søndag, februar 23, 2020

Nintendo Switch

Daily Rush Debat Hardware Konsoller Nintendo Switch

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  snowball42
  Bruger
  1.185 indlæg
  Offline

  Vi har i år besluttet at give knægten en Nintendo Switch i julegave. Men jeg aner meget lidt om den. Jeg kan fornemme at det er ikke lite udgaven han skal have, hvis der skal være lidt mere socialt i det. Er der ellers forskellige udgaver af den almindelige? Jeg har set at der er sorte og nogle med rød og blå håndtag. Og synes også jeg kunne læse man kunne købe en “almindelig” controller til.

  Han er 10 år, hvad vil i mene der burde være minimum? (og vores gave budget er for længst overskredet med en switch, men håber Black Friday kunne give lidt rabat)

  For at få lidt ud af den, så tænker jeg at familien måske kunne købe et par spil til knægten. Han kan godt lide Mario.

  Og er deres online del noget der er et must for at han kan få noget ud af det?

  Kan det virkelig passe at det er minimalt med pakker, der inkluderer nogle spil samtidigt?

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Fisker
  Bruger
  11.976 indlæg
  Offline

  Der har været godt med bundles, men Nintendo har netop lanceret et refresh, 2019/Redbox modellen.

  Black Friday er jo nok en anden situation, selvom den alle dage har været fup i Danmark, men som udgangspunkt så har der ikke været penge at spare når du købte en Nintendo Switch, måske 10% her og der.

  Det eneste at være opmærksom på er at huske at købe 2019-modellen.

  #2

  TabascoPreben
  Bruger
  818 indlæg
  Offline

  Overvejer som #0 også at smide en Switch under træet til jul. Det ser ud til at batteriet er bedre på 2019 modellen, men er der ellers andet der er opgraderet?
  Er den gamle model så meget dårligere, hvis man skulle finde et godt tilbud på den?

  #3

  Fisker
  Bruger
  11.976 indlæg
  Offline

  #2 Den eneste måde du finder et godt tilbud på den er umiddelbart hvis du finder den brugt, der har sådan set ikke været nogen rigtige prisfald på den siden den blev lanceret i 2017.

  Den har ligget omkring de ~2400kr, da den nye Switch kom ud skød prisen op til ~2600kr, men allerede efter nogle uger begyndt man at se den nye Switch til ~2400kr også.

  #4

  Krisp
  Bruger
  5.015 indlæg
  Offline

  Og synes også jeg kunne læse man kunne købe en “almindelig” controller til.

  Du kan få en Pro Controller som har en meget bedre comfort, i hvert fald hvis man har voksne hænder. De controllers (joycons) som følger med til maskinen er fine til børn.

  Han er 10 år, hvad vil i mene der burde være minimum? (og vores gave budget er for længst overskredet med en switch, men håber Black Friday kunne give lidt rabat)

  Køb en Switch og så køb ét spil til at starte med. Det er rigeligt.

  Og som de andre siger, så prøv at få fat i den nye Switch revision fra 2019. Den ligner udseendes mæssigt fuldstændigt den originale Switch, men der er forbedret batteri tid. Så vidt jeg ved, så er indpakningen anderledes, så man kan skelne i mellem dem.

  På nogle webshops nævner de decideret at der er tale om den nye revision.

  Eksempel, hos Elgiganten kalder de den Switch 2019 og hos Coolshop kalder de den Upgraded version

  For at få lidt ud af den, så tænker jeg at familien måske kunne købe et par spil til knægten. Han kan godt lide Mario.

  Her er der flere muligheder.

  Er han mest til 2D eller 3D Mario ?

  • Super Mario Odyssey er et fantastisk nyt 3D Mario spil til Switch’en. Det indeholder også en co-op del, men den er meget begrænset og er mest egnet som et rent singleplayer spil
  • New Super Mario Bros Wii U Deluxe – En genudgivelse af et 2D Mario spil fra Wii U’en, det indeholder en ret god co-op del, hvor man kan spille flere sammen på samme tid.
  • Mario Kart 8 Deluxe – En klassiker, især hvis i gerne vil have et spil hvor man kan spille imod hinanden.

  Hvis det var mig, så var jeg ikke i tvivl om at jeg ville vælge Super Mario Odyssey som første spil til en Mario fan.

  Og er deres online del noget der er et must for at han kan få noget ud af det?

  Overhovedet ikke. Der er masser af timers singleplayer sjov i de fleste Nintendo titler.

  Og hvis din søn er til spil som Fortnite og diverse andre F2P titler, så findes de ganske gratis til Switch’en og de koster ikke noget at spille online, alle “gratis titler” kan spilles uden at man har online abonnement.

  Der findes også demoer til flere spil, som fx Pokemon Let’s Go, Captain Toad m.m., som man kan fornøje sig med i starten, hvis man ikke har så mange spil.

  Steam: Krisp89 - Origin: Krisp1989 - BattleTag: Krisp#2319

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 2 uger siden af  Krisp.
  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 2 uger siden af  Krisp.
  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 2 uger siden af  Krisp.
  #5

  Nioxic
  Bruger
  17.684 indlæg
  Offline

  der findes 3 forskellige nintendo switch

  Den originale, sælges i denne kasse: LINK

  Den originale blev for nyligt erstattet af en anden switch, i denne kasse (meget rød!) LINK den sælges ofte, på bl.a. proshop og lign, hvor de skriver enten 2019, eller “revised” eller lign.

  Det er ligemeget, om controllerne er grå eller farvede, det ændrer ikke på forskellene.

  Anyways, forskellene på den nye 2019 og den “originale” version, er:

  den nye har en moderne version af den samme chip, som yder det samme, men har lavere temperaturer OG bruger betydeligt mindre strøm (3½ timer vs 4 timer 55 min – eksempelvis)

  Dertil har den nye også en LIDT bedre skærm. dvs. den har mere præcis tone i farverne og skærmen har mere baggrundsbelysning)

  Men ellers er de ens.

  Den nye lite – i forskellige farver kan IKKE tilsluttes et fjernsyn og du kan ikk tage controllerne af. men du kan stadig tilslutte andre controllers, og spille 2+ spillere på den måde. og så er den jo billigere…

  Ifht online delen, så er der en “eShop” som har en større mængde spil, her i blandt de kendte titler osv. men de store spil er ikk altid på tilbud og de fylder også en del på “disken” Jeg har selv kun købt Shovel Knight, da det var på tilbud. Der er også Youtube, som er gratis, derinde. og Hulu. og så kommer der måske netflix (tænker også disney+) på et tidspunkt. men nu må vi se.

  Jeg har kun ejet min 2019 switch i et par uger, men min knægt på 5 er glad for den. han får spillet lidt Mario Odyssey, som jeg er overrasket over han overhovedet kan finde ud af, da han ikk har ret meget erfaring med gaming generelt. (Man KAN spille 2 i mario odyssey, men spiller #2 skal styre hatten, hvilket er rimelig restriktivt imo) så hvis multiplayer er fokus, så overvej noget som mariokart.

  Den originale switch kan jo bruges af 2 spillere “out of the box” (afhængigt af spillet) da du kan tage joycons af, og så kan hver spiller styre med dem. de er ret små, for voksne hænder, så hvis du som voksen skal spille på den, så overvej en Pro Controller – de er ret dyre men skide gode (Imo bygget bedre end både PS4 og Xbox controlleren)

  Overvej – med tiden – at købe et microSD kort. Switchen understøtter op til 2 TB (Hvilket er dyrt :P) men afhængigt af hvor mange digitale spil du vil eje, fremfor de fysiske som kan blive væk (men de kan så til gengæld sælges eller byttes) kan fx. 128 GB ekstra være lidt for lidt.

  Den har kun … 32Gb indbygget

  og husk for satan, husk en skærm beskyttelse! jeg købte den her efter et par gode anbefalinger jeg fandt frem til via google: https://www.amazon.de/gp/product/B01N3ASPNV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

  Den blev leveret på 3-4 dage og er lavet af glas. Switchen har kun plastik-skærm, som bliver ridset nemmere noget andet… !!

  http://www.reddit.com/r/random/

  #6

  snowball42
  Bruger
  1.185 indlæg
  Offline

  Genialt godt, mange tak for feedback. Så er må det blive en 2019 udgave med Mario Odyssey, og en skærmbeskyttelse.

  Hvis jeg kan få lokket familiemedlemmer til at købe Mario Bros og Mario Kart være de 2 næste. Og så vil jeg lade være med at tænke så meget over online delen til at starte med, for han spiller nemlig ikke Fortnite osv.

  Jeg syntes også han snakkede om noget Mario maker han havde set på youtube, er det noget der er pengene værd?

  #7

  Fisker
  Bruger
  11.976 indlæg
  Offline

  #6 Mario Maker er sjovt nok hvis du er til 2D Mario, men så vidt jeg husker har du kun adgang til Single Player delen uden online subscription, altså kan han kun spille de 100 indbyggede baner eller lave sine egne.

  En stor del af charmen ved Mario Maker er netop de fede baner som andre laver, og det kræver som sagt, så vidt jeg ved, en online subscription.

  #8

  -dut-
  Bruger
  2.541 indlæg
  Offline

  #7 det er korrekt. Man kan købe en version som også har et års subscription med. Så er man nok alligevel færdig med spillet til den tid.

Viser 8 kommentarer - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.