torsdag, september 19, 2019

Obs: Godt tilbud på et RTX grafikkort!

Daily Rush Debat Hardware Hardware Obs: Godt tilbud på et RTX grafikkort!

 • Dette indlæg indeholder 5 kommentarer, har 4 deltagere og blev senest opdateret af  Nesdunk for 6 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Mr_Wizard
  Bruger
  1.097 indlæg
  Offline

  Jeg har lagt mærke til at en del herinde(inkl. mig selv) kigger efter tilbudet på et nyt grafikkort, så tænkte derfor jeg ville dele dette i en separat tråd…….som en slags “service meddelelse” for my fellow rushers!

  Men Komplet har pt. tilbud på et overclocket RTX 2070(hurtigere end GTX 1080), som også har en rigtig god og støjsvag køler(max 33db/61c) testet af Guru3D til en pris af 3849,-

  Link til Komplet

  Link til anmeldelsen hos Guru3D

  Link til producentens(Palit) hjemmeside

  Men hvis der evt. er bedre tilbud “derude” må man gerne nævne dem i tråden også!

  • Dette indlæg blev ændret for 6 måneder siden af  Mr_Wizard.
Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Nesdunk
  Bruger
  184 indlæg
  Offline

  Fint tilbud og er også selv på udkig efter opgraderingen. Dog kigger jeg efter RTX 2080, da jeg også skal ha’ en 27” 1440p skærm.

  Skal folk spille i 1080p, så må det her dælme være et fantastisk køb!

  #2

  Spoock
  Bruger
  1.321 indlæg
  Offline

  #1 mit 2070 (et Asus, ikke det i linket) kører nu 1440p ganske fint. Så hvis man ikke helt har penge til et 2080 er et 2070 et fint bud.

  #3

  Fox
  Bruger
  3.620 indlæg
  Offline

  Jeg kører 1440 med et 1070 Aorus….med ok fps. Muligt at I9’eren og 32 GB ram gør sit….:-)

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #4

  Mr_Wizard
  Bruger
  1.097 indlæg
  Offline

  #1 Prisen for et RTX 2080(ifølge pricerunner) starter pt. ved 5500,- kr og op. Og kigger man spil tests ligger de 2 modeller ikke SÅ frygtelig langt fra hinanden(i nogle spil yder de ligefrem det samme antal fps……sikkert pga. gfx engine brugt osv)). Men ja, jeg benægter selvfølgelig ikke at 2080 er et hurtigere kort end 2070. Men prisforskellen på +5500 vs 3845 er til at tage og føle på, for de “prisbevidste” af os gamere!

  Samt i anmeldelsen til dette specifikke Palit gfx kort, nævnes der bl.a. at man nemtk kan clocke det højere og dermed overhale GTX 1080 TI og yderligere mindske forskellen til RTX 2080(std clocket selvf.)……såfremt man virkelig har brug for de ekstra fps!

  Personligt, er jeg vild med at det er støjsvagt(bruger min computer til mange andre ting end kun spil), selv når man presser kortet og at det samtidig er kølet godt…..og at Palit skriver på deres hjemmeside at de har haft forebyggelse af coil-whine med i tankerne i designet af strømføringsdelen af grafikkortet. Og jeg er desværre en af de mennesker som bliver generet af højfrekvent hyle lyde!

  Desuden, med spil-streaming lige på trapperne(ifølge de seneste nyheds udmeldinger )……når tiden(flere år ud i fremtiden) kommer og dette kort ikke kan følge med længere, så er markedet for spilstreaming måske blevet tilpas etableret til at en “gfx-upgrade” i fremtiden bliver urelevant og den vigtigste hardware egenskab bliver støjsvaghed samt at den har de relevante output stik til de display enheder du skal bruge! ;-P

  /rant off

  #5

  Nesdunk
  Bruger
  184 indlæg
  Offline

  #4 Har virkelig også været i tvivl om jeg kunne nøjes med et RTX2070 og test viser, at det ville man nok godt kunne i de fleste tilfælde. Eller ihvertfald kan man få en “fin nok” fps, som andre også nævner.
  Jeg var dog så heldig at falde over et brugt RTX2080 til en ret fornuftig pris, så lige der var det en no-brainer

Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.