mandag, oktober 22, 2018

Nyt Headset

Daily Rush Debat Hardware Hardware Nyt Headset

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  heiner1979
  Bruger
  1.203 indlæg
  Offline

  Hey rushere!
  Jeg købte for under et år siden, et ganske fint headset til gaming, synes jeg selv. Det var da også lidt i den tunge ende prismæssigt vil jeg mene. (Mener jeg gav ca 1100 for det)
  Det er et G633 Logitech. Det havde alle de ting jeg godt kan lide. Men det kommer jeg ind på senere.
  Tænk engang en gang lort det har været. Ved ikke om der sku sidde andre der også har købt et magen til og har oplevet disse problemer?
  For det første, ledningen fra PC til Headset. Bare den MINDSTE berøring i headset enden, så mister den forbindelsen til PC og den skal finde den igen via USB tilslutning. (Bruger man skype imens det sker, knalder den røret på automatisk.) Og tilslutningen sidder lige ved skulderen, så når man rører på hovedet den mindste smule.. sker der.
  For det andet, har folk sagt de har svært ved at forstå mig når jeg taler. Tænkte de måtte være følsomme da det som sagt burde være et meget fint headset. Så jeg testede det da lige. Det lyder som et headset der er købt i ALDI for 39 kr.
  Så jeg er virkelig forbavset over den gang lort det har været ! øv!
  Nå men fuck nu det jeg må ha et nyt!
  Hvad har i derude haft god succes med?
  Mine kriterier :
  IKKE fake leather på bøfferne. Magter det ik
  End of list.

  Pris, ledning / uden ledning, mærke osv osv… jeg er open for business. skyd ind !

  Expect my visit when the darkness comes. The night I think is best for hiding all

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 31 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  lord_triton
  Bruger
  91 indlæg
  Offline

  Jeg har selv Steel Series 840, dem er jeg ret glad for. Tror at læderet er ægte
  Havde også Logitech 933, men de passede ikke rigtig til mit hoved og var sgu lidt ringe i forhold til den gamle model. Gik desuden ret hurtigt i stykker.

  http://www.techradar.com/news/computing-components/best-pc-gaming-headset-1322675

  #2

  hausner
  Moderator
  17.018 indlæg
  Offline

  kunne det ikke have været noget så simpelt som en løs forbindelse som kunne være blevet fixet?

  Planter er fascinerende

  #3

  heiner1979
  Bruger
  1.203 indlæg
  Offline

  #1 Wow fed liste! De der Turtle Beach XO ser da fede nok ud. Og heller ikke rasende dyre. Dem tror jeg, jeg vil købe.

  #2 tjoow måske. Men jeg åbner fanme ikke headsettet og begynder at lodde! Er det i stykker, er det i stykker og så må der noget nyt til. Så blev jeg bare den erfaring rigere.

  Expect my visit when the darkness comes. The night I think is best for hiding all

  #4

  DanielBoe
  Bruger
  9.097 indlæg
  Offline

  Jeg har et Sennheiser G4ME ZERO til gaming som jeg er suuuuper glad for, lyden er god til spil og film og det er et dejligt let headset i forhold til mange andre jeg har prøvet igennem tiden.

  Mikrofonen har også den bedste mute funktion jeg er stødt på, i stedet for diverse trælse knapper midt på ledningen et sted så er den bare mutet når den er slået op, og når man hiver den ned foran munden så er den unmutet.

  Mikrofonens kvalitet er i øvrigt også virkelig god, der går sjældent en uge i CS uden at nogen spørger hvilket headset eller hvilken mikrofon jeg bruger.

  Som standard kommer de godt nok med “pleather” pads men du kan godt få stof pads til dem! Og det er super nemt at skifte dem ud. (kan ikke huske om man også kan købe MED stof pads på)

  Generelt kan Sennheiser anbefales i min erfaring.

  #5

  BruneBanan
  Moderator
  36.024 indlæg
  Offline

  Der er en masse gode headsets i min 14 dage gamle tråd:
  https://www.dailyrush.dk/debat/emne/bedste-non-gaming-headset-til-gaming/

  Jeg endte med at købe et par beyerdynamics DT 990 Pro. Snildt det bedste headset jeg nogensinde har haft. Kombineret med Sennheiser GSX 1000 er min spillyd så meget bedre end alt andet jeg har haft siden jeg investerede i et lydkort tilbage i 1994.

  Jeg bruger modmike 5.0 dertil. Det er perfekt!

  Med mindre der sker noget radikalt med gaming headsets, går jeg aldrig nogensinde tilbage til dem igen. Never!

  #6

  Romby
  Bruger
  975 indlæg
  Offline

  Inspireret af tråden i #5 købte jeg også et studio headset. Endte med dog med en nogrt billigrre model. Superlux hd-668b, med nye puder til ørene, en (brugt) fiio dac forstærker og en billig zalman mic (med en mikrofon holder af ståltråd og gaffa). I alt brugte jeg ca. 700 kr. (alt købt i Tyskland). Jef er meget tilfreds! Tror sku ikle jeg går tilbage til et gaming headset igen. Poster lige et billede af min hjemmelavede holder senere.

  #7

  Elocon
  Bruger
  1.627 indlæg
  Offline

  #5– Hey banana split. Tror du at GSX 1000 ville være lige så optimalt for min philips fidelio x2 som det er for dine beyerdynamics DT 990 Pro ?

  For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

  #8

  DanielBoe
  Bruger
  9.097 indlæg
  Offline

  Som tilføjelse til #4, hvis du har pengene til det så er Bananens forslag helt klart det der vil give bedst kvalitet på alle fronter.

  #9

  ByteBandit
  Bruger
  1.348 indlæg
  Offline

  Uden af have nogen erfaring med DACs så har jeg kunnet læse mig frem til at Sennheiser GSX 1000 kun skulle være god til virtual 7.1 surround til spil, men til alt andet lyd skulle en almindelig stereo DAC være overlegen som feks FiiO E10K.

  Med hensyn til headset så er et open back studie headset som beyer dynamics DT 990 Pro være det bedste frem for diverse gaming headsets.

  Jeg har selv lige købt en lukket headset et Sony wh-1000xm2 pga støj på arbejdet, det virker også udmærket til gaming og musik. Har bestemt mig for at købe en almindelig stereo dac til.

  #10

  Skipper
  Bruger
  1.187 indlæg
  Offline

  Jeg har samme headset som #4 og jeg er også superglad for mit – har haft det i et års tid nu og det er super komfortabelt at have på (ulig det Sennheiser M2 Momentum headset jeg købte før det, som var noget dyrere)

  Jeg kan sagtens sidde med det på i mange timer (senest gennemførte jeg Battlefront 2 kampagnen i streg uden at mit headset på noget tidspunkt blev ubehageligt at have på)

  Ligesom #4 er jeg også glad for det faktum, at jeg blot behøver at vippe mikrofonen op for at mute den – samtidig synes jeg faktisk også, at den lyd man får ud af dem, er glimrende…

  Abandon ship!

  #11

  BruneBanan
  Moderator
  36.024 indlæg
  Offline

  #7 Det vil jeg tro. Jeg har smidt en del af mine aflagte gaming headsets til GSX 1000eren, og alle headsets kunne gengive den overraskende vilde fornemmelse af rum og 7.1 surround som GXS 1000eren emulerer. Så ja

  #12

  Aben
  Bruger
  1.330 indlæg
  Offline

  Jeg har et Steelseries 800(identisk med 840 bare uden bluetooth). Det er et dyrt headset, men helt klart det bedste headset jeg nogensinde har haft. Jeg gik fra et Logitech Wireless, måske det samme som dig OP, og jeg var heller ikke tilfreds.

  Steelseries +’er:

  Wireless som virker. Jeg kan gå rundt i hele mit hus, uden den mister forbindelsen.

  Komfort. Den første uge skulle jeg lige vænne mig til headsettet, hvor jeg havde lidt ondt i ørene. Efter den uge har jeg ikke haft ondt, og det sidder helt perfekt på mit melonhoved.

  Batteriudskiftning i stedet for USB opladning: Det er så fantastisk, at man ikke skal døje med et usb kabel hver gang, at man skal oplade sit headset. Man skifter bare sit batteri. Hele processen tager 5-10 sekunder, og så er man klar igen.

  Lyd: Jeg må indrømme, at jeg ikke er audiofil, så jeg er ikke helt så god til at beskrive lydoplevelsen. Den er i hvert fald bedre end mit gamle Logitech headset, og jeg synes, at det lyder knaldgodt, uanset om jeg spiller, ser film eller hører musik.

  Steelseries -‘er:

  Pris: Det dyreste headset jeg har ejet uden tvivl. Ligger omkring 2.000 kr., så det er i hvert fald ikke alle, som vil give det beløb for et headset.

  Komforten den første uge. Det føltes som om at ørebøfferne ikke var dybe nok til mine ører, og at de trykkede ørerne ind mod kraniet. Nu kan jeg dog ingen gener, selvom jeg har haft mit headset på en hel dag. Jeg tror dog ikke, at det ville være et godt headset, hvis man har flyveører. Så skal man nok have noget med nogle dybere ørekopper.

  #13

  lord_triton
  Bruger
  91 indlæg
  Offline

  #12 jeg havde faktisk også 800 serien først, men fik pengene tilbage på en teknikalitet (de havde sagt at dynamic voice mix virkede med alt, men virker faktisk kun med Playstation), når det er sagt er 840 næsten identisk på nær der nu er bluetooth, så de virker også med f.eks tlf og min steam link

  #14

  heiner1979
  Bruger
  1.203 indlæg
  Offline

  Jeg valgte at købe det headset BruneBanan og andre, anbefalede.
  Desværre havde de ikke den mic hos Thomann.de som du anbefalde. Jeg købte en anden jeg håber klarer jobbet lige så godt.

  106865 1x Beyerdynamic DT-990 Pro Til omgående levering 1.034,48 DKK
  270447 the t.bone ST 40 Til omgående levering 110,89 DKK

  Expect my visit when the darkness comes. The night I think is best for hiding all

  #15

  Nioxic
  Bruger
  17.224 indlæg
  Offline

  jeg bruger bare mikrofonen i mit webcam…. på den måde skal jeg bare ha nogen høretelefoner – og ikke et headset. det gør det også nemmere når min søn fx. gerne vil snakke med på skype. så kører vi jo bare lyden igennem soundbaren

  det betyder jeg har mange flere valgmuligheder. Lige pt har jeg Beyerdynamics DT-770 80 Ohm, tilsluttet en lille DAC (disse kommer med “leather” bøffer, men man kan udskifte dem til nogen med velour.. (250 Ohm udgaven kommer vidst med velour out of the box). Nogen foretrækker 880 eller 990 modellerne istedet. de er næsten ens, men forskellen er closed, semi-open eller open bøf

  Så har jeg også nogen trådløse, sennheiser RS 175, som jeg synes spiller fantastisk. Jeg synes bare ikke de er super behagelige at have på (puderne oven på hovedet er lidt for tynde)

  Hvis jeg skulle købe et par “headphones” med mic, så havde jeg nok bare valgt kingston hyper X cloud 2

  http://www.reddit.com/r/random/

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 31 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.