onsdag, november 25, 2020

Nye højtalere – 2.1

Daily Rush Debat Hardware Hardware Nye højtalere – 2.1

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Spoock
  Bruger
  1.538 indlæg
  Offline

  Hej alle

  Jeg skal have mig et par nye højtalere. Jeg gider ikke bøvle med og har heller ikke et optimalt rum til 5.1 højtalere, så er på kig efter et par kvalitets 2.1 højtalere (2.0 kan også bruges, hvis de er gode nok til at opveje subwooferen).

  Jeg kører mest film og spil, og har et ældre SB Audigy lydkort. Jeg har overvejet et Logitech Z623, som har fået gode anmeldelser, men som også har et par år på bagen, så det kan jo være der er kommet noget nyt og bedre, prismæssigt maks omkring en tusse, men selvfølgelig gerne billigere

Viser 9 kommentarer - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Nass
  Bruger
  2.173 indlæg
  Offline

  Følger lige denne

  Hell, it's about time

  #2

  kenkari
  Bruger
  5.314 indlæg
  Offline

  Jeg ville helt klart gå efter noget Logitech af en art. Jeg har 2.1 sæt, som jeg har haft i snart 8-9 år, som stadig spiller som det skal. Bedre kvalitet kan man sgu ikke finde andre steder i min verden

  Stay Loyal - Forget Royal

  #3

  Kwanza
  Bruger
  5.518 indlæg
  Offline
  #4

  Spoock
  Bruger
  1.538 indlæg
  Offline

  #3 Bestemt en mulighed… Har dog fået mulighed for at låne et ældre Logitech sæt, så det afprøver jeg først, for at se hvor meget jeg egentlig har behov for.

  #5

  Alx
  Bruger
  1.211 indlæg
  Offline

  Jeg købte Argon højtalerne i går, og har testet dem nærmest nonstop siden i både spil, film og musik. Og de er alle pengene værd. Jeg var selv ude og se på Logitech z623 også, men de kan slet ikke følge med Argon.

  #6

  Spoock
  Bruger
  1.538 indlæg
  Offline

  Og du kører uden sub?

  #7

  martin78
  Bruger
  581 indlæg
  Offline

  På Hifiklubbens hjemmeside skriver nogle at man kan høre brummende lyde når man bruger dem som pcspeakers, da man sidder lige op ad dem. Derudover nævnes det at de går i stand-by mode ved lav lyd efter 5 min. Kan dette bekræftes?

  #8

  Sven_Bent
  Bruger
  25.928 indlæg
  Offline

  #7
  Brummelyd er nok det saedvanligt jording problem og ikke et speaker problem.
  ved intet om standby dog

  Sven Bent - Dr. Diagnostic
  www.TechCenter.DK

  #9

  Alx
  Bruger
  1.211 indlæg
  Offline

  Ja jeg kører uden sub, så selvfølgelig har du ikke den allerdybeste bas med, men logitechs subwoofere giver bare en dyb brummen og ikke en egentlig bas, synes jeg.
  Jeg hører selv primært metal, og Argons højtalere løfter den opgave glimrende.

  Der er en ganske svag brummen/elektrisk sitren. Om det er fordi, det er aktive højtalere, eller om det skyldes et jordingsproblem som Sven_bent skriver, det ved jeg ikke. Men det er absolut ikke noget man lægger mærke til, så snart du har bare den allermindste lyd ud igennem dem. Min computers blæsere larmer mere end den summen.

  Og det med stand-by-mode som den ene bruger skriver, det tror jeg er en fejl på hans højtalere. Det har jeg ikke oplevet

Viser 9 kommentarer - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.