søndag, maj 19, 2019

Ny mobil – Nokia 7.-1 Android One

Daily Rush Debat Off-topic Ny mobil – Nokia 7.-1 Android One

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Tas
  Bruger
  1.124 indlæg
  Offline

  Hej

  Jeg er lidt på udkig efter ny mobil til primært min kone som har en aldrende Samsung Galaxy S6, Jeg har haft et godt øje til NOkia 7.,1 64gb/4gb ramudgaven. Jeg endte med, at købe den i Elgiganten i weekenden, da de kørte den til Kr. 1774 (Købte faktisk 2, en til os hver), men har ikke åbnet endnu, da jeg gerne ville researche lidt mere. Og det betyder jo en tur rundt om DR panelet

  Jeg tænker egentlig, at spec wise er mid-range fint nok i dag, men da vi jo har erfareret, at telefonen bare er blevet den primære kilde til vores bileder, på trods af et godt almindeligt kamera, skal billede delen også være god.

  Nogle der har erfaringer med Nokia 7.1 og hvordan den klarer det i dagligdags brug (Performance, Batteri, Billeder). Syntes reviews er svære at blive kloge på, da de jo bruger telefonen så kort tid.

  Da min kone har samsung nu, og er tilfreds, overvejde jeg også Samsung Galaxy A8 2018, men syntes den virker lidt overpriced (men ellers nice bygget).

  Jeg har overvejet lidt Nokia 7 Plus, Pocofone o.l., men de er fysisk bare lige en tand for store.

  Deep down i'm very superficial!

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Spionas
  Bruger
  1.556 indlæg
  Offline

  Jeg har ikke erfaringer med den konkrete mobil, men jeg har 7 Plus’eren. Der er i hvert fald ingen performance problemer med mit dagligdags brug og rigtig god batteritid. Nu har 7.1 et mindre batteri, men da de begge kører en næsten ren Android så tror jeg ikke du skal være bekymret.

  #2

  TormDK
  Bruger
  14.392 indlæg
  Offline

  Jeg har haft en Nokia 8 Siccoro siden sidste år, som afløser for min elskede Windows Phone.

  Jeg var helt sikker på fra starten af at jeg ikke ville have andet end stock Android, og den har været solid som telefon lige efter jeg fik brugt lidt penge på Launcher 10, så UI’et i det mindste kan være noget fornuftigt. (Mit CDO gik amok da jeg åbnede den første gang, hvordan det nogensinde er blevet populært vil for mig være en gåde)

  Selve Nokia byggekvaliteten fejler ikke noget, omend bagsiden for mig var meget glat, hvilket faktisk resulterede i at min fingerprint scanner ikke virker længere da jeg tabte den dagen inden mit cover ankom Jeg har tabt den et par gange siden uden der ellers er sket noget.

  Batteri tid er også fin for mig, den kan holde sig fint igennem dagen (hvor jeg bruger godt 3 timers bluetooth samt lydbogs app), og ellers så det løse browsing.

  Kameraet kan jeg ikke rigtigt udtale mig om, for jeg tilhører den gruppe mennesker som mener at hvis man endelig skal tage billeder af noget, så er det ikke mobilen man tager dem på

  #3

  Tas
  Bruger
  1.124 indlæg
  Offline

  Fedt. Tak for jeres input, værdsat.

  #1 Ved ikke om du bruger kameraet nævnværdig, men hvis du gør, er du ok tilfreds med kvaliteten?

  Hvis det er, kommer de i cover med et stykke glas på fra starten af
  Jeg har selv haft en Nexus 5, og den var (indtil den gik i stykker), den bedste tlf. jeg har haft. Den var jeg vild med. Så jeg har glade minder om stock android, omend, jeg er lidt betænkelig ved, om min kone vil syntes det samme.

  Ja, man burde tage billederne med et ordentlig kamera. Vi har selv et Sony NEX kamera med assorteret udvalg af objektiver, men ja, det ender bare tit med at blive telefonen.
  Så kommer sønnike pludselig rendende ind med brandsmandstøj, omvendt kasket og solbriller, så er det jo bare telefonen som er nærmest. Så det er lidt… det bedste billede er jo det man får taget …

  Deep down i'm very superficial!

  #4

  Spionas
  Bruger
  1.556 indlæg
  Offline

  Jeg er fint tilfreds med kameraet. Jeg tager mest billeder, når vi er ude på tur og når det er indendørs, så er der som regel fint med belysning og til de formål er den ganske glimrende.

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.