lørdag, juli 11, 2020

naboer fra helvede

Daily Rush Debat Off-topic naboer fra helvede

 • Dette indlæg indeholder 97 kommentarer, har 49 deltagere og blev senest opdateret af  todd24 for 2 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  todd24
  Bruger
  688 indlæg
  Offline

  nabolarm tråde er blevet populære her på DR og nu er er det også hos mig… kort og godt så er der flyttet en utilpasset indvandre familie ind ved siden af… moren og manden råber og skændes på arabisk lige uden foran mit soveværelse… samtidig gider de ikke sende deres børn over på legepladsen sammen med de andre børn så de sætter dem lige uden foran mit soveværelse… og de her børn skriger fuldstændigt sindsygt… altså ikke som almindelige børn som leger men de skriger nærmest på grænsen til det sindsyge… det er ligesom at have soveværelse ved siden af et asylcenter.. problemet er at de bor lige ud til en vej så de har ikke andre naboer end os og det bruger de som undskyldning for at udsætte os for grænseoverskridende larm… vi har klaget over dem mange gange og det har udviklet sig til chikane hvor de sidder og kaster med ting sent om aftenen lige uden foran mit soveværelsesvindue… selv hvis man lukker vinduerne og holder sig for ørene så kan det høres lige så tydeligt.. og det er både om morgenen middagen og aftenen… hvad er grænseniveauet.. altså hvor mange db må man påføre af larm hos sin nabo?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 97 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  kenkari
  Bruger
  5.168 indlæg
  Offline

  Du skal starte dine sætninger med stort

  Stay Loyal - Forget Royal

  #2

  R3CoR
  Bruger
  2.580 indlæg
  Offline
  #3

  todd24
  Bruger
  688 indlæg
  Offline

  #1 haha. Og du skal huske, at sætte punktum.

  #5

  Minox
  Bruger
  1.758 indlæg
  Offline

  #1 Er det ikke lidt dumt at være smart, når du glemmer punktum, samt dit eget brugernavn er skrevet med småt.

  Just kidding. God Tirsdag.

  #6

  todd24
  Bruger
  688 indlæg
  Offline

  #5 ej.. lad dog drengen more sig.

  #7

  Deadmeat
  Bruger
  7.120 indlæg
  Online

  #0: Lyder som om du er i en noget besværlig situation, hvis der ikke er tale om musik gener og der i øvrigt ikke er nogen andre naboer som er generet.

  Flytte?

  Føler med jer!

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #8

  todd24
  Bruger
  688 indlæg
  Offline

  ja.. men der bor ikke andre naboer end os.. beklageligvis.. men vi har boet her i 22 år og vi er glade for at bo her… så vi har ikke tænkt os sådan bare lige at give op hvis vi kan få det løst… og tak for sympatien.

  #9

  Evv
  Bruger
  803 indlæg
  Offline

  I feel your pain times a million! >:(

  Forbandet naboer ~ indvandre familie… Ufatteligt de ingen respekt samt har lært at behærske sig..

  #10

  Rieder73
  Bruger
  5.969 indlæg
  Offline

  #1:
  .

  viewreview.podbean.com

  #11

  Cancerman
  Bruger
  1.133 indlæg
  Offline

  Hvad boligtype er det?
  Hus/rækkehus/lejlighed?
  Er de ejere eller lejere?

  Og du har min dybeste medfølelse 🙁

  #12

  kenkari
  Bruger
  5.168 indlæg
  Offline

  #5:uuuuuuh… et helt punktum. Jeg sætter mig straks over i skammekrogen..

  Og det brugernavn skal staves med småt.

  Stay Loyal - Forget Royal

  #12

  todd24
  Bruger
  688 indlæg
  Offline

  #11 det er en lejlighed som de har lejet hos et boligselskab… i de måneder de har boet her har de larmet mere end samtlige af de naboer som vi har haft de sidste 22 år… og det er ikke larm som f.eks fra værktøj og plæneklipper osv… for det har vi det helt OK med.. det er larm som er resultatet af dårlig opførsel..

  #13

  Kwanza
  Bruger
  5.457 indlæg
  Offline

  Når nu vi er i grammarnazi mode alligevel, så er her lige lidt mere, som mange på DR burde lære:

  At indvandre.
  Jeg indvandrer.
  Jeg indvandrede.
  Jeg var indvandrende.
  En indvandrer.
  En indvandrerfamilie.
  To indvandrere.
  Alle indvandrerne.

  #14

  DasJux
  Bruger
  1.388 indlæg
  Offline

  Jeg er glad for der bliver lagt vægt på hudfarven for en gangs skyld. Det sker for tit, at folk ikke nævner racen på folk, når de har været ude for noget ubehageligt. Hvis en dansker skubber til mig i bussen eller skruer musikken op (Ja, min nabo er dansker..) og jeg skal fortælle historien videre til en kammi, så er det meget vigtigt for mig folk ved det er en dansker, der har gjort det. Så de nemmere kan vuderer historien. Det handler selvfølgelig om larmen i dit tilfælde, det er klart, men det er rart lige at få detaljerne med. Det afgjorde virkelig om jeg skulle syntes, jeg skulle være på din side eller ej. Tak

  Ironi til side, men dybt seriøst, så har det jo ingen relevans for historien, at nævne de er indvandrer. Du kan have en subjektiv holdning om at fordi det er en utilpasset indvandrer familie, skal opføre sig bedre end en utilpasset dansk familie. Lad da folk selv have deres fordomme og hver lidt neutral. Jeg bliver sgu lidt bleg i løgene over at sådanne ting bliver lagt vægt på…. Ja, de er idioter, men det er ikke fordi de er indvandrer. Du har bare været uheldig, det havde været lige så træls for dig, hvis de havde været hvide – så havde du sikkert bare ikke nævt den del af historien.

  Ironisk nok er jeg en ligbleg dansker.. Well, halv hollænder. Hudfarver, religioner, sexualtet eller andet, som egentlig ikke har noget at gøre med det egentlige problem, er ikke værd at ligge fokus på, da det spreder generelle fordomme. Det er værd at tænke over. Alle mennesker starter samme sted, det er miljø, opvækst og tilfældigheder der afgør hvor du ender Hver glad du har haft det godt nok, til du kan bruge din tid til at oprette denne tråd. Det er trist du har boede der så længe, og bliver nød til at flytte af den grund, men jeg tænker en anden mulighed er også at inviterer dem på middag og gæstfrihed, mon ikke de bliver overraskede? Måske kan du fortælle dem om problem? Måske i bliver venner? Det værste der kan ske, er at de bare er idioter, men idioter har ingen hudfarve eller herkomst

  Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

  #17

  DasJux
  Bruger
  1.388 indlæg
  Offline

  #15 Jeg har på præcis samme måde som dig… Det er derfor jeg ikke ejer spejle.

  Jeg hader at se mig selv. Det havde kun været værre, hvis jeg havde været sort… Sort muslim… Sort kvindelig muslim… Sort kvindelig lesbisk muslim…. Sort kvindelig lesbisk muslim med ønske om kønsskiftning…. Der ammer på cafér dagligt. Føj, jeg ville hade mig selv.

  Bliver man egentligt dansker, hvis man får udskiftet sit urene blod, med 100% griseblod? Anyone? I mit tilfælde er det jo kun halvt Hollænder, og det slemt fordi det ligger så tæt på familien (min far, så jeg er også offer for dominerende gener) men tror i jeg kunne blive en af jer, hvis jeg hengiver mig selv til grisens blod?

  Dra'nakyuek er min drømmekvinde.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 97 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.