafiske fejl, ala skærmen vender forkert (portræt/landscape), forcetouch på opkald som er blank, eller tastetur i beskeder der skjuler teksten bagved…

  generelt en af de ringeste opdateringer jeg har oplevet

  don't much care what it is

  #10

  The Spanish Inquisition
  Bruger
  277 indlæg
  Offline

  det kører helt ad helvedes til på både iphone 6 og 7

  6’eren hakker og sprutter, oplever pludselig battery drain og at den slukker pludseligt i batterispare mode.
  7’eren kører bare langsommere og apps crahser ofte

  FETCH... THE COMFY CHAIR!

  #11

  -dut-
  Bruger
  2.185 indlæg
  Offline

  Jeg har ikke oplevet nogen crash på min ipad, og kører ikke nogen beta-version, men jeg har ikke tjekket mht. batteriet.

  Derudover tænker jeg umiddelbart at det er lidt meget at forlange at beta-versioner er uden fejl.

  #12

  Obisoft
  Bruger
  145 indlæg
  Offline

  Jeg oplever stort set ingen problemer med min iphone 6s Plus med iOS11, har så også relativ få apps da jeg ikke har behov for særligt meget lort. Social medie crap er også bandlyst – Kan som regel godt bruge min tlf i 4-7 dage før den skal oplades igen.

  "Only when facing challenge do we face ourselves"

  #13

  Khem
  Bruger
  562 indlæg
  Offline

  Har også haft problemer – ville opdatere min Iphone 7 hvorefter den døde midt inde i opdateringen og frøs fast. Endte med jeg måtte ringe til Apple support for at få liv i lortet igen. Blev nødt til at gendanne den og ligge min sikkerhedskopi ind (Heldigvis havde jeg dannet en sikkerhedskopi dagen forinden)

  Synes generelt den virker mere sløv efter den nye opdatering – internet surf, apps osv.

  I Stald: To styks malkekvæg

  #14

  DonBorup
  Bruger
  151 indlæg
  Offline

  Er stadig på IOS 10.x – og der bliver jeg vidst nogen tid endnu.

  #15

  Tequilashot
  Bruger
  4.462 indlæg
  Offline

  Jeg har mega problemmer med at installere os11 på min oneplus five.
  IKKe helt sikker på, hvad der går galt.

  Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 32 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.